צריך עזרה בבחירת סטרימר
-
HELLBOY
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 178
קניתי טלויזיה חדשה של סמסונג 4K והיה לי סטרימר די ישן שהטלויזיה עכשיו לא מזהה אותו אז החלטתי לקנות חדש התקציב שלי עד 600 ש"ח ראיתי שני סטרימרים שנראים טובים הראשון Xiaomi Mi Box 4K Android Set-Top Box
והשני Probox2 Air Android TV BOX
חשוב לציין שאני אוהב להוריד סרטים על זיכרון ולחבר אותו לסטרימר , הכוונה חשוב לי שהסטרימר ינגן את רוב הפורמטים כמו DTS וגם MKV ובטח שישדר 4K מלא...
מה שלא אהבתי בXIAOMI שאין לו חיבור פיזי לכבל רשת למרות שזה לא חשוב כל כך, כי אני אצלי הכל מחובר בכבלים עדיף...
או אם יש סטרימר אחר חוץ ממה שרשמתי גם טוב...
אשמח לעזרה....
תודה.
והשני Probox2 Air Android TV BOX
חשוב לציין שאני אוהב להוריד סרטים על זיכרון ולחבר אותו לסטרימר , הכוונה חשוב לי שהסטרימר ינגן את רוב הפורמטים כמו DTS וגם MKV ובטח שישדר 4K מלא...
מה שלא אהבתי בXIAOMI שאין לו חיבור פיזי לכבל רשת למרות שזה לא חשוב כל כך, כי אני אצלי הכל מחובר בכבלים עדיף...
או אם יש סטרימר אחר חוץ ממה שרשמתי גם טוב...
אשמח לעזרה....
תודה.
- TZAHI10
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 462
Xiaomi Mi Box 4K -
הUSB שלו הוא USB 2.0 וראיתי ביקורת ביוטיוב על זה שזה לא יכול להריץ סרטי 4K בקצב 60 FPS
תקרא את התגובה הראשונה לסרטון, הם אומרים שהUSB לא מספיק חזק לסרטי 4K בקצב 60FPS (מסוג קידוד מסוים אמנם)
Probox2 Air Android TV BOX - גם USB 2.0
אני בדיוק כמוך מחבר דרך USB הארדיסק חיצוני עם סרטים שאני מוריד מהאינטרנט ובקרוב מחליף את הטלויזיה ל4K
אשמח גם לקבל תשובות על השירשור הזה, סטרימר תומך בקודי ונטפליקס זה נחמד
אבל מוזר שאין כאן המלצה על סטרימר שהמטרה שלו לראות סרטים שהורדו מהאינטרנט דרך USB
אגב, גם חשוב לי מאוד אפשרות של הקדמת או איחור סינכרון הכתוביות לסרט שהורדתי
(במידה וקובץ הכתוביות שהורדתי לא מתאים לגירסת הסרט)
דיונים פה בפורום שמצאתי שנותנים עוד מידע:
https://www.hometheater.co.il/vt289280.html
https://www.hometheater.co.il/vt287162.html
מדברים בעיקר על nvidia shield (תומך USB 3.0) ועל dune solo lite 303D
אבל אולי בכל זאת גם הסטרימרים שכתבת כאן מספיקים? לא יודע...
הבחור הזה אומר שלא:
https://www.hometheater.co.il/vt282964.html
הUSB שלו הוא USB 2.0 וראיתי ביקורת ביוטיוב על זה שזה לא יכול להריץ סרטי 4K בקצב 60 FPS
תקרא את התגובה הראשונה לסרטון, הם אומרים שהUSB לא מספיק חזק לסרטי 4K בקצב 60FPS (מסוג קידוד מסוים אמנם)
Probox2 Air Android TV BOX - גם USB 2.0
אני בדיוק כמוך מחבר דרך USB הארדיסק חיצוני עם סרטים שאני מוריד מהאינטרנט ובקרוב מחליף את הטלויזיה ל4K
אשמח גם לקבל תשובות על השירשור הזה, סטרימר תומך בקודי ונטפליקס זה נחמד
אבל מוזר שאין כאן המלצה על סטרימר שהמטרה שלו לראות סרטים שהורדו מהאינטרנט דרך USB
אגב, גם חשוב לי מאוד אפשרות של הקדמת או איחור סינכרון הכתוביות לסרט שהורדתי
(במידה וקובץ הכתוביות שהורדתי לא מתאים לגירסת הסרט)
דיונים פה בפורום שמצאתי שנותנים עוד מידע:
https://www.hometheater.co.il/vt289280.html
https://www.hometheater.co.il/vt287162.html
מדברים בעיקר על nvidia shield (תומך USB 3.0) ועל dune solo lite 303D
אבל אולי בכל זאת גם הסטרימרים שכתבת כאן מספיקים? לא יודע...
הבחור הזה אומר שלא:
https://www.hometheater.co.il/vt282964.html
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
USB 2.0 מספיק מהיר לכל דבר שקשור לניגון תכני ווידאו היום.
אם למיבוקס יש בעיה כלשהי עם תכני 4K 60FPS - זה כבר משהו אחר, אבל זה ממש לא בגלל שזה USB 2.0.
אם למיבוקס יש בעיה כלשהי עם תכני 4K 60FPS - זה כבר משהו אחר, אבל זה ממש לא בגלל שזה USB 2.0.
-
HELLBOY
-
- חבר פעיל מאוד

את האמת אחרי שקראתי את התגובה שלך צחי התחלתי לראות סרטונים ביוטיוב ובאמת ראיתי שלשניהם יש בעיה עם 4K 60FPS הם מנגנים עד איכות מסוימת וזהו, כשהאיכות עולה אז מתחילות הבעיות... מה שטוב בטלויזית סמסונג שאפשר לחבר אליה ליו אס בי ישירות ולראות , אז איך שאני רואה את זה עדיף לי לחכות כמה חודשים בטוח יוציאו סטרימרים יותר טובים...
צחי יש לי DUNE BASE 3D הוא לא מנגן 4K בגלל זה רוצה להחליף אבל אם כבר אני אחכה לDUNE החדש כי את האמת הסטרימר שיש לי חיה, 3 שנים אצלי ניגנתי עליו את רוב הפורמטים חוץ מה4K בחיים לא נתקע אפילו לשנייה , ויש לו את כל האופציית ששאלת עליהם...
אז נחכה...
צחי יש לי DUNE BASE 3D הוא לא מנגן 4K בגלל זה רוצה להחליף אבל אם כבר אני אחכה לDUNE החדש כי את האמת הסטרימר שיש לי חיה, 3 שנים אצלי ניגנתי עליו את רוב הפורמטים חוץ מה4K בחיים לא נתקע אפילו לשנייה , ויש לו את כל האופציית ששאלת עליהם...
אז נחכה...
- sigamore
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4940
@HELLBOY
אכן לא מזיק אף פעם לחכות .. אבל אל תצפה לאיזה חידוש מסעיר בחודשים הקרובים.
אם מספיק לך הנגן של המסך אז מצויין !! אחרת קח Mi Box או Nvidia Shield אם אתה יכול להתגמש מעט עם התקציב
אכן לא מזיק אף פעם לחכות .. אבל אל תצפה לאיזה חידוש מסעיר בחודשים הקרובים.
אם מספיק לך הנגן של המסך אז מצויין !! אחרת קח Mi Box או Nvidia Shield אם אתה יכול להתגמש מעט עם התקציב
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
-
HELLBOY
-
- חבר פעיל מאוד

בוא נגיד עד 2000 ש"ח אני מוכן להשקיע לא יותר... מבחינת הMI BOX בהתחלה באמת התרשמתי לטובה אבל כשראיתי כמה סרטונים איך הוא מגמגם בסרטים באיכות גובה מאוד בוא נגיד שוותרתי... השילד לא התעניינתי אבל נראה לי יקר יותר מ2000 ש"ח...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

-
HELLBOY
-
- חבר פעיל מאוד

להגיד לך את האמת בחיים לא הזמנתי מאמזון ישירות תמיד הזמנתי דרך BUY2USA או buy america כי שם הכי בטוח והמוצר מגיע אליך עד לבית טיק טק השאלה איך המשלוחים של אמזון? מהירים ? ואם אני אזמין דרך האתרים האלו עכשיו בדקתי יעלה 875 ש"ח...
השאלה גם NVIDIA SHIELD TV איך הוא בניגון סרטים באיכות הכי גבוה עושה את העבודה ? בחיבור יו אס בי כמובן....?
השאלה גם NVIDIA SHIELD TV איך הוא בניגון סרטים באיכות הכי גבוה עושה את העבודה ? בחיבור יו אס בי כמובן....?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

@HELLBOY
·
מה לא בטוח בהזמנה ישירות מאמזון?
בנוגע למהירות, תלוי בסוג המשלוח. כאשר מדובר ב-UPS או FEDEX, אז הוא מהיר. i-Parcel יכול להיות איטי.
השילד הוא אחד הנגנים הכי טובים שיש היום בשוק.
·
מה לא בטוח בהזמנה ישירות מאמזון?
בנוגע למהירות, תלוי בסוג המשלוח. כאשר מדובר ב-UPS או FEDEX, אז הוא מהיר. i-Parcel יכול להיות איטי.
השילד הוא אחד הנגנים הכי טובים שיש היום בשוק.
-
HELLBOY
-
- חבר פעיל מאוד

טוב... אני רואה שהרבה נותנים לו ציון גבוה נראה לי שאזמין משם כמו שהצעת וזהו, והמחיר נחמד מאמזון... את האמת זה לאח שלי ביקש ממני לקנות לו סטרימר טוב ולא יקר... אני בשבילי נראה לי אחכה עוד קצת עד שנראה מה DUNE יוציאו השנה... אני אעדכן בתמונות שזה יגיע...
תודה רבה חברים על העזרה...
תודה רבה חברים על העזרה...