חוות דעת HOT על 200/5? כרגע חווה בעיות רציניות בבזק+בזב"ל

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
GalBJ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם,
אני כבר המון שנים תחת התשתית של בזק,
בשנתיים האחרונות תחת הספק 018 אקספון בחבילה של 100MB בשוק הסיטונאי.
לפני כחודש התחלתי לחוות בעיות בחיבור - יש לציין שעיקר השימוש שלי הוא גיימינג דרך הפלייסטיישן.
ניסיתי לפתור את הבעיה בעצמי כולל קניית ראוטר חדש של TPLINK VR600 ופנייה כמובן אל הספק לבירור.
לאחר המון נסיונות כושלים החלטתי לנסות לעבור ספק אז עברתי לבזק בינלאומי חבילה 100MB + גיימר דרך תשתית בזק.
לא השתנה דבר - אני עדיין חווה פינג נורא גבוה במשחקי רשת וחיבור גרוע.
מה שהכי מתסכל בכל הסיפור הזה הוא שדרכם הכל נראה תקין כי כמובן שבדיקת המהירות מראה שהכל תקין אבל זה לא עוזר לי!

לכן לאחר כל הנסיונות הללו אני כבר על סף ייאוש ועכשיו שוקל לעבוד לתשתית של הוט 200/5 ורוצה לדעת האם אתם ממליצים ומרוצים מהם או שמא בכלל יש לכם פיתרון עבורי מבלי להצטרך להחליף תשתית?

תודה לכם מראש :)

Lior18
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #2 

GalBJ כתב:שלום לכולם,
לפני כחודש התחלתי לחוות בעיות בחיבור - יש לציין שעיקר השימוש שלי הוא גיימינג דרך הפלייסטיישן.
ניסיתי לפתור את הבעיה בעצמי כולל קניית ראוטר חדש של TPLINK VR600 ופנייה כמובן אל הספק לבירור.
לאחר המון נסיונות כושלים החלטתי לנסות לעבור ספק אז עברתי לבזק בינלאומי חבילה 100MB + גיימר דרך תשתית בזק.
מה שהכי מתסכל בכל הסיפור הזה הוא שדרכם הכל נראה תקין כי כמובן שבדיקת המהירות מראה שהכל תקין אבל זה לא עוזר לי!

לכן לאחר כל הנסיונות הללו אני כבר על סף ייאוש ועכשיו שוקל לעבוד לתשתית של הוט 200/5 ורוצה לדעת האם אתם ממליצים ומרוצים מהם או שמא בכלל יש לכם פיתרון עבורי מבלי להצטרך להחליף תשתית?

...
·מאוד מרוצה מקבל 200/5 יציב תענוג.

GalBJ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@Lior18
·
·
איזה ספק וכמה אתה משלם?

Lior18
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 323
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

GalBJ כתב:@Lior18
·
·
איזה ספק וכמה אתה משלם?
...
·ספק בזק בינלאומי דווקא אני אוהב אותם... לגבי ספק אני משלם 55 שקל על 200 מגה אחרי מיקוח (הם רצו אשכרה 120 שקל על 200 מגה אמרתי להם אין מצב שכחו מזה) לגבי אינטרנט אני עוד הוזלתי שילמתי על טריפל עם 100 מגה שדרגתי תחבילה ל200 מגה ותוך כדי הוזלתי תמחיר ליותר נמוך אפילו אני משלם עכשיי 300 אם אני לא טועה על טריפל עם 200 מגה.

תתחבר להוט ותשנה ספק תראה איך המצב אם הסתדר יופי לא הסתדר תשאר עם מי שנותן לך הצעה יותר טובה ומשם תנסה להתקדם לאיפה הבעיה

מתן_בזק_בינלאומי
עובד טלפוניה/אינטרנט
עובד טלפוניה/אינטרנט
תגובות: 200
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #5 

GalBJ כתב:שלום לכולם,

...
היי,

אכן נשמע שמדובר בבעיה הקשורה לתשתית או לספק התוכן (שרת המשחקים).

בכל מקרה, מוזמן לשלוח פרטי התקשרות במייל ל: [email protected] ונציג טכני יחזור אליך בכדי לסייע.

מתן, בזק בינלאומי

uh99
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3783
נתן תודות: 1143 פעמים
קיבל תודות: 187 פעמים

שליחה #6 

מתן_בזק_בינלאומי כתב:

...
...
היי,

אכן נשמע שמדובר בבעיה הקשורה לתשתית או לספק התוכן (שרת המשחקים).

בכל מקרה, מוזמן לשלוח פרטי התקשרות במייל ל: [email protected] ונציג טכני יחזור אליך בכדי לסייע.

מתן, בזק בינלאומי
...
מה ערך של הכבל התת ימי בזק בנלאומי אם איין שום חיבור לסיב אופטי של בזק חברת האם שלכם :?: (W)

GalBJ פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

@מתן_בזק_בינלאומי
·
דיברתי כבר עם כמה נציגי תמיכה טכנית ללא כל הועיל.
לטענתם הבדיקה תקינה והחיבור ללא ניתוקים.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”