55 B7 מסך חדש - תמונה מרצדת ולא ברורה.
-
visual_boy
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 31
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
55 B7 מסך חדש שנרכש.
התמונה מרצדת ולא חלקה.
אני משתמש בCelcome TV שמותקנת על הSMART של הטלוויזיה.
התמונה ממש לא חלקה. כשדברים עוברים מהר במסך , אז יש ריצודים לא מוסברים והתמונה "קופצת".
האם זאת תקלה במסך?
התמונה מרצדת ולא חלקה.
התמונה ממש לא חלקה. כשדברים עוברים מהר במסך , אז יש ריצודים לא מוסברים והתמונה "קופצת".
האם זאת תקלה במסך?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
·visual_boy כתב:55 B7 מסך חדש שנרכש.
התמונה מרצדת ולא חלקה.
האם זאת תקלה במסך?...
נסה להזרים תוכן ממקור אחר (נטפליקס, סטרימר חיצוני וכו׳)
אני לא מאמין שיש פה משהו זולת שידור באיכות ירודה של סלקום.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- udisrael159
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 12
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
גם לי יש את אותו הסיפור, הלכתי לבתי עסק לבדוק אצלהם אם זה קורה בB7 מסתבר שמה שאתה מדבר אליו קורה בכל ערוץ, גם עם החיבור הוא USB ישיר, אני אישית בדקתי את זה מול כמה טלוויזיות OLED, אין מה לעשות בנוגע למריחת תמונה.
לצערי הם נפלו בזה חזק!
לצערי הם נפלו בזה חזק!
·udisrael159 כתב:גם לי יש את אותו הסיפור, הלכתי לבתי עסק לבדוק אצלהם אם זה קורה בB7 מסתבר שמה שאתה מדבר אליו קורה בכל ערוץ, גם עם החיבור הוא USB ישיר, אני אישית בדקתי את זה מול כמה טלוויזיות OLED, אין מה לעשות בנוגע למריחת תמונה.
לצערי הם נפלו בזה חזק!...
מעניין בחנויות שאני הייתי ב LED זה היה יותר בולט
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·כמובן כי אתם מדברים אל דברים שונים.tomeryyy כתב:·......
מעניין בחנויות שאני הייתי ב LED זה היה יותר בולט...
בלאד אין מריחת תמונה, המעבירת מושלמים ומהירים, מהירים מדי ואיש אנשים שרגישים לזה ובתוכן מסויים, בהגדרות לא נכונות זה ממש לא נסבל, להם.
תחבר סרט איכותי דרך DOC ותשחק בהגדרות החלקת תמונה.
·לי יש אותה הטלוויזיה ואני גם משתמש באפליקציה המובנית של סלקום וגם בנטפליקס בשני המקרים אני לא רואה מריחות.udisrael159 כתב:גם לי יש את אותו הסיפור, הלכתי לבתי עסק לבדוק אצלהם אם זה קורה בB7 מסתבר שמה שאתה מדבר אליו קורה בכל ערוץ, גם עם החיבור הוא USB ישיר, אני אישית בדקתי את זה מול כמה טלוויזיות OLED, אין מה לעשות בנוגע למריחת תמונה.
לצערי הם נפלו בזה חזק!...
מה שכן עוד לא צפיתי בשום תכני ספורט.
·מעופףנועז כתב:@grifin
·
איך לעזאזל מדרבנים אנשים להוציא עשרות אלפי שקלים על מוצר פרימיום שלא מסוגל להציג תכני ספורט בצורה נורמלית ?
אני חובב כדורגל מאוכזב מאוד עם b765...
תגיד אתה מעופף? הרי אומרים לך מפורשות שהרבה עם המסך הזה לא נתקלים בתופעה הזו.
תחלס הוא צודק. האיכות תמונה ממש ירודה בערוץ 55 פשוט גרוע לא יודע למה רואים ככה למשל נטפליקס הסרטים עובדים חלק.larry3 כתב:
·......
תגיד אתה מעופף? הרי אומרים לך מפורשות שהרבה עם המסך הזה לא נתקלים בתופעה הזו....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
1. כי איכות השידורים פח.
2. כי איכות השידורים פח.
3. כי צריך לבטל את מנגון TruMotion, כי קשה מאד לקחת *** ולהוסיף לו מידע יש מאין מבלי לגרום לארטיפקטים.
נ.ב.: לא יודע למה הפורום מצנזר מילה שמתחילה ב-ז' מסתיימת ב-ל' ובאמצע יש ב'.
2. כי איכות השידורים פח.
3. כי צריך לבטל את מנגון TruMotion, כי קשה מאד לקחת *** ולהוסיף לו מידע יש מאין מבלי לגרום לארטיפקטים.
נ.ב.: לא יודע למה הפורום מצנזר מילה שמתחילה ב-ז' מסתיימת ב-ל' ובאמצע יש ב'.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·מישהו ממנהלי האתר נפגע קשה מהמילה הזאת, כנראה. אחרת אין בזה הגיוןTheCoolest כתב:
נ.ב.: לא יודע למה הפורום מצנזר מילה שמתחילה ב-ז' מסתיימת ב-ל' ובאמצע יש ב'....
ברצינות אנשים, איך אתם קונים מסך בעשרות אלפי שקלים (אני חושב שזה מחיר לא טוב, יש כאלה שקנו אתה בפחות מ7K), אבל אז רואים בו סורפט או ערוץ כדורגל מעפן באיכות של שנות ה90? איך? מה עובר לכם בראש?
זה בדיוק כמו אנשים שקונים ג'יפ 4X4 ולא יורדים איתו לשטח, או קונים פרארי ולא עוברים את ה100.
מקווה שאני לא מאכיל טרולים.
יש מצב שהמתלוננים יושבים קרוב מדי למסך גדול ?
אצלנו צופים הרבה בכדורגל דרך יס בערוצי HD של צרלטון וב-ONE וגם טניס וענפים אחרים ביורוספורט והתמונה חלקה וברורה.
ב-B7 שלנו לא בוצע שום כיונון למסך ולא שונה כלום ידנית.
אצלנו צופים הרבה בכדורגל דרך יס בערוצי HD של צרלטון וב-ONE וגם טניס וענפים אחרים ביורוספורט והתמונה חלקה וברורה.
ב-B7 שלנו לא בוצע שום כיונון למסך ולא שונה כלום ידנית.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@ORENBLE4
את מי אתה שואל? את אלה שלא מרוצים או את אלה שאוהבים את הטלוויזיה הזו? תמיד יהיו כאלה עם נטייה לכאן או לשם. לך לחנות ותראה אותה בעצמך.
את מי אתה שואל? את אלה שלא מרוצים או את אלה שאוהבים את הטלוויזיה הזו? תמיד יהיו כאלה עם נטייה לכאן או לשם. לך לחנות ותראה אותה בעצמך.
איזה ערוץ? זה YES ? כי לא בכל ערוץ האיכות גרוע אבל ערוץ 55 YES זה פשוט פח לעומת זאת 55 זה בסדרbugsbunny כתב:מקווה שאני לא מאכיל טרולים.
ב-B7 שלנו לא בוצע שום כיונון למסך ולא שונה כלום ידנית....