חושב על שינוי...
לפניי כמעט 4 שנים קניתי זוג Monitor Audio Silver8 ביחד עם Marantz SR5009. המחשבה הייתה להשאיר את האופציה לק"ב פתוחה וללכת על רסיבר שנותן 7.2.
בפועל זה לא קורה.
בבלאק פריידי האחרון התחדשתי גם בטלויזיה LG B7 ובעצם התחלתי לחשוב האם התפקיד של הרסיבר שלי כרסיבר מתייתר לחלוטין...
השאלה שלי היא בתכלס האם כדאי לשדרג (אולי טרייד אין?) למגבר סטריאו? האם יש אופציה לשרשר מגבר סטריאו לרסיבר ?
בפועל זה לא קורה.
בבלאק פריידי האחרון התחדשתי גם בטלויזיה LG B7 ובעצם התחלתי לחשוב האם התפקיד של הרסיבר שלי כרסיבר מתייתר לחלוטין...
השאלה שלי היא בתכלס האם כדאי לשדרג (אולי טרייד אין?) למגבר סטריאו? האם יש אופציה לשרשר מגבר סטריאו לרסיבר ?
היי, תודה על התשובה 
חשבתי על לקנות מגבר בנוסף לרסיבר ק"ב ולחבר את המגבר לpre out .
אולי אני סתם מחפש סיבות להתחדש
אבל מרגיש לי שאפשר להוציא יותר מהרמקולים, ודווקא בווליומים נמוכים יותר. האם מישהו יודע לספר האם המרנץ שברשותי התאמה מספקת, או להמליץ על מגבר שישפר את חווית ההאזנה ?
אופציה אחרת, אולי לעשות איזה טרייד אין ולקנות רסיבר סטריאו (עם כניסות דיגיטליות) ?
אולי אני סתם מחפש סיבות להתחדש
אופציה אחרת, אולי לעשות איזה טרייד אין ולקנות רסיבר סטריאו (עם כניסות דיגיטליות) ?
- niguy
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 304
- שם מלא: גיא
- נתן תודות: 117 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אם אתה רוצה להשאיר את האופציה לקולנוע ביתי פתוחה ולהמשיך בינתיים להנות משמיעה דרך הרצפתיים שלך ולא דרך הרמקולים של המסך (טובים ככל שיהיו הם לא משתווים לרצפתיים שלך) תשאיר את הרסיבר.
אם במקביל אתה רוצה לשפר את ההאזנה בסטריאו ובאמת שמעת מגבר משולב דו ערוצי שעושה את ההבדל ניתן לשרשר אותו לרסיבר שלך דרך כניסות ה pre out.
ואם לא בא לך להתחיל להתעסק עם שני כפתורי ווליום כשאתה רואה סרט תחפש מגבר דו ערוצי עם ht bypass וכך תוכל לנטרל את ה pre של הדו ערוצי ולהשתמש אך ורק בהגברה שלו כשתרצה לראות סרט.
אם במקביל אתה רוצה לשפר את ההאזנה בסטריאו ובאמת שמעת מגבר משולב דו ערוצי שעושה את ההבדל ניתן לשרשר אותו לרסיבר שלך דרך כניסות ה pre out.
ואם לא בא לך להתחיל להתעסק עם שני כפתורי ווליום כשאתה רואה סרט תחפש מגבר דו ערוצי עם ht bypass וכך תוכל לנטרל את ה pre של הדו ערוצי ולהשתמש אך ורק בהגברה שלו כשתרצה לראות סרט.
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·מגבר סטריאו עם כניסות דיגטילות זה לא מה שאתה רוצה...juves כתב:היי, תודה על התשובה
אולי אני סתם מחפש סיבות להתחדשאבל מרגיש לי שאפשר להוציא יותר מהרמקולים, ודווקא בווליומים נמוכים יותר. האם מישהו יודע לספר האם המרנץ שברשותי התאמה מספקת, או להמליץ על מגבר שישפר את חווית ההאזנה ?
אופציה אחרת, אולי לעשות איזה טרייד אין ולקנות רסיבר סטריאו (עם כניסות דיגיטליות) ?...
תראה, תמיד מגבר מוספיף אבל לא תמיד זה יהיה בווליאום נמוך, אם כבר, אז בווליאום גבוה יותר תרגיש בשיפור הכי גדול.
בכל מקרה, אתה לא בבעיה אלה מחפש לשנות מה שאומר שרק אתה תחליט האם זה שיפר או לא ולכן אתה צריך להביא מגברים הביתה או למצוא מקום שיש להם את הרמקולים שלך ומגברים שונים.