כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
מדובר ברמקול מבית Epos-Acoustics דגם EPIC 5, רמקול אנגלי משובח ביותר, בעל גוון סאונד מאוד חם ונעים להאזנה, הרמקול יודע להתמודד בגבורה עם כל סגנונות המוסיקה השונים ותמיד יודע לתת את המענה הנכון ברגע הנכון, פשוט תאווה לאוזניים!.
מעט נתונים יבשים:
200 Watts, הוא נע בין 25-45 קילוהרץ ב 4 אוהם, קל מאוד להניע אותו עם נצילות מצויינת של 92DB והרבה אושר לאוזניים!.
הרמקול אצלי 3 שנים, שמור בצורה קנאית ויוצאת דופן ואם לא חליתי בשדרגת לקראת יום ההולדת סביר שלא הייתי מוכר אותו בכלל. כמובן שניתן להאזין לו כמובן אצלי בבית.
FastandFurious כתב:אור רמקולים מעולים, מכיר אותם אישית, יש אותם למכר קרוב שלי
אשכרה רמקול משובח, בהצלחה במכירה
רק אם אפשר להוזיז את הרמקולים מהקירות דחוף...
אתה לא שומע את ההחזרים מהקירות? הבס הנפוח!
...
תודה רבה על הפירגון ידידי!, האמת שדובר על המיקום שלהם רבות (בעיקר כאן בפורום), החדר הזה לא מאפשר לי יותר מדי תנועה ולכן זה המיקום האידיאלי שלהם נכון לכרגע.
BMF אם התכוונת למחיר-אז כמובן שלא, רשמתי את המחיר הנדרש וכתבתי שאני גמיש מעט במעמד הרכישה בלבד.
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'
כשתנחת על כדור הארץ, ותשקול מחדש מחיר הגיוני,
תשלח הודעה
...
א. היום אתה לא תוכל להשיג אותם בארץ, בטח לא ב 7,700 (נערכה בדיקה).
ב. רשמתי שאני גמיש מעט במעמד המכירה, אני לא ראש בקיר אבל אני בטח לא אנהל איתך מו"מ כאן בדפי הפורום, אבל מה שבטוח זה שבסכום של 2,000 ש"ח הוא לא ימכר בשום מצב.
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'
א. היום אתה לא תוכל להשיג אותם בארץ, בטח לא ב 7,700 (נערכה בדיקה).
ב. רשמתי שאני גמיש מעט במעמד המכירה, אני לא ראש בקיר אבל אני בטח לא אנהל איתך מו"מ כאן בדפי הפורום, אבל מה שבטוח זה שבסכום של 2,000 ש"ח הוא לא ימכר בשום מצב.
...
·do not feed the troll
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra