B7 - האם לדעתכם נדרש לשים מגן נחשולי מתח על השקע?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@יניב_ט
·
זה לא קיים באף מסך שיצא לי לראות.
·
זה לא קיים באף מסך שיצא לי לראות.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
·gal-cohen כתב:אתה מופתע, אבל אם תחשוב רגע כמה יעלה לחברה לשים על כל מסך מגן נחשולים (גם אם בישיבת ההנהלה הם חצו בהצלחה את השאלה התמוהה - מדוע לעשות זאת בכלל)
אתה יכול להבין שזה לא צעד כלכלי או רווחי....
... שלא לומר אווילי .. שהרי מיד כל אחד שחטף "זץ" מחברת החשמל יתבע מסך חדש בתוספת פיצוי עוגמת נפש ...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
אתה יכול לרכוש יחידה בהום-סנטר. רק הקפד על מגן עם השהייה. סיפור של 50-70 ברוב המקרים.יניב_ט כתב:אז איך אתם מתגוננים?
מגן על השקע? משהו מומלץ?...
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
יש לי מגן בלוח ובנוסף מגן על כל מוצר חשמלי , ובכלל בסלון יש לי מגנים של QTRADE היקרים.
ועדיין בימים הבודדים של השנה שיש סופות רציניות בחוץ אני מעדיף לנתק מהחשמל את המוצרים היקרים.
המגנים יכולים להגן מפני נחשולי וקפיצות מתח, מול פגיעת ברק לא יעזור כנראה, מה גם שמתח יכול להגיע מקו טלפון, תשתית של הוט...
ועדיין בימים הבודדים של השנה שיש סופות רציניות בחוץ אני מעדיף לנתק מהחשמל את המוצרים היקרים.
המגנים יכולים להגן מפני נחשולי וקפיצות מתח, מול פגיעת ברק לא יעזור כנראה, מה גם שמתח יכול להגיע מקו טלפון, תשתית של הוט...
הסבירו לי שבמקרה של נחשול ניתן לתבוע את חברת חשמל והיא מכסה את זה.
מעולם לא בדקתי את האמירה הזו.
קרה לי עם המחשב (או לפחות אני חושב שזה מה שקרה) וכל החלקים שנשרפו הוחלפו לחדשים (היו במסדרת אחריות) + שודרגו על הדרך
מעולם לא בדקתי את האמירה הזו.
קרה לי עם המחשב (או לפחות אני חושב שזה מה שקרה) וכל החלקים שנשרפו הוחלפו לחדשים (היו במסדרת אחריות) + שודרגו על הדרך
@fmiki
·
את ה 2 הראשונים קניתי ישירות מהחברה, בינתיים כבר לא מתעסקים עם פרטיים.
את האחרון קניתי בטכנו-קור בקריית חיים, אבל תיכנס לאתר של ראטפון ותראה איפה יש להם סניפים, לדעתי במעבדות של מוצרי בוש גם מוכרים את המוצרים האלו.
תוודא מלאי לפני שאתה נוסע , ותדע גם איזה מוצר אתה מחפש, יש כמה סוגים של מגני ברקים ( תראה באתר של ראטפון).
·
את ה 2 הראשונים קניתי ישירות מהחברה, בינתיים כבר לא מתעסקים עם פרטיים.
את האחרון קניתי בטכנו-קור בקריית חיים, אבל תיכנס לאתר של ראטפון ותראה איפה יש להם סניפים, לדעתי במעבדות של מוצרי בוש גם מוכרים את המוצרים האלו.
תוודא מלאי לפני שאתה נוסע , ותדע גם איזה מוצר אתה מחפש, יש כמה סוגים של מגני ברקים ( תראה באתר של ראטפון).
@tzahi
·
הזמנתי היום VDPS מהם בטלפון (היו נחמדים):
http://www.ratfon.co.il/acc.html
215 ש"ח פלוס 45 ש"ח משלוח או איסוף מלוד.
·
הזמנתי היום VDPS מהם בטלפון (היו נחמדים):
http://www.ratfon.co.il/acc.html
215 ש"ח פלוס 45 ש"ח משלוח או איסוף מלוד.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
מוסיף את ההתנסות שלי:
לנו בד"כ אין הפסקות חשמל בחורף, אבל קרה לפני כשלוש שנים שכן היו המון נפילות חשמל.
הנפילות היו חוזרות ונשנות, לפעמים בפרקי זמן קצרים מאוד, ואלו - פגעו לנו במכשירים, אחד מהם היה מחשב נייח (ספק כוח שלו, פעמיים)
רכשנו ב 40-50 שקלים את המכשיר של יונדאי, עם השהייה של 3 דקות (או ארב, לא ממש זוכר) והצבנו כאלו בכל השקעים הקריטיים.
בסלון, חדרים עם מחשבים וכו.
מאז, כשהיו נפילות מרובות, לא היה שום נזק נוסף למכשירים.
לא צריך לשלם כסף רב על מוצרים כאלו, צריך רק לוודא שיש כזה עם השהייה לפרק זמן ארוך יותר מכמה שניות.
לנו בד"כ אין הפסקות חשמל בחורף, אבל קרה לפני כשלוש שנים שכן היו המון נפילות חשמל.
הנפילות היו חוזרות ונשנות, לפעמים בפרקי זמן קצרים מאוד, ואלו - פגעו לנו במכשירים, אחד מהם היה מחשב נייח (ספק כוח שלו, פעמיים)
רכשנו ב 40-50 שקלים את המכשיר של יונדאי, עם השהייה של 3 דקות (או ארב, לא ממש זוכר) והצבנו כאלו בכל השקעים הקריטיים.
בסלון, חדרים עם מחשבים וכו.
מאז, כשהיו נפילות מרובות, לא היה שום נזק נוסף למכשירים.
לא צריך לשלם כסף רב על מוצרים כאלו, צריך רק לוודא שיש כזה עם השהייה לפרק זמן ארוך יותר מכמה שניות.