כמה FPS יש ב B7?
·idanh כתב:פאנל 120hz גם כן.....
הבנתי אז גם ב B7 זה 60?
כי קראתי את זה
http://www.avsforum.com/forum/40-oled-t ... -oled.html
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@tomeryyy
·
הבנת לא נכון.
ב-B7 יש פאנל 120HZ, והמסך מסוגל גם לקבל אות 1080P@120HZ (למשל ממחשב).
·
הבנת לא נכון.
ב-B7 יש פאנל 120HZ, והמסך מסוגל גם לקבל אות 1080P@120HZ (למשל ממחשב).
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@tomeryyy
·
אם לדעתך ציון של 9.2 פחות טוב מ-8.8 אז אני לא יודע מה עוד אפשר להוסיף.
ואיך זה בכלל קשור לנושא השרשור?
·
אם לדעתך ציון של 9.2 פחות טוב מ-8.8 אז אני לא יודע מה עוד אפשר להוסיף.
ואיך זה בכלל קשור לנושא השרשור?
נערך לאחרונה על ידי TheCoolest ב 07/12/2017 16:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@tomeryyy
·
אכן הוא יותר גבוה בסמסונג
א. איך אינפוט לאג גבוה יותר מתפרש כטוב יותר?
ב. איך זה קשור ל-FPS?
·
אכן הוא יותר גבוה בסמסונג
א. איך אינפוט לאג גבוה יותר מתפרש כטוב יותר?
ב. איך זה קשור ל-FPS?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@tomeryyy
·
אה?
·
אה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
בשניהם יהיה אותו דבר.
·tomeryyy כתב:הבנתי שב MU8000 זה:
MU8000 with 120 Hz panel already supports both 30 fps and 60 fps motion interpolation...
אתה מערבב בין מושגים. תמיכה ב MOTION INTERPOLATION לאות ב 60FPS אפשרית רק אם המסך מסוגל להציג תדר רענון פיזי של לפחות 120 הרץ. מכאן שה B7 הוא אכן מסך בקצב רענון פיזי של 120 הרץ. זה מתקיים רק כאשר האות הוא 120 הרץ במקור, או כל קצב נמוך מזה בתנאי שאתה מפעיל החלקת תמונה. רק הבעיה היא שב LG החלקת התמונה היא מהגרועות שאי פעם הוצגו, ולכן עדיף לבטל את ההחלקה ואז אתה מקבל קצב רענון המקורי של התוכן עם הוא נניח 50 או 30 או 25. כאשר הוא 24P אז כאן יש בעיה להציג ב 60P ללא החלקה נכונה, מה שהמסך הזה לא יודע לעשות נכון ואתה מקבל כאב ראש וגמגומים... אבל בשביל זה סוני באמים למלא את הואקום הנוצר - מסך OLED איכותי של LG עם מעבד תמונה הטוב בעולם של סוני... ומשום מה, עדיין הרוב ממשיכים לרכוש LG ולקטר...
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·Rekcuf כתב:·......
אתה מערבב בין מושגים. תמיכה ב MOTION INTERPOLATION לאות ב 60FPS אפשרית רק אם המסך מסוגל להציג תדר רענון פיזי של לפחות 120 הרץ. מכאן שה B7 הוא אכן מסך בקצב רענון פיזי של 120 הרץ. זה מתקיים רק כאשר האות הוא 120 הרץ במקור, או כל קצב נמוך מזה בתנאי שאתה מפעיל החלקת תמונה. רק הבעיה היא שב LG החלקת התמונה היא מהגרועות שאי פעם הוצגו, ולכן עדיף לבטל את ההחלקה ואז אתה מקבל קצב רענון המקורי של התוכן עם הוא נניח 50 או 30 או 25. כאשר הוא 24P אז כאן יש בעיה להציג ב 60P ללא החלקה נכונה, מה שהמסך הזה לא יודע לעשות נכון ואתה מקבל כאב ראש וגמגומים... אבל בשביל זה סוני באמים למלא את הואקום הנוצר - מסך OLED איכותי של LG עם מעבד תמונה הטוב בעולם של סוני... ומשום מה, עדיין הרוב ממשיכים לרכוש LG ולקטר......
אולי המחיר משפיע...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Rekcuf
גיבוב של שטויות, כרגיל.
המסך מתמודד בצורה נכונה עם תוכן 24P. בדקתי באותה צורה כמו שעושים ב-RTINGS.
למסך יש תמיכה ב-Motion interpolation עבור תכנים עד וכולל 30HZ ובתכנים מעל 30HZ (מאחר והאפנל הוא 120HZ, זה אפשרי).
באות כניסה של 120HZ (נניח מ-PC) אין אפשרות לעשות Motion interpolation.
גיבוב של שטויות, כרגיל.
למסך יש תמיכה ב-Motion interpolation עבור תכנים עד וכולל 30HZ ובתכנים מעל 30HZ (מאחר והאפנל הוא 120HZ, זה אפשרי).
באות כניסה של 120HZ (נניח מ-PC) אין אפשרות לעשות Motion interpolation.
·TheCoolest כתב:@Rekcuf
גיבוב של שטויות, כרגיל.
באות כניסה של 120HZ (נניח מ-PC) אין אפשרות לעשות Motion interpolation....
עזוב חבל על האנרגיה לענות לו בכלל. עוד ילד פאנבוי של סוני שההבנה שלו בתחום או בכלל לוקה בחסר.
·TheCoolest כתב:@Rekcuf
גיבוב של שטויות, כרגיל.
באות כניסה של 120HZ (נניח מ-PC) אין אפשרות לעשות Motion interpolation....
לא הבנתי רשמת שכתבתי שטויות ואז חזרת על כל מה שאמרתי מחדש... תקרא שוב, כדי לבצע אינטרפולציה (החדרת פריימים שלא היו) צריך להגדיל את קצב הפריימים לפחות פי 2. אז ברור כי ל 120 הרץ זה לא אפשרי ולכל אות עד 60 אפשרי. אבל שוב, מעבד התמונה והחלקת התמונה של LG הוא מהגרועים שיש. התוצאה מזכירה נסיון כושל להוסיף החלקת תמונה במסך מדבקה. מעבר מ 24 ל 120 אפשרי וקל כי רק משכפלים את הפריימים פי 5, אבל למסך יש כמה מצבי החלקת תמונה, חלק מהם מנסה ללא הצלחה להציג 24P כ 60P כדי להקטין את אפקט אומרת הסבון שהיה מתקבל בהעלאה עד ל 120P גם ללא הוספת פריימים שלא היו. בסוני ה עובד חלק, כי המעבד משלים את ה 24 ל 30 עי הוספת 6 פריימים כל שנייה, וזה נעשה באופן חכם ולא אחיד, רק בין זוג פריימים בהם כמעט ואין שינוי, מה שמצליח להמיר 24 ל 60 ללא אפקט אומרת סבון וללא גמגומים. אני מדדי את קצב הפריימים עי מצלמה של 120FPS בכל אחד ממצבי ההחלקה שיש בסוני, וההמרה מ 24P ל 60P היא הכי טבעית ועדיפה מאשר שכפול פשוט ל 120P.
יש כאן לא מעט שרשורי תלונות על גמגומים שיש בהחלקת תמונה ב LG. אתה בעצמת מגיב וממליץ לכל מתלונת לכבות את ההחלקה...
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@Rekcuf
·
אני ממליץ לכבות את זה, כי לרוב זה מיותר והופך את הצפייה בסרט למשהו שמזכיר צפייה בתוכן שצולם במצלמה ביתית.
בעיות התנועה שיש באולד של LG, לפי דעתי קשורות יותר לדרך שבה LG מציגה את התמונה (sample and hold) בשילוב עם זה שאולד לא סובל ממריחות כמו LCD, ולכן התחלפות הפריימים היא מיידית, ופחות קשור ליכולת עיבוד התמונה שלהם.
אני לא אתווכח עם זה שכנראה (כי לא יצא לי להשוות) עיבוד\החלקת התמונה של סוני טוב יותר. אבל לי אישית חשוב לצפות בתוכן בצורה שבו הוא צולם ותוכנן להראות ולא להפוך אותו למשהו שהוא לא. לכן כל היכולות האלה מיותרות מבחינתי, ואני לא הולך לשלם 50% אחוז יותר על משהו שאני לא הולך להשתמש בו.
בנוסף, LG ממשיכים לעבוד ולשפר את האלגוריתמים שלהם. כבר לא אחת נאמר שבעדכוני הקושחה האחרונים הם השיגו שיפורים מורגשים מאד ביכולות עיבוד התמונה שלהם.
·
אני ממליץ לכבות את זה, כי לרוב זה מיותר והופך את הצפייה בסרט למשהו שמזכיר צפייה בתוכן שצולם במצלמה ביתית.
בעיות התנועה שיש באולד של LG, לפי דעתי קשורות יותר לדרך שבה LG מציגה את התמונה (sample and hold) בשילוב עם זה שאולד לא סובל ממריחות כמו LCD, ולכן התחלפות הפריימים היא מיידית, ופחות קשור ליכולת עיבוד התמונה שלהם.
אני לא אתווכח עם זה שכנראה (כי לא יצא לי להשוות) עיבוד\החלקת התמונה של סוני טוב יותר. אבל לי אישית חשוב לצפות בתוכן בצורה שבו הוא צולם ותוכנן להראות ולא להפוך אותו למשהו שהוא לא. לכן כל היכולות האלה מיותרות מבחינתי, ואני לא הולך לשלם 50% אחוז יותר על משהו שאני לא הולך להשתמש בו.
בנוסף, LG ממשיכים לעבוד ולשפר את האלגוריתמים שלהם. כבר לא אחת נאמר שבעדכוני הקושחה האחרונים הם השיגו שיפורים מורגשים מאד ביכולות עיבוד התמונה שלהם.