1.אם יש לי בבית הוט/יס ואני מזמין את החברה המתחרה להתקנה, הם בעצם מבטלים את התשתית של החברה המתחרה או שהם יושבים על תשתית נפרדת? מה בעצם ההבדל (רק בקופסא או שהם משתמשים בעצם באותה קופסא גם)?
2.במידה ואני מזמין ניתוק מיס, כשהם באים לקחת את הציוד הם "סוגרים" לי את התשתית ככה שאי אפשר לחבר ממיר ללא התקנה חוזרת?
הכבלים בארונות התקשורת בבניין שייכים להוט או יס (בנפרד, פרט לבניינים ישנים יותר שבהם חברות הכבלים שפעלו לפני הוט, התלבשו על התשתית של האנטנה המרכזית ופשוט ניתקו אותה כדי שהדיירים יצטרכו להתחבר אליהם).
התשתית בתוך הדירה היא שלך ואתה בוחר לאיזה ספק שירות להתחבר.
@גיל37
·
סליחה לא כל כך הבנתי איך זה עונה על השאלה שלי.
אני מנסה להבין איך החברות האלה עובדות? הבנתי ממכם שאני יכול לבקש מה לעשות. אבל שאלתי אם מבחינה טכנית ייתכן בכלל שהוט ויס ישתמשו אחת בתשתיות של השנייה או שאין ביניהן קשר?
בנוסף, שאלתי אם אחרי במעמד לקיחת הממירים יס "חוסמת" את הקופסאות (כלומר את האפשרות להכניס ממיר אחר שלהם) ומונעת שימוש בתשתית ועל זה ענו לי כבר שלא.
אשמח אם תוכל להבהיר את עצמך לפחות לגבי השאלה הראשונה כי פשוט לא הבנתי.
כשאתה מתנתק מאחת החברות , אתה מחזיר לה את הציוד (ממירים ומודם) ומפסיק לשלם. בממיר יש כרטיס חכם עם פרטי המנוי שלך והוא מפסיק לעבוד כדי שלא תוכל לקלוט את הערוצים בלי לשלם.
פעם עוד היו באים לאסוף ממך את הציוד, היום לפחות בהוט, אתה צריך לדאוג להחזיר הכל.
אף אחד לא מגיע אליך הביתה ומנתק או חוסם משהו בתשתית עצמה.
לא ברור ממה אתה דואג בעצם.
גיל37 כתב:כשאתה מתנתק מאחת החברות , אתה מחזיר לה את הציוד (ממירים ומודם) ומפסיק לשלם. בממיר יש כרטיס חכם עם פרטי המנוי שלך והוא מפסיק לעבוד כדי שלא תוכל לקלוט את הערוצים בלי לשלם.
פעם עוד היו באים לאסוף ממך את הציוד, היום לפחות בהוט, אתה צריך לדאוג להחזיר הכל.
אף אחד לא מגיע אליך הביתה ומנתק או חוסם משהו בתשתית עצמה.
לא ברור ממה אתה דואג בעצם.
...
·
ואם צריך אז לאן בדיוק את הרכוש של הוט צריך להחזיר?