אמנם אין לי המלצה על חנות בארץ אך סיפור קטן שאולי יכול לעזור לך (-:
אני רכשתי מהחנות של קארל את בד ה- FLEXIWHITE שלהם וגם את הסרט השחור התוחם למסגרת
לפני כמספר חודשים ראיתי כתם קטן שהפריע לי על המסך, ניסיתי להוריד אותו והסתבכתי קשות, הכתם נהיה לגדול יותר וכזה שמפריע לצפיה.
מקריאה בפורומים ב- AVS הגעתי לבחור שם שמבין שם עיניין והוא המליץ לי לצבוע את המסך בצבע לבן מט מסויים (שלחתי לו את סוג הצבע הוא אישר לי טרם הקניה שמתאים).
אני חייב להגיד לך, שלעניים שלי, רואים יותר טוב לאחר הצביעה מאשר לפני על המסך המקורי. ולאחר מכן ראיתי ב- AVS שהבחור עשה בדיקות השוואה בין איכות התמונה כאשר מקרינים על בדים שונים לעומת צבעים שונים והתוצאות היו שלעיתים הקרנה על צבע טובה יותר מעל בד ייעודי. כמובן תלוי בצבע ובבד שמשמש בסיס. למעשה, גם ראיתי שם חבר'ה ששכתבו שרכשו בדים אצל קארל רק כדי לשמש כבסיס לצביעה.
אז תכל'ס, גם אם תרכוש בארץ בד שלא יספק לך את התוצאות הרצויות, תמיד תוכל לצבוע אותו ולקבל תוצאות טובות.
עוד דבר, ממליץ לך בחום (חום ברמה של שרב!) להשקיע ב"השחרה" של כל מה שמסביב למסך, להתחיל במסגרת שחורה ולהמשיך עד כמה שאתה יכול, לכל קיר המסך, הקירות והתקרה. ככל שסביבת הצפיה שלך תהיה שחורה יותר, כך חווית הצפיה שלך תהיה טובה יותר. מבחינתי, זה הגורם שהשפיעה הכי הרבה על חווית הצפיה.
בן , תודה , אצור איתם קשר ואראה אם הם מוכרים
יניב, תודה רבה לך, אשמח אם תוכל לשתף אותי בפרטי הצבע שרכשת (נשמע כמו ניסוי מעניין) וכיצד צבעת כדי להבטיח אחידות..
אם למישהו יש המלצות נוספות , אשמח לשמוע !