כיול גרדיינט שחור ושמיעה דרך רמקולים פנימיים + סאונד בר

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
yfital פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

היי חברה,

גם אני התחדשתי לי בb7 ויש לי שני דברים שמשגעים אותי

1. השחור מדהים, אבל אני מרגיש שאני מאבד גרדיינט בנמוכים. למיטה הבנתי המחשק פה הוא בין oled Light and brightness בשילוב עם גאמה (2.2 כרגע) אבל אני לא מצליח להשיג את זה. מצד שני, הגדריינטים בלבן מדהימים. עצות? (או סרטוני כיול נורמליים?)
2. יש לי סאונדבר יחסית פשוט (סמסונג 0k55) שעושה את עבודתו נאמנה, אבל רציתי לשלב אותו עם הספיקרים של הטלוויזיה בשביל להוסיף נפח.
רציתי לרמות קצת ולחבר אותו גם באופטי וגם בhdmi בשביל שאוכל להגדיר כשמע משני מקורות אבל גם להרוויח cec. מישהו הצליח לעשות את זה? זה כל הזמן מכניס לי את הסאונד בר למיוט.

תודה!

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

@yfital
·
1א. עם מספר compensation cycles ה-black crush אמור לפחות.
1ב. אם זה ממש מפריע לך, אתה יכול ללכת לכיווני White Balance ול-20 נקודות. ב-IRE 5 תעלה בכמה טיקים את שלושת הצבעים. זה אמור להרים לך את הסף של השחורים ולאפשר יותר פירוט בשחורים.

2. יש לך כמה מצבים שאתה יכול לבחור ביניהם. אחד מהמצבים הוא רמקולים פנימיים + Digital Out (בעצם ARC + אופטי).
למה אתה מחבר גם HDMI וגם חיבור אופטי? נסה להשתמש רק באופטי או רק ב-ARC. אני מניח שכאשר המסך מזהה חיבור ARC הוא משתמש בו, וכאשר אין חיבור כזה אז הוא מוציא סאונד דרך החיבור האופטי.
עוד נקודה אחת, המסך מוציא לסאונדבר PCM סטראו במידה והרמקולים המפנימיים מופעלים. הוא מוציא surround רק אם אתה מעביר ליציאה דיגיטאלית בלבד (ARC+OPTICAL).

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”