המלצה לאוזניות קלות ולא מחממות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
שלח תגובה
mo41 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי

בדרך כלל אוזניות נמדדות לפי איכות השמע, לי סדר העדיפויות קצת שונה.
אני מחפש אוזניות שהם קודם כל נוחות, קלות ולא מחממות. אחכ מבודדות, ורק אז איכות הסאונד. אפשר לומר שאני ההפך מאודיופיל.

קצת עלי. אני שומע מוזיקה לא יותר משעתיים ביום ולא יותר משעה ברצף. אוהב לשמוע בווליום נמוך. chillout, מוזיקת עולם וקצת ישראלי.

האוזניות מיועדות בעיקר לעבודה, שיש רעשי רקע של מזגנים, דיבורים קלים וכדומה. אשמח אם זה יסנן קלות. לא משנה לי אם זה חוטי או אלחוטי.

לא מסתדר עם אוזניות בתוך האוזן, למעט הפשוטים שמגיעים עם הפלאפון. ניסיתי qc35 והם היו יחסית נוחות, אבל אשמח למשהו אפילו יותר נוח (שוב, מבחינת הנוחות, קלות וחימום בלי קשר לאיכות). אם יש אוזניות במשקל שלילי ועם מזגן פנימי, אני מיד קונה :).

תודה מראש
מ.

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #2 

לא בקיא באזניות.
אבל הניידות הן יותר כבדות
האוזניות ששלחת לא נראות לי כמו FULL SIZE למרות הגודל ולעבודה בטח לא תרצה לקחת יקרות ובעלות ביקוש להגברה.
בכל זאת, מה התקציב?
אתה מוכל להזמין מחו"ל?

mo41 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

או, שכחתי את התקציב. אז אין. כלומר אין מגבלה. הכי זול שעונה על התנאים.

לגבי חול, אין לי בעיה להזמין, אם הם עושים משלוח וזה אתר אמין.

לא הבנתי מה זה ניידות? כל אוזניות הן ניידות, לא?

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #4 

נסה את ה-DT770 גרסת 80 אוהם, יענו בערך על סדר העדיפויות שלך.
נוחות עם פדים עגולים מבד שנוגעים בצורה מינימלית בראש>אטומות מאוד>איכות סאונד לא רעה.

חפש באמזונים, הן לא יקרות במיוחד.

כל אוזניה יכולה להיות ניידת כמובן, אבל ההגדרה של אוזניה ניידת היא אוזניה קלה, סגורה, אלגנטית
למראה, וניתנת לשימוש לרוב ישירות מהסלולר.

כמובן שאוזניה קשה לדחיפה, פתוחה לגמרי, ונראת מגושמת, ומגיעה עם כבל בעובי של כבל חשמל
זה לא ממש יהיה הכי פרקטי לשימוש מחוץ לבית.

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #5 

אם כבר שילך על גרסת ה 32OHM.
אבל אלו אזניות גדולות מאוד בשביל להיות איתם בחוץ.

אולי שיקנה כבר משהו יותר זול כמו ~סליחה אין לי מה להציע~
יש ל BEYER אולי דגמים יותר נוחים וקומפקטיים

רגע, שאלונת אליך: קנית את ה PRO או את גרסת 2005 (אני יודע ששתיהן זהות בהכל, רק המבנה חסכוני יותר ב PRO)?
עוד משהו, יש לי DT880 2005 250OHM וקצת מבועס מזה שהן פתוחות (יש לך רעיונות איך אפשר לאטום אותן)

Roy.T
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1248
נתן תודות: 32 פעמים
קיבל תודות: 166 פעמים

שליחה #6 

לא זכרתי שיש גרסה כזו. גם אופציה.
אם הוא מתייחס ל-QC35 כ-"יחסית נוחות" ורוצה יותר מזה, אז הוא צריך משהו
מעבר.

הן לא כאלה גדולות, הן די מכוערת זה כן. בכל מקרה אם הוא רוצה להיראות יותר אופנתי
אז זה רק אוזניות ניידות, ומעטות יכולות להגיע לנוחות ואטימות של ה-QC35, וכמובן שכל
אלו בסגנון מגיעות עם פדים דמוי עור שעוטפות את האוזן ובהחלט יש אפקט של חימום האוזן.

אני לא קניתי כלום, ה-DT770 היו מהאוזניות הרציניות הראשונות שלי, הן היו הפרו. אבל כבר
מזמן המשכתי הלאה לדברים גדולים וטובים יותר.

אתה לא יכול לעשות שום דבר מלבד להחליף אותן, כל שינוי פיזי שתעשה ישנה מהותית את הסאונד,
וכל עוד אתה לא יודע מה תיהיה התוצאה, עדיף שלא תיגע, כי סביר להניח שזה יהיה שינוי לרעה.

mo41 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

קודם כל, תודה רבה לכל המגיבים.

התייחסתי ל qc35 מבחינת הנוחות על האוזן, שזה דבר סובייקטיבי ..., מבחינת בידוד זה היה מעולה, ומבחינת השמע, טוב גם אזניות שהגיעו עם הפלאפון שלי מספיק לי.

ניסיתי לקרוא קצת ביקורות, ונראה שיש כל כך הרבה אפשרויות, שבכל מקום מציעים רשימה שונה כמעט לגמרי. היחידים שיחסית מופיעים הרבה הם ה qc35 ו SONY MDR, ב 2 הגירסאות שלהם. או שהם באמת כמעט הכי טובים, או שמיתגו אותם כמו שצריך ...

מה דעתכם על SoundTrue2? הבנתי שהוא בינוני באיכות (שבטח לא אשים לב) ובבידוד רעשים, אבל הוא נראה ממש קליל (ומחיר זול). אם לדעתכם חבל על הכסף, או שזה לא מתקרב לנוחיות של qc35, אז נראה לי שאלך על ה qc35, שניסיתי והיה סביר.

הזכרתם מונחים שאני לא מבין כמו ה ohm. מה זה בעצם אומר? לגבי ה DT 770 Pro, הוא נראה קצת גדול/כבד. לא ככה?

עוד משהו, הבנתי שיש open-backed, ונראה לי שזה מרגיש יותר נוח. האם פתוח בהכרח לא מבודד מרעשים או שזה לא קשור?

שוב תודה לכולם,
מ.

maoravni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 412
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #8 

מה עם הPortaPro של Koss?

https://www.massdrop.com/buy/massdrop-x ... headphones

ניתן לכוון להן את הלחץ על האזניים ככה שהן לא ילחצו ולא יחממו. שמעתי אותן פעם ואני זוכר שהתרשמתי לטובה. אזניות קלאסיות.

לא זוכר את הצליל שלהן.

גם יש להן אחריות לכל החיים. נשמע לי כמו קנייה מעולה.

mo41 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #9 

@maoravni

משהו שם נראה מוזר. רשום באתר Estimated ship date is Apr 21, 2015 PT.
בטוח שהם פעילים ושזה סחורה טובה? (ומבודד?) המחיר של זה 39$ ...

maoravni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

@mo41
·

דבר ראשון, לגבי MassDrop: אין ספק לגבי האמינות שלו. אתה יכול לחפש פה בפורום. אני בעצמי רכשתי שם כבר כמה פעמים. למען האמת, אני כותב את הפוסט כשלראשי אזניות שהרגע קיבלתי מהם.

הסיבה למשלוח המאוחר היא שזה לא סתם דגם של PortaPro - זה דגם שמיוצר בשיתוף עם האתר. יש על האזניות את הלוגו של האתר. בגלל זה גם המחיר הנמוך - הם מסוגלים להתחייב לכמות מאוד גדולה של הזמנות, ובהתאם מורידים את המחיר.

את האזניות שקיבלתי היום הזמנתי בסוף יוני. המתנה מורטת עצבים...

בקשר לאזניות - הן לכאורה עונות על ההגדרות שלך - הן מאוד נוחות, לא מחממות, טיפה מבודדות. שומעים בהן מצוין (לכאורה) וזה בונוס מבחינתך.

mo41 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

@maoravni

תקרא שוב, רשום 2015 :). אז אתה אומר שזה יגיע עוד כמה חודשים? :(

תראה, נוחיות זה דבר סובייקטיבי, ובמחיר הזה אולי שווה לנסות. אבל בידוד, נראה לי שזה ממש בלי שום בידוד. אם יש לך או למישהו אחר נסיון עם האזוניות הספציפיות האלו, אז שווה לבדוק.

בכל אופן, תודה על האתר. נראה שווה לטייל שם :)

maoravni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #12 

@mo41
·
אני לא יודע מה אתה רואה. אצלי כתוב 11 לדצמבר 2017.

maladjusted
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 638
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #13 

קצת נסיון שלי על אזניות קלילות:
זולות יחסית, ניידות וקלילות:
לגבי גרסת פורטפרו של מאסדרופ, הגיעו לי לא מזמן ובאמת מבחינת נוחות הן לא פחות ממדהימות.
עשיתי איתן כמה נסיונות הליכה מחוץ לבית ואני יכול לטייל שעות בלי להרגיש שהן שם (בניגוד לאוזניות תוך) אוזן.
גם מבחינת סאונד הן מעולות וגם ברחוב עם טיפה ווליום הבאס לא נעלם.
מבחינת איכות בניה לא בטוח שיחזיקו הרבה - הכבל שמתחבר לפלאפון עבה ומוגן עם קפיץ אבל הכבל שבין האזניות חלש ודקיק. לעומת זאת סנהייזר PX100 II עושות רושם טיפה חזק יותר (לא בהרבה, אבל מבנה קשיח), אבל אין להן מיק מובנה והסאונד אולי (צריך A/B טסטינג) טיפה חמים יותר ופחות מדויק. בכל מקרה גם מעולות.

יקרות יותר, לא ניידות, דורשות סטאפ אמיתי:
אם אפשר לחיות עם הפרעות סביבה, אוזניות פתוחות (כל עוד הן לא גראדו) תמיד יהיו נוחות יותר לאורך זמן. כל פעם שאני מסיר את הבייר DT770 ועובר לAKG , עם היציאה מה"בידוד" תחושת מועקה קלאוסטרופובית משהו נעלמת, אבל גם קצת באס הולך לאיבוד.
מ"מותג" AKG ה K7XX ממש נוחות בעיקר בגלל שהן קלילות ולא נוגעות באפרכסת האוזן, בתקציב נמוך יותר, וריאציה על K240 תספיק (עדיף עם פאדים מVELOUR ולא חיקוי עור), אבל יש טיפה פשרה בנוחות (אצלי K242HD נוגעות טיפה בחלק מהאוזן) והבמה צרה יותר.

mo41 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

נראה לי שלא הייתי הכי ברור.

כרגע אני שומע מוזיקה עם האוזניות כפתור של הפלאפון. האיכות סבירה (בשבילי :)), מאוד נוח, אבל אין בידוד בכלל.
אני רוצה לשפר את הבידוד, בלי להפחית מרמת הנוחות. על הדרך ישתפר איכות הסאונד, אבל זה לא המטרה.

כפי שנראה לבור כמוני :), אוזניות פתוחות כמו הPortaPro, הם משפרים את האיכות ושומרים על נוחות גבוהה. אבל אין שיפור מהותי בבידוד (ביחס למה שיש לי). אני טועה? אם לא, אז אני יכול להישאר עם מה שיש לי :).

ה qc35 היה יכול להיות טוב, אם לא היה wireless, ואז המשקל היה יורד. שזה אולי אולי sound true. אם ההבדל בבידוד והנוחות קטן, אז ה sound true עדיף, אם לא אז ה qc35 עדיף.

הלכתי לאיבוד עם ה VELOUR, K240, K7XX. תוכל בבקשה לשלוח לי קישור למה שאתה ממליץ?

שוב תודה לכולם!!!
מ.

maladjusted
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 638
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 23 פעמים

שליחה #15 

טוב, הנחתי ששיפור בידוד לא היה קריטריון, אם כך מה שכתבתי לא רלבנטי ואזניות סגורות כן ישמשו אותך. אפילו ה770 או k553 שלא שמעתי עדיין אבל ביקורות טובות. רוב הדגמים הנ''ל נמצאים בוריאציות שונות במאסדרופ מדי פעם.

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”