מישהו שמע על הממיר הזה? מישהו קנה ומשתמש ויכול לתת חוות דעת מלאה?
על פניו נראה עסקה כדאית בסכום בדיחה, ממיר קומבו שכולל יכולת IPTV לטובת הוספת ערוצים.. וגם תמיכה ב-EPG XML
רק לא ברור לי אם יש תמיכה בעברית
מה דעתכם?
רץ חזק באתרי המכירות הסיניים ויש להם מערכת פורומים עם תמיכה ועדכוני תוכנה http://www.freesat.cn/forum
מחפש פתרון משולב להכל עם הכוונה לממיר ולא לסטרימר פשוט,
היות ומדובר פה בממיר קומבו גם ללווין וגם לעידן+ בעל תמיכה ב-IPTV, יוטיוב ונוספים זה נראה ממש נחמד.
בעניין העברית אתה צודק זה בעייתי אך יחד עם זאת אפשר תמיד למשוך מחלופות EPG באנגלית ולשתול...
אני רציתי רק לדעת אם למישהו יש ניסיון עם הממיר הזה כי על פניו הוא נמכר בכמויות ויש לו תמיכה יפה של הקהילה..
benny123 כתב:מישהו שמע על הממיר הזה? מישהו קנה ומשתמש ויכול לתת חוות דעת מלאה?
על פניו נראה עסקה כדאית בסכום בדיחה, ממיר קומבו שכולל יכולת IPTV לטובת הוספת ערוצים.. וגם תמיכה ב-EPG XML
רק לא ברור לי אם יש תמיכה בעברית
מה דעתכם?
רץ חזק באתרי המכירות הסיניים ויש להם מערכת פורומים עם תמיכה ועדכוני תוכנה http://www.freesat.cn/forum
...
·בני ,
אנחנו קנינו את זה , ועשינו ניסוי שהסתיים בזה שהמכשיר כרגע ללא שימוש ,
ואף אחד לא מעוניין בו ,
הסיבה היא :
הכל טוב במכשיר , פשוט משהו לא מושלם באיכות של התמונה .
לא משנה אם זה DVB-S או DVB-T או IPTV , האיכות של התמונה ממש לא איכותית .
( לעין מזויי****)
מבחינת IPTV , זה תופס עד 1000 ערוצים
בגדול, זה טוב לאנשים שלא רוצים להסתבך עם שלטים ותוכנות , ומחפשים ממיר שהוא ממיר ותו לא.
ושוב, קח בחשבון שאיכות התמונה גרועה , סליחה, לא מושלמת .
dvb-acavish מעריך את תגובתך המקצועית ולוקח צעד אחורה מהממיר הזה, כנראה שמצאנו את הסיבה שהמוצר זול ביחס למה שהוא מספק..
אמשיך את חיפושיי אחר ממיר אולטימטיבי פשוט לדרישותיי
אגב האם לממיר הסיני הזה יש יכולות הקלטה מ-IPTV? תמיכה בייבוא XML ובעברית במדריך שידורים?
הייבוא שלו מתבצע בצורה הבאה :
יש קובץ , שהוא חייב להיות בפורמט הכי פשוט של ה- M3U , ( יש לי קבצים לדוגמא ), אתה שומר את ה-M3U בשם מסויים שהם מבקשים ,
זה עם סיומת TXT בכלל , ואז אתה דוחף את הדיסק און קי , וזה כותב לך : האם לבצע ייבוא ? ואתה לוחץ כן , וזה מוחק את מה שהיה , ומחליף את זה בחדש.
אם בקובץ שלך יש מעל ל-1000 , אז זה שומר רק 1000 .
כן. זה תומך בעברית מבחינת ה- IPTV , רשימת הערוצים של ה- IPTV היא תקינה , ולא בעברית הפוכה .
אבל , הממיר מקצה לרשימה רק 10 (בערך 9-10) תווים בלבד , זאת אומרת שלא רואים מה הוא השם של הערוץ.
לאחר מכן הם הוציאו עידכון קושחה , שהוא מנסה לסדר את הבעיה . אבל הם טיפלו בסימפטום , ולא בבעיה ,
( הם טיפלו בצורה הבאה, במקום **להרחיב** את רשימת הערוצים , הם השאירו אותה צרה בטירוף , ופשוט עשו שאותה שורה היא בסגנון "באנר רץ" כזה... זה אומר שאתה צריך לחכות איזה 5-6 שניות , עד שאתה רואה את השם של הערוץ , פיתרון חלופי , לערוך את ה- XML ככה שהשמות של הערוצים יהיו ממש(!) קצרים מאוד. וככה אתה תוכל לזפזפ ביתר קלות.
שוב... לגבי איכות התמונה , היא רחוקה מאוד מלהיות מושלמת .
הסאונד בסדר, והכל מסונכרון וידיאו וסאונד בסדר, פשוט איכות התמונה גרועה , ולא משנה מה הוא המקור, כאמור בכולם זה מקלקל .
מדובר בדגם V8 גולדן
אבל , רגע, מילה אחת טובה מאוד :
השלט רחוק שלהם , יש בו כפתור סגירה ופתיחה של הטלויזיה , וכפתורי ווליום בטלויזיה , ואתה משמיש אותם על ידי זה שאתה "מלמד" את השלט . זה שלט עם 4 כפתורים לומדים , זאת לצורך שליטה בסיסית על הטלויזיה .
לגבי מדריך שידורים , אין קישור , אם אתה ב- IPTV למדריך שידורים , ( זה לא קודי... אם יש את זה בקודי... )
אבל מדריך השידורים הרגיל שמוטמע בתוך ה- DVB-T2/C/S הוא קיים ,
פשוט לא זכור לי שהוא היה הפוך. אבל אל תתפוס אותי במילה לגבי אם הפוך או לא.
dvb-acavish תודה רבה על שיתוף המידע.
לא נותר לי אלא לחזור ולהמליץ על ממיר E2 עם טיונר משולב כפתרון לקליטה גם מאנטנה/לוויין וגם IPTV.
מה שעולה זול = זול.