תגובות למאמר על רמקולים Triangle Comet
-
MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
ככה צריך לפתוח את הבוקר , קפה חזק , ומאמר מבית היוצר של נמר .
בוקר טוב עם ישראל .
בוקר טוב עם ישראל .
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
המסקנות של הביקורת אינן מפתיעות אותי כלל וכלל..
בתור בעלים לשעבר של הרמקולים האלו, אני ממליץ עליהם בחום.
"התמורה לאגרה" גבוהה מאוד.
בתור בעלים לשעבר של הרמקולים האלו, אני ממליץ עליהם בחום.
"התמורה לאגרה" גבוהה מאוד.
- logankungfu
- חבר ותיק

לא קשור למקצועי או לא. עניין של טעם נטו.
מה שאתה מכנה צורמנות אחר יכול לכנות "פירוט רב בגבוהים", "בהירות" וכדומה.
אם זה מציק, אז מציק.. לגיטימי לחלוטין.
מה שאתה מכנה צורמנות אחר יכול לכנות "פירוט רב בגבוהים", "בהירות" וכדומה.
אם זה מציק, אז מציק.. לגיטימי לחלוטין.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
סקירה יפה. אני זוכר שבדקתי את האח הקטן, הטיטוס, וגם הוא בהחלט רמקול נהדר ומפורט.
שאלה קטנה לנמר בקשר לבס שלו:
נראה שהבס הרשים אותך, ואני זוכר שב-SA510 ההתרשמות היתה דומה, בס גדול ומפתיע עבור רמקול מדפי. אני יודע שנתונים טכניים לא אומרים יותר מדי, אבל בכל זאת - הקומט יורד רק עד 55, וה-SA מגיע ל-45 (שניהם ב-3DB-). איך ההתרשמות שלך משניהם מבחינת הבס? למי יש בס יותר נמוך, ולמי יש בס יותר טוב ומדויק?
שאלה קטנה לנמר בקשר לבס שלו:
נראה שהבס הרשים אותך, ואני זוכר שב-SA510 ההתרשמות היתה דומה, בס גדול ומפתיע עבור רמקול מדפי. אני יודע שנתונים טכניים לא אומרים יותר מדי, אבל בכל זאת - הקומט יורד רק עד 55, וה-SA מגיע ל-45 (שניהם ב-3DB-). איך ההתרשמות שלך משניהם מבחינת הבס? למי יש בס יותר נמוך, ולמי יש בס יותר טוב ומדויק?
Silence speaks louder than words
- logankungfu
- חבר ותיק

אכן, מניסיוני האישי, הקומט חי טוב מאוד עם מנורות (לפחות מהסוג שאני ניסיתי, שנוטות "לעגל" ו"לחמם").
בזמנו, יעני בדצמבר 2006 כשחיפשתי מדפיים, שמעתי את הקומט. איני יודע אם זה "דור קודם" או לא.
בכל אופן, הקומט לא היו לטעמי (בהשוואה ל B&W705 ולמורל אוקטב) - הם אומנם היו מפורטים להפליא, מאד מדוייקים אבל נשמעו לי "שטוחים" היתה חסרה לי הבשרנות בתחום המיד הנמוך ובתחום הנמוך בקומט.
אני אישית אוהב רמקולים מפורטים על גבול הבהירות אבל לא כשזה בא על חשבון יתר תחומי הצליל.
ייתכן והחוסר ב"בשרנות" בתחום המיד הנמוך ובתחום הנמוך מאפיינת את ההבדל בין רמקול מדפי בכלל לרמקול רצפתי וייתכן וזו הסיבה שבסופו של דבר קניתי רצפתיים ולא מדפיים.
שלמה
בכל אופן, הקומט לא היו לטעמי (בהשוואה ל B&W705 ולמורל אוקטב) - הם אומנם היו מפורטים להפליא, מאד מדוייקים אבל נשמעו לי "שטוחים" היתה חסרה לי הבשרנות בתחום המיד הנמוך ובתחום הנמוך בקומט.
אני אישית אוהב רמקולים מפורטים על גבול הבהירות אבל לא כשזה בא על חשבון יתר תחומי הצליל.
ייתכן והחוסר ב"בשרנות" בתחום המיד הנמוך ובתחום הנמוך מאפיינת את ההבדל בין רמקול מדפי בכלל לרמקול רצפתי וייתכן וזו הסיבה שבסופו של דבר קניתי רצפתיים ולא מדפיים.
שלמה