מגבר שהוא לא רסיבר
כן, יש לARCAM
גם בעצם לכול החברות ידועות, מלבד פיאונר יש כאלו שמיועדים לעבודה מול פרוצססורים.
שאלה כמה כסף אתה מוכן להוציא
תכנס לאתרים של חברות ושם יש כול הדגמים והסברים, אחרי זה חפש מי מוכר בארץ.
תכנס לאתרים של חברות ושם יש כול הדגמים והסברים, אחרי זה חפש מי מוכר בארץ.
Heavy Metal Is The Law
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10917
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
http://us.marantz.com/us/Products/Pages ... tId=MM7055
http://us.marantz.com/us/Products/Pages ... tId=MM8077
http://us.marantz.com/us/Products/Pages ... tId=MM8077
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
·לא כ"כ ברורה מה כוונתך,yogiman כתב:האם יש להשיג בארץ מגבר 5.1 ומעלה שאינו רסיבר, כלומר רק מגבר בלי הרדיו, הוידאו וכל התוספות?...
במידה וכוונתך ל-מגבר כוח (Power Amplifier), ישנם לא מעט יצרניות להגברה חיצונית מרובת ערוצים.
5.1 הינו פורמט קידוד.
5 הם ערוצים מלאים שאותם יש להגביר ב 5 מגברים ומשם ל 5 רמקולים (בדרכ יחידה אחת בעלת 5 הגברות ו/או רסיבר בעל הגברה מובנית)
0.1 הינו מתקשר לסאב וופר שבדרכ מגיע כאקטיבי (הגברה בנוייה בתוך הסאב )
על כן אין מגבר 5.1 אלא מגבר 5 ערוצים (מגברים ) ואם בכל זאת אתה רוצה להגביר חיצונית את הסאב אז קיים גם מגבר 6 ערוצים (מגברים ).
מגבר כוח חיצוני יכול להגיע כהגברה יחידנית ל רמקול בודד (מונו ) או דו ערוצית (סטיראו ) או רב ערוצית (בין 3 ערוצים ל 7 ערוצים ואף מעבר).
מה התקציב?
ומה ה setup הנוכחי (רמקולים) ועם מה אתה מגביר אותם כיום ?
·גם ל pioneer כמו עשרות אחרות יש מגברי כוח להציע (אמנם וותיקים יותר או לא כחלק מסדרה עם פרוססור).genvirt כתב:כן, יש לARCAM
תכנס לאתרים של חברות ושם יש כול הדגמים והסברים, אחרי זה חפש מי מוכר בארץ....
בכל הנוגע לחברות mainstream
ימאהה/מארנץ/אונקיו/דנון.
ומעל ה mainstream
Anthem/Arcam
הוציאו/מוציאים בדר"כ לצד רסיברים משולבים גם סט מופרד פרוססור (מעבד נפרד) + מגבר כוח רב ערוצי.
@itay123
ההסבר שלך ברור. מה שאני מחפש הוא פשוט רסיבר שהוציאו ממנו את כל המרכיבים שלו והשאירו רק את המגברים עצמם. או במילים אחרות, מכשיר שיש לו בצד אחד כניסת אודיו ובצד השני יציאות לחמישה רמקולים ועוד סאב וופר אחד, בדיוק לפי הפריסה המקובלת ברסיברים 5.1.
הרעיון שלי הוא שבמערכת העתידית שאני מתכנן עכשיו יהיהו גם רסיבר וגם HTPC. אבל אז חשבתי על זה שבעצם יש הרבה חפיפה בין שני המכשירים האלו. ה-HTPC אמור להיות מעין רכזת של כל מקורות הווידאו שאותם הוא מוציא למסך, וממילא בעידן הסטרימינג וה-IPTV רוב התוכן יבוא מתוך המחשב עצמו. הרסיבר בעצם עושה אותו דבר רק עם הסאונד. כלומר, מרכז הרבה מקורות סאונד ומוציא אותם החוצה למכשיר אחד (במקרה הזה סט של רמקולים). אם יש כל כך הרבה חפיפה בין שני המכשירים האלו למה לה לוותר על הרסיבר בעצם? ה-HTPC יכול לרכז גם את מקורות הסאונד ואחר כך אני יוציא אותם בצורה מרוכזת למגבר שיחלק אותם בין הרמקולים, בדיוק כמו שרסיבר עושה.
הבעיה היא מה עושים המפענחים. האם יש מפענחים כמו DTS ו"דולבי" שאפשר להעביר למחשב ולעשות את עבודת הפיענוח במחשב עצמו?
ההסבר שלך ברור. מה שאני מחפש הוא פשוט רסיבר שהוציאו ממנו את כל המרכיבים שלו והשאירו רק את המגברים עצמם. או במילים אחרות, מכשיר שיש לו בצד אחד כניסת אודיו ובצד השני יציאות לחמישה רמקולים ועוד סאב וופר אחד, בדיוק לפי הפריסה המקובלת ברסיברים 5.1.
הרעיון שלי הוא שבמערכת העתידית שאני מתכנן עכשיו יהיהו גם רסיבר וגם HTPC. אבל אז חשבתי על זה שבעצם יש הרבה חפיפה בין שני המכשירים האלו. ה-HTPC אמור להיות מעין רכזת של כל מקורות הווידאו שאותם הוא מוציא למסך, וממילא בעידן הסטרימינג וה-IPTV רוב התוכן יבוא מתוך המחשב עצמו. הרסיבר בעצם עושה אותו דבר רק עם הסאונד. כלומר, מרכז הרבה מקורות סאונד ומוציא אותם החוצה למכשיר אחד (במקרה הזה סט של רמקולים). אם יש כל כך הרבה חפיפה בין שני המכשירים האלו למה לה לוותר על הרסיבר בעצם? ה-HTPC יכול לרכז גם את מקורות הסאונד ואחר כך אני יוציא אותם בצורה מרוכזת למגבר שיחלק אותם בין הרמקולים, בדיוק כמו שרסיבר עושה.
הבעיה היא מה עושים המפענחים. האם יש מפענחים כמו DTS ו"דולבי" שאפשר להעביר למחשב ולעשות את עבודת הפיענוח במחשב עצמו?
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
@yogiman
·אתה ממש לא הבנת את השימוש בHTPC. קודם כל, הוא לא מרכז כלום. הוא רק מוציא.
אתה צריך רסביר רגיל לכל דבר כי:
אתה צריך חיבור HDMI בין הרסיבר לHTPC כי אתה רוצה להעביר את הסאונד לרסיבר ואת הווידוא למסך ואת זה יעשה לך רק רסביר או מחשב עם כרטיס מסך מתאים אבל אז יש לך שני כבלים לפחות. אם תוותר על הרסיבר תצטרך להוציא שני אוךתו נפרדים. ואת הסאונד אתה תעביר בצורה אנלוגית למגבר ה5 ערוצים.
אתה רוצה רסביר בשביל המערכת כיול.
אתה רוצה רסביר בשביל החיבוריות, היכולת להזרים מוזיקה בקלות.
אתה רוצה רסביר כדי לחבר את כל הרמקולים, לשלוט אליהם, לעשות חיתוכים, קרוס...אתה יודע, דברים בסיסים של אודיו.
אתה רוצה רסיבר כי זה יהיה זול בהרבה מאשר מגבר 5 ערוצים יעודי...
·אתה ממש לא הבנת את השימוש בHTPC. קודם כל, הוא לא מרכז כלום. הוא רק מוציא.
אתה צריך רסביר רגיל לכל דבר כי:
אתה צריך חיבור HDMI בין הרסיבר לHTPC כי אתה רוצה להעביר את הסאונד לרסיבר ואת הווידוא למסך ואת זה יעשה לך רק רסביר או מחשב עם כרטיס מסך מתאים אבל אז יש לך שני כבלים לפחות. אם תוותר על הרסיבר תצטרך להוציא שני אוךתו נפרדים. ואת הסאונד אתה תעביר בצורה אנלוגית למגבר ה5 ערוצים.
אתה רוצה רסביר בשביל המערכת כיול.
אתה רוצה רסביר בשביל החיבוריות, היכולת להזרים מוזיקה בקלות.
אתה רוצה רסביר כדי לחבר את כל הרמקולים, לשלוט אליהם, לעשות חיתוכים, קרוס...אתה יודע, דברים בסיסים של אודיו.
אתה רוצה רסיבר כי זה יהיה זול בהרבה מאשר מגבר 5 ערוצים יעודי...
- RobotCop
- חבר ותיק

1+ למה שבוגי אמר.
בניגוד למה שרשמת, מחשב הוא לא מרכז המדיה, הוא רק עוד מקור, כמו ממיר או בלו-ריי.
מה שאתה רוצה (=צריך) זה מכשיר שיתחבר בHDMI למחשב, לXBOX, לממיר ולכל מה שתרצה לחבר אליו, יפענח את הסיגנל שמגיע מהמכשירים האלו, יעשה תיקונים כאלו ואחרים לסאונד ובסופו של דבר יגביר את הרמקולים וישלח את הוידאו הלאה לטלוויזיה. המכשיר הזה הוא רסיבר מודרני.
בפתרון שהצעת תמצא את עצמך רוכש את מגבר ההספק הרב ערוצי ואז נתקל בבעיה שהעלית בעצמך: מי יפענח את הסינגל? והתשובה לזה היא: פרוססור אודיו. ופתאום אתה מוצא את עצמך עם סטאפ שמתאים לחדרי קולנוע יעודיים עם פרוססור ייעודי ומגברי הספק לכל רמקול וזה קצת הארדקור בשביל חיבור מחשב למערכת סאונד קיימת.
בניגוד למה שרשמת, מחשב הוא לא מרכז המדיה, הוא רק עוד מקור, כמו ממיר או בלו-ריי.
מה שאתה רוצה (=צריך) זה מכשיר שיתחבר בHDMI למחשב, לXBOX, לממיר ולכל מה שתרצה לחבר אליו, יפענח את הסיגנל שמגיע מהמכשירים האלו, יעשה תיקונים כאלו ואחרים לסאונד ובסופו של דבר יגביר את הרמקולים וישלח את הוידאו הלאה לטלוויזיה. המכשיר הזה הוא רסיבר מודרני.
בפתרון שהצעת תמצא את עצמך רוכש את מגבר ההספק הרב ערוצי ואז נתקל בבעיה שהעלית בעצמך: מי יפענח את הסינגל? והתשובה לזה היא: פרוססור אודיו. ופתאום אתה מוצא את עצמך עם סטאפ שמתאים לחדרי קולנוע יעודיים עם פרוססור ייעודי ומגברי הספק לכל רמקול וזה קצת הארדקור בשביל חיבור מחשב למערכת סאונד קיימת.
כל מה שאתם כותבים נכון וברור.
אכן מדובר בפתרון יקר ומסורבל.
אבל אני לא מסכים לגבי HTPC. אני בהחלט רואה מצב בעתיד שבו HTPC ירכז את כל מקורות הווידאו. גם כך אנחנו הולכים לקראת עולם שבו רוב התוכן יהיה מבוסס מחשב/רשת. אפשר להתקין על HTPC אנדרואיד ולהריץ אפליקציות כמו נטפליקס, קודי ואפליקציות של ספקיות הטלוויזיה החדשות כמו פרטנר וסלקום. אם יש צורך לחבר ספרק תוכן חיצוני אפשר להתקין כרטיס לכידה פשוט אבל חזק שעושה את העבודה.
אני במערכת שאני מתכנן בונה על HTPC חזק וטוב עם כרטיסי לכידה, סאונד ומסך חזקים שיסתתר בתוך המזנון שלי (ואשלוט עליו מבחוץ עם RF Extender). מקורות וידאו חיצוניים יתחברו דרך כרטיס הלכידה ומקורות סאונד דרך כרטיס הסאונד ויהיה גם כונן Bluray חיצוני שיישב מחוץ למזנון ויתחבר למחשב ב-USB, גם כן למקרה שפתאום יצוץ פתאום איזה דיסק מפעם שארצה לצפות בו. כך יש לי מערכת שבה ה-HTPC בעצם מתפקד בתור מרכזיית וידאו.
אבל אני לא מסכים לגבי HTPC. אני בהחלט רואה מצב בעתיד שבו HTPC ירכז את כל מקורות הווידאו. גם כך אנחנו הולכים לקראת עולם שבו רוב התוכן יהיה מבוסס מחשב/רשת. אפשר להתקין על HTPC אנדרואיד ולהריץ אפליקציות כמו נטפליקס, קודי ואפליקציות של ספקיות הטלוויזיה החדשות כמו פרטנר וסלקום. אם יש צורך לחבר ספרק תוכן חיצוני אפשר להתקין כרטיס לכידה פשוט אבל חזק שעושה את העבודה.
אני במערכת שאני מתכנן בונה על HTPC חזק וטוב עם כרטיסי לכידה, סאונד ומסך חזקים שיסתתר בתוך המזנון שלי (ואשלוט עליו מבחוץ עם RF Extender). מקורות וידאו חיצוניים יתחברו דרך כרטיס הלכידה ומקורות סאונד דרך כרטיס הסאונד ויהיה גם כונן Bluray חיצוני שיישב מחוץ למזנון ויתחבר למחשב ב-USB, גם כן למקרה שפתאום יצוץ פתאום איזה דיסק מפעם שארצה לצפות בו. כך יש לי מערכת שבה ה-HTPC בעצם מתפקד בתור מרכזיית וידאו.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·תשמע, חסר לך קצת ידע והבנה. כרטיס לכידה לא יתן לך שליטה על המקורות, רק יכולת להקליט אותם. ועד כמה שאני זוכר, הם יהיה אנלוגיים כולם במקום חיברים דיגטליים...yogiman כתב:כל מה שאתם כותבים נכון וברור.
אני במערכת שאני מתכנן בונה על HTPC חזק וטוב עם כרטיסי לכידה, סאונד ומסך חזקים שיסתתר בתוך המזנון שלי (ואשלוט עליו מבחוץ עם RF Extender). מקורות וידאו חיצוניים יתחברו דרך כרטיס הלכידה ומקורות סאונד דרך כרטיס הסאונד ויהיה גם כונן Bluray חיצוני שיישב מחוץ למזנון ויתחבר למחשב ב-USB, גם כן למקרה שפתאום יצוץ פתאום איזה דיסק מפעם שארצה לצפות בו. כך יש לי מערכת שבה ה-HTPC בעצם מתפקד בתור מרכזיית וידאו....
שתבין, אני חי עם הקונספט של HTPC מ2001. עברתי הכל, ניסית הכל. אין לי בכלל מקורות חיצוניים ובכל זאת יש לי מגבר כי זה הפתרון הכי טוב והכי זול לטווח הארוך. הסטפ שלי כיום זה מחשב חזק עם כרטיס מסך מעולה (I7, GTX1080TI...). אבל הכל מחובר לרסיבר כי המחשב לא יכול לקבל מקורות בHDMI וזה מה שאתה צריך כי כל דבר שתרצה לחבר ידרוש חיבור כזה בשביל לקבל איכות. ויש גם בעיות של מתח יציא בכרטיס קל הפשוטים שלא לדבר על המובנים בלוחות. הם ממש לא יתאימו לדחוף מגבר כוח וכמו שאמרו לך, אתה תצטרך איזה שהו DAC/פרוססור כדי לדחוף את המגבר...
אתה יכול להוסיף מגבר יד שניה במחיר סביר של כמה מאות שקלים או לשים איזה 2K על אחד חדש ומעולה. יש לך אפשריות. אבל מגבר כוח מחובר ליציאת האודיו של לוח אם במחשב, זה לא הפתרון.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10917
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
ועוד בעיה, גם אם תצליח לעשות מה שאתה חושב שאפשרי לעשות.
אם הוידאו יגיע למחשב דרך כרטיס לכידה ויעבור למסך ללא הקלטה למחשב (מה שאני לא מאמין שקיים בכלל)
והאודיו יגיע דרך כרטיס הקול, טוב ככל שלא יהיה, הבעיות שתגלה, הן, בין השאר:
1. איבוד הסינכרון בין הקול להתמונה
2. איכות פענוח אודיו ירודה לעומת מה שרסיבר יודע לעשות.
3. איבוד יכולת לנגן את הפורמטים החדשים של אודיו כי הם חייבים להיות מועברים ב- HDMI ביחד עם הוידאו.
3. אי יכולת לבצע כיול למערכת הרמקולים שלך.
שתבין, 5.1 והלאה, זה לא סטריאו.
דרוש כיול, כי...
המרחק של כל רמקול שונה עד למקום הישיבה, מה שגורם לתיזמון לקוי של האותות המגיעים מכל רמקול עד אליך.
צריך לשלוט על הווליום של כל רמקול בנפרד, כדי שהאות המגיע אל האוזניים שלך יהיה באותו ווליום מכל הרמקולים, והוא לא זהה גם אם כל הרמקולים שלך זהים.
אם הרמקלים לא זהים, צריך גם כיולים נוספים, להתאמת גוון הצליל ככל שניתן. (אם זה לא מבוצע, למרות שנניח רמקול קדמי ואחורי ישמיעו בדיוק את אותו צליל, הוא יישמע לך שונה מכל רמקול)
HTPC לא יודע לעשות את הדברים האילו.
אם הוידאו יגיע למחשב דרך כרטיס לכידה ויעבור למסך ללא הקלטה למחשב (מה שאני לא מאמין שקיים בכלל)
והאודיו יגיע דרך כרטיס הקול, טוב ככל שלא יהיה, הבעיות שתגלה, הן, בין השאר:
1. איבוד הסינכרון בין הקול להתמונה
2. איכות פענוח אודיו ירודה לעומת מה שרסיבר יודע לעשות.
3. איבוד יכולת לנגן את הפורמטים החדשים של אודיו כי הם חייבים להיות מועברים ב- HDMI ביחד עם הוידאו.
3. אי יכולת לבצע כיול למערכת הרמקולים שלך.
שתבין, 5.1 והלאה, זה לא סטריאו.
דרוש כיול, כי...
המרחק של כל רמקול שונה עד למקום הישיבה, מה שגורם לתיזמון לקוי של האותות המגיעים מכל רמקול עד אליך.
צריך לשלוט על הווליום של כל רמקול בנפרד, כדי שהאות המגיע אל האוזניים שלך יהיה באותו ווליום מכל הרמקולים, והוא לא זהה גם אם כל הרמקולים שלך זהים.
אם הרמקלים לא זהים, צריך גם כיולים נוספים, להתאמת גוון הצליל ככל שניתן. (אם זה לא מבוצע, למרות שנניח רמקול קדמי ואחורי ישמיעו בדיוק את אותו צליל, הוא יישמע לך שונה מכל רמקול)
HTPC לא יודע לעשות את הדברים האילו.
חברים,
אין צורך בשטיפה. תסגרו את הברז. הבנתי שרסיבר הוא הכרחי.
אבל אני מנסה לאתגר אתכם פה עם חשיבה על משהו אחר - התפיסה שלפיה מחשב HTPC טוב ומאובזר יכול לשמש כרכזת וידאו (באופן שמזכיר את מה שרסיבר עושה עם סאונד). אין לי ספק שזה אפשרי מבחינה טכנית, לפחות ברמת החומרה. כרטיס לכידה, אם הוא טוב מספיק, אמור להעביר את הווידאו ממקור חיצוני למחשב, ובמחשב (ושוב, זו שאלה של חוזק המעבדים) ניתן לעשות עם הווידאו הזה הרבה דברים. לא הכל, אבל הרבה. אצלנו רגילים להשתמש בכרטיסי לכידה לצורך הקלטה, אך הכרטיסים האלה מבצעים פונקציה אחת די פשוטה: להזרים וידאו לתוך מחשב. כך שבעצם הכרטיסים האלו עושים מה שכרטיסי סאונד עושים עם סאונד שמגיע ממקור חיצוני. מה שמבצע את ההקלטה במחשב הוא לא הכרטיס אלא תוכנה ייעודית שמבצעת את ההקלטה ושומרת אותה איפשהו במחשב. אם הווידאו מוזרם למחשב שלי והוא באיכות טובה אני יכול להשתמש בכל תוכנת MediaPlayer כדי לצפות בווידאו הזה.
אז כאמור ברמת החומרה לפחות זה אפשרי. החוליה החסרה מבחינתי היא ברמת התוכנה. עד כה לא הצלחתי למצוא תוכנה אחת טובה וחזקה שיכולה להיות רכזת וידאו. כזו שתדע לטפל גם בהזרמת וידאו מהרשת וגם בווידאו שמגיע מבחוץ, מכרטיס לכידה. כעיקרון MediaPayer כמו VLC אמורה לדעת איך לעשות את זה אבל היא לא מספיק חזקה (יש הרבה קריסות) ובעיקר אין לה ממשק נוח ואינטואיטיבי כמו שאתה מצפה ב-HTPC, שבעצם אמור להחליף את הממשק הידידותי של טלוויזיה.
אלא אם כן אני כמובן לגמרי טועה ואז אתם מוזמנים לפתוח את הברז מחדש ולהמשיך לשטוף אותי.
אין צורך בשטיפה. תסגרו את הברז. הבנתי שרסיבר הוא הכרחי.
אבל אני מנסה לאתגר אתכם פה עם חשיבה על משהו אחר - התפיסה שלפיה מחשב HTPC טוב ומאובזר יכול לשמש כרכזת וידאו (באופן שמזכיר את מה שרסיבר עושה עם סאונד). אין לי ספק שזה אפשרי מבחינה טכנית, לפחות ברמת החומרה. כרטיס לכידה, אם הוא טוב מספיק, אמור להעביר את הווידאו ממקור חיצוני למחשב, ובמחשב (ושוב, זו שאלה של חוזק המעבדים) ניתן לעשות עם הווידאו הזה הרבה דברים. לא הכל, אבל הרבה. אצלנו רגילים להשתמש בכרטיסי לכידה לצורך הקלטה, אך הכרטיסים האלה מבצעים פונקציה אחת די פשוטה: להזרים וידאו לתוך מחשב. כך שבעצם הכרטיסים האלו עושים מה שכרטיסי סאונד עושים עם סאונד שמגיע ממקור חיצוני. מה שמבצע את ההקלטה במחשב הוא לא הכרטיס אלא תוכנה ייעודית שמבצעת את ההקלטה ושומרת אותה איפשהו במחשב. אם הווידאו מוזרם למחשב שלי והוא באיכות טובה אני יכול להשתמש בכל תוכנת MediaPlayer כדי לצפות בווידאו הזה.
אז כאמור ברמת החומרה לפחות זה אפשרי. החוליה החסרה מבחינתי היא ברמת התוכנה. עד כה לא הצלחתי למצוא תוכנה אחת טובה וחזקה שיכולה להיות רכזת וידאו. כזו שתדע לטפל גם בהזרמת וידאו מהרשת וגם בווידאו שמגיע מבחוץ, מכרטיס לכידה. כעיקרון MediaPayer כמו VLC אמורה לדעת איך לעשות את זה אבל היא לא מספיק חזקה (יש הרבה קריסות) ובעיקר אין לה ממשק נוח ואינטואיטיבי כמו שאתה מצפה ב-HTPC, שבעצם אמור להחליף את הממשק הידידותי של טלוויזיה.
אלא אם כן אני כמובן לגמרי טועה ואז אתם מוזמנים לפתוח את הברז מחדש ולהמשיך לשטוף אותי.
- RobotCop
- חבר ותיק

תראה, גם אם אפשר לעבוד כמו שאתה מתאר ותצליח למצוא תוכנה שעושה את מה שאתה רוצה עדיין תצטרך לקנות כרטיסי לכידה, אחד לכל מקור שאתה רוצה לחבר למערכת שלך וממשק להוציא את כל האודיו והוידאו הזה החוצה לאנשהו, שם אמור לחכות לסטרים עוד מכשיר שיפריד ממנו את הסאונד, יעשה עיבודים ויוציא ישירות למגבר הספק ומצד שני, ישלח את וידאו מעובד או לא, לטלוויזיה. כמה מכשירים ספרנו עכשיו בשביל דבר כל כך קטן כמו מיתוג וקידוד אודיו מHDMI
וזה עוד בלי להכנס לדברים אחרים שהוזכרו כאן, כמו יכולת מובנה של הרסיבר לקבל מוזיקה משירותים אינטרנטיים וממכשירים ניידים, יכולת לכייל את הסאונד בהתאם לחדר הספציפי שלך ומגבלות של חומרה כמו קידוד בזמן אמת של כרטיס לכידה אנלוגי.
בקיצור, לא צריך להמציא את הגלגל מחדש, הצרכים שאתה מעלה כבר הועלו בעבר והפתרונות שמוצעים בשבילם עובדים היטב.
וזה עוד בלי להכנס לדברים אחרים שהוזכרו כאן, כמו יכולת מובנה של הרסיבר לקבל מוזיקה משירותים אינטרנטיים וממכשירים ניידים, יכולת לכייל את הסאונד בהתאם לחדר הספציפי שלך ומגבלות של חומרה כמו קידוד בזמן אמת של כרטיס לכידה אנלוגי.
בקיצור, לא צריך להמציא את הגלגל מחדש, הצרכים שאתה מעלה כבר הועלו בעבר והפתרונות שמוצעים בשבילם עובדים היטב.