ברוכה הבאה, חנות אמזון אוסטרליה Amazon.com.au
-
udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2082
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
מבדיקה מדגמית הייתי נוטה לומר שאין משם משלוחים לארץ בכלל. בתוצאות חיפוש אין רובריקה של Ships to Israel וכמה פריטים בנאליים לגמרי שניסיתי לחפש ונשלחים מכל אמזון אחר (מוצרי מחשוב) לא נשלחים לארץ.
למי שלא ידע, יד עוד חנויות אמזון פחות פופולריות כמו אמזון הודו (amazon.in) שגם הן לא מוכרות לארץ ומותאמות לשוק המקומי (למשל אופצייה לתשלום במזומן בעת קבלת המוצר אם אני זוכר נכון).
למי שלא ידע, יד עוד חנויות אמזון פחות פופולריות כמו אמזון הודו (amazon.in) שגם הן לא מוכרות לארץ ומותאמות לשוק המקומי (למשל אופצייה לתשלום במזומן בעת קבלת המוצר אם אני זוכר נכון).
·udif כתב:מבדיקה מדגמית הייתי נוטה לומר שאין משם משלוחים לארץ בכלל. בתוצאות חיפוש אין רובריקה של Ships to Israel וכמה פריטים בנאליים לגמרי שניסיתי לחפש ונשלחים מכל אמזון אחר (מוצרי מחשוב) לא נשלחים לארץ.
למי שלא ידע, יד עוד חנויות אמזון פחות פופולריות כמו אמזון הודו (amazon.in) שגם הן לא מוכרות לארץ ומותאמות לשוק המקומי (למשל אופצייה לתשלום במזומן בעת קבלת המוצר אם אני זוכר נכון)....
(חלילה לא מנסה לפגוע או להיות ציני, כי מהכותרת הבנתי ממך שכביכול אפשר לקנות מאוסטרליה אבל מגוף ההודעה הבנתי שכמו שתמיד היה - אי אפשר לקנות).
-
udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2082
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
מטרה חדשותית, נפתחה חנות אמזון נוספת דוברת אנגלית, ובכך שחיפשתי בעצמי חסכתי זמן לאנשים אחרים שאולי ינסו לחפש שם דילים 
אז נכון לא הבאתי דיל, מצד שני איפה נפרסם ידיעה על חנות אמזון אם לא בפורום של אמזון ?
אז נכון לא הבאתי דיל, מצד שני איפה נפרסם ידיעה על חנות אמזון אם לא בפורום של אמזון ?
· אה אופס, לא היה אמזון אוסטרליה בעבר?udif כתב:מטרה חדשותית, נפתחה חנות אמזון נוספת דוברת אנגלית, ובכך שחיפשתי בעצמי חסכתי זמן לאנשים אחרים שאולי ינסו לחפש שם דילים
אז נכון לא הבאתי דיל, מצד שני איפה נפרסם ידיעה על חנות אמזון אם לא בפורום של אמזון ?...
לא יודע למה חשבתי שכן אולי אני מתבלבל עם eBay.
קבל נא את התנצלותי.
נושא קשור: למישהו יש ניסיון עם אמזון קנדה? במעט שבדקתי, לא שלחו לארץ.
אפילו לכתובת אמריקאית לא היו מוכנים לשלוח, אז איני יודע אם זה בגלל הפריט או בגלל אמזון קנדה.
בכל אופן לא אתפלא אם הם מנסים במכוון למנוע תחרות בין האמזונים השונים.
אפילו לכתובת אמריקאית לא היו מוכנים לשלוח, אז איני יודע אם זה בגלל הפריט או בגלל אמזון קנדה.
בכל אופן לא אתפלא אם הם מנסים במכוון למנוע תחרות בין האמזונים השונים.
קנדה, הודו, מקסיקו, סין ועכשיו גם אוסטרליה, ובטח שכחתי עוד כמה - לא שולחים בכלל מחוץ לגבולות אותה המדינה. חבל על הזמן שאתם שורפים לחפש שם מוצרים.Gico כתב:נושא קשור: למישהו יש ניסיון עם אמזון קנדה? במעט שבדקתי, לא שלחו לארץ.
בכל אופן לא אתפלא אם הם מנסים במכוון למנוע תחרות בין האמזונים השונים....