המלצה לסאונד בר לסלון קטן
טוב אז אחרי נבירה וחפירה במעמקיי הפורום הגעתי למסקנה שאני זקוק לסאונד בר.
אז לאחר חיפושים רבים הגעתי ל2 מוצרים סופיים, התקציב עלה ל2000 ש"ח.
JBL SB450 \\ JBL SB400
Harman Kardon SB20
הדרישות שלי הן, סאונד בר לסלון קטן תומך בלוטוס לשימוש סרטים ומוסיקה, שיתחבר למחשב, PS4, טלוויזיה, APPLE TV.
השאלה אם זה אפשרי בכלל, כי לפי מה שראיתי רק הJBL מציע לי את האופציה הזו.
אז לאחר חיפושים רבים הגעתי ל2 מוצרים סופיים, התקציב עלה ל2000 ש"ח.
JBL SB450 \\ JBL SB400
Harman Kardon SB20
הדרישות שלי הן, סאונד בר לסלון קטן תומך בלוטוס לשימוש סרטים ומוסיקה, שיתחבר למחשב, PS4, טלוויזיה, APPLE TV.
השאלה אם זה אפשרי בכלל, כי לפי מה שראיתי רק הJBL מציע לי את האופציה הזו.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
אם יש לך מקום לסאב אז שמעתי סאונד ברים שבאים עם סאב אלחוטי שעושים עבודה ממש טובה באופן יחסי. הסאב ממש מוסיף במיוחד אם שמים אותו ליד הספה.
לא יודע אם יש סאונד בר איכותי עם סאב זה בתקציב שלך אבל שווה לבדוק. שים לב שהדברים האלה הם בד"כ של חברות אלקטרוניקה (LG, סמסונג, סוני) ולא של חברות רמקולים אז שווה להשוות את הסאונד לחברות אודיו כמו JBL, יאמאהה, פולק וכו' כדי שיתאים לך.
לא יודע אם יש סאונד בר איכותי עם סאב זה בתקציב שלך אבל שווה לבדוק. שים לב שהדברים האלה הם בד"כ של חברות אלקטרוניקה (LG, סמסונג, סוני) ולא של חברות רמקולים אז שווה להשוות את הסאונד לחברות אודיו כמו JBL, יאמאהה, פולק וכו' כדי שיתאים לך.
·לפי מה שראיתי שני הסאונדברים שהצגתי מגיעים עם סאב אלחוטי.freedom_il כתב:אם יש לך מקום לסאב אז שמעתי סאונד ברים שבאים עם סאב אלחוטי שעושים עבודה ממש טובה באופן יחסי. הסאב ממש מוסיף במיוחד אם שמים אותו ליד הספה.
לא יודע אם יש סאונד בר איכותי עם סאב זה בתקציב שלך אבל שווה לבדוק. שים לב שהדברים האלה הם בד"כ של חברות אלקטרוניקה (LG, סמסונג, סוני) ולא של חברות רמקולים אז שווה להשוות את הסאונד לחברות אודיו כמו JBL, יאמאהה, פולק וכו' כדי שיתאים לך....
ואני לא מחפש להשתגע עכשיו, עד עכשיו שמעתי מהטלויזיה, פשוט מחפש רמקול איכותי שיתן מענה לסוני, למחשב ולאפל טיוי.
בין 2 הדגמים שנתתי יש המלצות, מישהו מכיר?