ברוכה הבאה, חנות אמזון אוסטרליה Amazon.com.au

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
udif פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2082
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #1 

מבדיקה מדגמית הייתי נוטה לומר שאין משם משלוחים לארץ בכלל. בתוצאות חיפוש אין רובריקה של Ships to Israel וכמה פריטים בנאליים לגמרי שניסיתי לחפש ונשלחים מכל אמזון אחר (מוצרי מחשוב) לא נשלחים לארץ.

למי שלא ידע, יד עוד חנויות אמזון פחות פופולריות כמו אמזון הודו (amazon.in) שגם הן לא מוכרות לארץ ומותאמות לשוק המקומי (למשל אופצייה לתשלום במזומן בעת קבלת המוצר אם אני זוכר נכון).

shayzil
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 538
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #2 

udif כתב:מבדיקה מדגמית הייתי נוטה לומר שאין משם משלוחים לארץ בכלל. בתוצאות חיפוש אין רובריקה של Ships to Israel וכמה פריטים בנאליים לגמרי שניסיתי לחפש ונשלחים מכל אמזון אחר (מוצרי מחשוב) לא נשלחים לארץ.

למי שלא ידע, יד עוד חנויות אמזון פחות פופולריות כמו אמזון הודו (amazon.in) שגם הן לא מוכרות לארץ ומותאמות לשוק המקומי (למשל אופצייה לתשלום במזומן בעת קבלת המוצר אם אני זוכר נכון).
...
· :roll: תאיר את עיניי כי לא הבנתי מה מטרת ההודעה שלך . . . . . .

(חלילה לא מנסה לפגוע או להיות ציני, כי מהכותרת הבנתי ממך שכביכול אפשר לקנות מאוסטרליה אבל מגוף ההודעה הבנתי שכמו שתמיד היה - אי אפשר לקנות).

udif פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2082
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #3 

מטרה חדשותית, נפתחה חנות אמזון נוספת דוברת אנגלית, ובכך שחיפשתי בעצמי חסכתי זמן לאנשים אחרים שאולי ינסו לחפש שם דילים :-)

אז נכון לא הבאתי דיל, מצד שני איפה נפרסם ידיעה על חנות אמזון אם לא בפורום של אמזון ?

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #4 

אני דווקה הבנתי כי הקומה חנות אונליין חדשה אבל היא לא שולחת פריטים לארץ.

Elwin
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 856
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #5 

היא לא שולחת כלל לארץ, כפי שאפשר להבין מעמוד ה-shipping בעזרה, ולכן לא רלוונטי אלינו כלל

shayzil
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 538
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #6 

udif כתב:מטרה חדשותית, נפתחה חנות אמזון נוספת דוברת אנגלית, ובכך שחיפשתי בעצמי חסכתי זמן לאנשים אחרים שאולי ינסו לחפש שם דילים :-)

אז נכון לא הבאתי דיל, מצד שני איפה נפרסם ידיעה על חנות אמזון אם לא בפורום של אמזון ?
...
· אה אופס, לא היה אמזון אוסטרליה בעבר?
לא יודע למה חשבתי שכן אולי אני מתבלבל עם eBay.

קבל נא את התנצלותי.

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4951
נתן תודות: 878 פעמים
קיבל תודות: 393 פעמים

שליחה #7 

אולי יהיה שילוח הודי צד שלישי.
נראה לי שבמקרים רבים מצאתי שם מוצרים במחירים מאוד זולים ומשתלמים, אבל הם לא שלחו לארץ.

Gico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 900
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #8 

נושא קשור: למישהו יש ניסיון עם אמזון קנדה? במעט שבדקתי, לא שלחו לארץ.
אפילו לכתובת אמריקאית לא היו מוכנים לשלוח, אז איני יודע אם זה בגלל הפריט או בגלל אמזון קנדה.
בכל אופן לא אתפלא אם הם מנסים במכוון למנוע תחרות בין האמזונים השונים.

Elwin
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 856
נתן תודות: 55 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

שליחה #9 

Gico כתב:נושא קשור: למישהו יש ניסיון עם אמזון קנדה? במעט שבדקתי, לא שלחו לארץ.
אפילו לכתובת אמריקאית לא היו מוכנים לשלוח, אז איני יודע אם זה בגלל הפריט או בגלל אמזון קנדה.
בכל אופן לא אתפלא אם הם מנסים במכוון למנוע תחרות בין האמזונים השונים.
...
קנדה, הודו, מקסיקו, סין ועכשיו גם אוסטרליה, ובטח שכחתי עוד כמה - לא שולחים בכלל מחוץ לגבולות אותה המדינה. חבל על הזמן שאתם שורפים לחפש שם מוצרים.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”