האם לא ניתן לשתף כונן הקלטות ברשת? מוזר
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
ניסיתי כבר פעמיים:
יש לי HTPC בסלון ומחשב בחדר עבודה ששניהם מחוברים ברשת אלחוטית. כשאני מגדיר ל HTPC להקליט תוכניות בכונן מסויים, אני לא יכול לגשת כלל לכונן הזה מהמחשב בחדר עבודה ואני מקבל הודעה שאין לי הרשאה.
מיותר לציין שלכוננים אחרים אני יכול לגשת וגם הפוך (מה HTPC לחדר עבודה) אני יכול לגשת.
מישהו מכיר את הבעיה הזו?
יש לי HTPC בסלון ומחשב בחדר עבודה ששניהם מחוברים ברשת אלחוטית. כשאני מגדיר ל HTPC להקליט תוכניות בכונן מסויים, אני לא יכול לגשת כלל לכונן הזה מהמחשב בחדר עבודה ואני מקבל הודעה שאין לי הרשאה.
מיותר לציין שלכוננים אחרים אני יכול לגשת וגם הפוך (מה HTPC לחדר עבודה) אני יכול לגשת.
מישהו מכיר את הבעיה הזו?
-
EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3326
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 847 פעמים
בדקתי. יש לי הרשאות ואני רואה גם כוננים אחרים שבהם לא הוגדר הקלטת TV.
השאלה היא האם למישהו כאן יש מחשבים (שבשניהם מותקנן VMC) והוא דווקא כן מצליח לגשת לכונן ברשת של HTPC שעליו מוגדר להקליט תוכניות TV.
ככה אני אדע לפחות שאולי אצלי משהו לא בסדר.
למרות שכבר ניסיתי פעמיים כשביניהן פירמטתי את שני המחשבים מחדש.
השאלה היא האם למישהו כאן יש מחשבים (שבשניהם מותקנן VMC) והוא דווקא כן מצליח לגשת לכונן ברשת של HTPC שעליו מוגדר להקליט תוכניות TV.
ככה אני אדע לפחות שאולי אצלי משהו לא בסדר.
למרות שכבר ניסיתי פעמיים כשביניהן פירמטתי את שני המחשבים מחדש.
לא נשמע קשור ל- VMC - אפשר לנסות את הבדיקה הבאה
תסגור את ה- VMC ותוריד את כל ה- services הרלוונטים. תנסה לגשת לכונון, אם עדיין לא מצליח זה לא קשור ל- VMC.
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
תבדוק שאתה עם כולם תחת אותו WORKGROUP, שזה קורה לעיתים יש לי 5 מחשבים מחוברים, אני מריץ על המחשב שלא נותן לי גישה את ה-WIZARD לרשת וזה מסדר אותו.
יום טוב.
יום טוב.
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך