שידורי 5.1 + חשמל לרמקול עצמאי
-
ishaydahan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
1 - יש לי 4 רמקולים וסאב, וכשאני רואה תכנית טלויזיה במדיה סנטר אני שומע רק בעזרת 2 הקדמיים והסאב. האם זה אמור להיות כך או שכל תוכניות הטלויזיה בערוץ 2 לדוגמא, משודרות בסטריאו?
2 - יש לי רמקול קטן שלקחתי ממערכת הסטריאו הישנה. הוא מחובר למערכת בעזרת 2 חוטים - אדום ושחור. אם אני רוצה לנסות אותו בתור רמקול למחשב, האם אני צריך לחבר את הכבל לכבל PL פשוט? או שאולי צריך גם מקור חשמל כלשהו לרמקול?
תודה רבה,
ישי
2 - יש לי רמקול קטן שלקחתי ממערכת הסטריאו הישנה. הוא מחובר למערכת בעזרת 2 חוטים - אדום ושחור. אם אני רוצה לנסות אותו בתור רמקול למחשב, האם אני צריך לחבר את הכבל לכבל PL פשוט? או שאולי צריך גם מקור חשמל כלשהו לרמקול?
תודה רבה,
ישי
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
1. ערוץ 2 משדר רק בסטראו
2. חייבים מגבר לפני הרמקול
2. חייבים מגבר לפני הרמקול
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
ישנם כרטיסים שעושים DOLBY LIVE כלומר המרה ל-DD ב-LIVE ואז תשמע הכל ב-5.1.
(ישנם מגברים שעושים זאת בלי צורך בכרטיס מהמחשב).
(ישנם מגברים שעושים זאת בלי צורך בכרטיס מהמחשב).
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
-
ishaydahan
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 120
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
תודה רבה על התגובות!
יש לי עוד שאלה קטנה..
באיזה נתונים טכניים אני צריך להתחשב אם אני מפרק את המגבר מרמקולים שולחניים רגילים ומחבר אליו רמקולים מעט יותר גדולים?
ישי (ההודעה ה 99!
)
יש לי עוד שאלה קטנה..
באיזה נתונים טכניים אני צריך להתחשב אם אני מפרק את המגבר מרמקולים שולחניים רגילים ומחבר אליו רמקולים מעט יותר גדולים?
ישי (ההודעה ה 99!
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
הספק של הרמקולים והמגבר, וההתנגדות של הרמקולים
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"