מקרן 4K
שלום לכולם
אני מבקש המלצות למקרן 4K בתקציב שפוי של עד 5K .
אני רואה בפורום לא מעט המלצות חלקן על מקרנים של סוני חלקן על JVC .
יש לי היום מקרן של פנסוניק FHD שנקנה לפני 5 או 6 שנים דגם AE-2000 שנתן לי תמורה מלאה למחיר שלו.
עיקר השימושים שלי הם סרטים ובעיקר צפיה בשידורי ספורט באיכות ( כדורגל וכו, )
יש לי מסך חשמלי ומרחק הצפיה הוא כ 5 מטר.
ראיתי דגם של סוני שנקרא :
Sony VPL-VW285ES HDR DCI 4K SXRD Home Theater Projector
אבל ראיתי כאן שכולם ממליצים על JVC בטענה שהם יותר איכותים מסוני
אשמח לקבל דגם מומלץ של JVC
והאם לפנסוניק יש מקרן גם ברמות הללו...
תודה
אבי
אני מבקש המלצות למקרן 4K בתקציב שפוי של עד 5K .
אני רואה בפורום לא מעט המלצות חלקן על מקרנים של סוני חלקן על JVC .
יש לי היום מקרן של פנסוניק FHD שנקנה לפני 5 או 6 שנים דגם AE-2000 שנתן לי תמורה מלאה למחיר שלו.
עיקר השימושים שלי הם סרטים ובעיקר צפיה בשידורי ספורט באיכות ( כדורגל וכו, )
יש לי מסך חשמלי ומרחק הצפיה הוא כ 5 מטר.
ראיתי דגם של סוני שנקרא :
Sony VPL-VW285ES HDR DCI 4K SXRD Home Theater Projector
אבל ראיתי כאן שכולם ממליצים על JVC בטענה שהם יותר איכותים מסוני
אשמח לקבל דגם מומלץ של JVC
והאם לפנסוניק יש מקרן גם ברמות הללו...
תודה
אבי
אתה לא טועה, למרות שנראה לי שהתכוונת ל HDMI 2.0 (שתומך ב HDCP 2.2).
האמת שאני באופן אישי לא מתמצא ברמות מחיר האלה אבל יש פה לא מעט בפורום שכן. יש ביקורת של עפר באתר על ה JVC x5500. ויש ביקורת באתר צרפתי על ה JVC x5900.
האמת שאני באופן אישי לא מתמצא ברמות מחיר האלה אבל יש פה לא מעט בפורום שכן. יש ביקורת של עפר באתר על ה JVC x5500. ויש ביקורת באתר צרפתי על ה JVC x5900.
רק למען הסדר הטוב עבור פותח השרשור, למיטב הבנתי, הסוני הוא 4k "אמיתי", כלומר מקבל אות של 4K ומציג תמונה של 4k ללא מניפולציה של הרזולוציה, בעוד ה- JVC המדוברים יודעים לקבל אות של 4k ולהציג תמונה של "4K" ע"י מנגנון הזזה של הפיקסלים.
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6606
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
- יצירת קשר:
1. פנסוניק הפסיקה לעשות מקרני קולנוע ביתי
2. הסוני הוא אכן מקרן 4K נייטיב, יש לו תמונה נהדרת ועיבוד תמונה מצויין אבל הוא לא מגיע לרמות הקונטרסט של מקרני JVC
3. מקרני JVC משתמשים בטכנולוגית E-SHIFT כדי לייצר תמונת 4K מפאנלים רגילים של 1080P. הם עושים את זה לא רע בכלל. התמונה שלהם מבחינת קונטרסט עולה על כל החברות בכמה רמות.
4. רוב הסיכויים שתאלץ להחליף את הכבל לאחד אקטיבי או כבל המבוסס על סיב אופטי
2. הסוני הוא אכן מקרן 4K נייטיב, יש לו תמונה נהדרת ועיבוד תמונה מצויין אבל הוא לא מגיע לרמות הקונטרסט של מקרני JVC
3. מקרני JVC משתמשים בטכנולוגית E-SHIFT כדי לייצר תמונת 4K מפאנלים רגילים של 1080P. הם עושים את זה לא רע בכלל. התמונה שלהם מבחינת קונטרסט עולה על כל החברות בכמה רמות.
4. רוב הסיכויים שתאלץ להחליף את הכבל לאחד אקטיבי או כבל המבוסס על סיב אופטי
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·yanivkin כתב:רק למען הסדר הטוב עבור פותח השרשור, למיטב הבנתי, הסוני הוא 4k "אמיתי", כלומר מקבל אות של 4K ומציג תמונה של 4k ללא מניפולציה של הרזולוציה, בעוד ה- JVC המדוברים יודעים לקבל אות של 4k ולהציג תמונה של "4K" ע"י מנגנון הזזה של הפיקסלים....
ולהמשך הסדר הטוב
במבחנים שבוצעו לא נראה שום יתרון לנייטיב 4k של סוני על ה e- shift של jvc אבל לעומת זאת ההבדל בקונטראסט בניהם היה משמעותי לטובת jvc.
מקרן 4K
בקיצור אני צריך להתלבט בין חברה שלוקחת אות המקור ומעבירה אותו כמו שהוא לעומת חברה אחרת שבעצם יוצרת תמונה באיכות של 4K
באמצעות טכנולוגיה כזו או אחרת.
אני חושב שמבחינתי בתור משתמש סופי לא מעניין אותי מה הם עושים עם אות המקור כל עוד אני מקבל תמונה ממקרו באיכות 4K על מסך במרחק של 5 מטר.
עכשיו לגבי JVC ראיתי שיש להם את סדרת ה 7500 -7900 - 9500 -9900 ..וכמו שאני מבין ה 9xxxx היא סדרת הטופ שלהם כרגע ועל זה כדאי לי להתמקד.
תודה לכל החברים על התשובות כאן
באמצעות טכנולוגיה כזו או אחרת.
אני חושב שמבחינתי בתור משתמש סופי לא מעניין אותי מה הם עושים עם אות המקור כל עוד אני מקבל תמונה ממקרו באיכות 4K על מסך במרחק של 5 מטר.
עכשיו לגבי JVC ראיתי שיש להם את סדרת ה 7500 -7900 - 9500 -9900 ..וכמו שאני מבין ה 9xxxx היא סדרת הטופ שלהם כרגע ועל זה כדאי לי להתמקד.
תודה לכל החברים על התשובות כאן