יש לי חבילה של כל הערוצים ב188 עם 2 ממירי מג'יק HD מקליטים, מה שחסר לי זה הפייבר בוקס, הבנתי שיש בו יותר אפשרויות מלמג'יק, ושכל הקלטות נשמרות אוטומטית ב2 הממירים.
האם זה אפשרי לקבל פייבר בוקס + מיני בלי להיות מנוי לטריפל?
יש אנשים שמקבלים את הממירים האלה בלי טריפל?
אם אתעקש אני אקבל לדעתכם?
תודה רבה
למישהו יש פייבר בוקס בלי טריפל? זה אפשרי?
כל העניין של הפייבר הוא שהוא מרכז בתוכו טלפון+ראוטר+ממיר, אני לא רואה סיבה שיסכימו להביא לך פייבר אם אתה צריך רק ממיר (אלא אם תצליח לסחוט אותם איכשהו).
כמה הבהרות:
א. ההקלטות נשמרות רק בפייבר, המיני יכולים לגשת להקלטות שנמצאות על הפייבר ולשדר אותן. בו"ז אפשר לצפות במספר מוגבל של ממירים (אאל"ט אפשר לצפות ב2 ממירים ולהליט תכנית, או להלקליט 2 תכניות ולצפות באחת).
ב. איזה אפשרויות אתה מכיר שיש לפייבר בלי האינטרנט?
ג. יש ממיר שנקרא מיניפייבר + (כולל הפלוס) והוא אותו ממיר מיני רק שיש לו דיסק קשיח כך שהוא יכול להקליט בעצמו. עד כמה שהבנתי בזמנו, לא תוכל לחבר מיני+ ופייבר גדול (לדעתי תוכל, אבל אז הם ישמשו בדיוק כמו 2 ממירי מג'יק).
בהצלחה!
כמה הבהרות:
א. ההקלטות נשמרות רק בפייבר, המיני יכולים לגשת להקלטות שנמצאות על הפייבר ולשדר אותן. בו"ז אפשר לצפות במספר מוגבל של ממירים (אאל"ט אפשר לצפות ב2 ממירים ולהליט תכנית, או להלקליט 2 תכניות ולצפות באחת).
ב. איזה אפשרויות אתה מכיר שיש לפייבר בלי האינטרנט?
ג. יש ממיר שנקרא מיניפייבר + (כולל הפלוס) והוא אותו ממיר מיני רק שיש לו דיסק קשיח כך שהוא יכול להקליט בעצמו. עד כמה שהבנתי בזמנו, לא תוכל לחבר מיני+ ופייבר גדול (לדעתי תוכל, אבל אז הם ישמשו בדיוק כמו 2 ממירי מג'יק).
בהצלחה!
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
Jdlift כתב:אפשרי בהחלט....