צריך המלצה על 65" לסלון..
שלום לכולם, אני צריך בבקשה המלצה על 65" עד 6K
המקורות היחידים שלי הם נטפליקס וסטרימר, השאר לא רלוונטי..
יש לי היום 50" של הייסנס אבל היא מאוד קטנה לי..
מכל מה שקורה היום, מבחינת תמונה\שירות\תופעות לוואי, על מה הכי כדאי ללכת?
תודה מראש.
המקורות היחידים שלי הם נטפליקס וסטרימר, השאר לא רלוונטי..
יש לי היום 50" של הייסנס אבל היא מאוד קטנה לי..
מכל מה שקורה היום, מבחינת תמונה\שירות\תופעות לוואי, על מה הכי כדאי ללכת?
תודה מראש.
4 מטר..
העניין שלא בטוח ששווה להוסיף לא מעט כסף בשביל 5 אינצ'
העניין שלא בטוח ששווה להוסיף לא מעט כסף בשביל 5 אינצ'
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לגדלים האלה ובתקציב הזה אתה למען האמת יחסית "תקוע". אתה לא בוחר את המסך אלא המסך בוחר אותך. התקציב לא מאפשר כאן הרבה משחק. מה שנכנס בגדלים האלה בתקציב הזה אלו מסכי כניסה של המותגים (סדרות 6) או טיפה מעבר של מותגים סיניים (אם כי הם גם ברמת מסכי כניסה בתכל'ס) או מסך מדבקה שגם ישאיר לך עודף בכיף..
הכל זה פשוט עניין של תיאום ציפיות, אם אתה לא פדנט שדורש איכות תמונה/תנועה מעולים, אז ייתכן מאד שמסכי הכניסה האלה תפורים עליך. סתם כדוגמא, מסך מסדרה 6 כזה שקניתי לפני כמה שנים היה בעיניי ברמה בינונית מינוס (תכל'ס, לשם בדיוק היצרן כיוון אותו) אך הוא כיום מבלה את ימיו אצל ההורים ובשבילם הוא מסך מדהים ואין להם אפילו ריג'קט אחד לומר עליו. הכל עניין של התאמת המוצר לצרכים ותיאום ציפיות.
הכל זה פשוט עניין של תיאום ציפיות, אם אתה לא פדנט שדורש איכות תמונה/תנועה מעולים, אז ייתכן מאד שמסכי הכניסה האלה תפורים עליך. סתם כדוגמא, מסך מסדרה 6 כזה שקניתי לפני כמה שנים היה בעיניי ברמה בינונית מינוס (תכל'ס, לשם בדיוק היצרן כיוון אותו) אך הוא כיום מבלה את ימיו אצל ההורים ובשבילם הוא מסך מדהים ואין להם אפילו ריג'קט אחד לומר עליו. הכל עניין של התאמת המוצר לצרכים ותיאום ציפיות.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
תראה, למען האמת את הסרטים אני שומר לחדר קולנוע,
המסך בסלון ישמש יותר לסדרות, הציפיות שלי הם לא לכיוון OLED..
אני עכשיו נמצא עם סדרה 3 (אם אני לא טועה) של הייסנס, בשביל הדברים שאני צופה בסלון זה אכן עונה על הציפיות.
כן הייתי רוצה לקבל שיפור נוסף + גודל גדול יותר.
מעדיף להמנע ממדבקה..
סדרה 6 אתה מתכוון ל LG?
המסך בסלון ישמש יותר לסדרות, הציפיות שלי הם לא לכיוון OLED..
אני עכשיו נמצא עם סדרה 3 (אם אני לא טועה) של הייסנס, בשביל הדברים שאני צופה בסלון זה אכן עונה על הציפיות.
כן הייתי רוצה לקבל שיפור נוסף + גודל גדול יותר.
מעדיף להמנע ממדבקה..
סדרה 6 אתה מתכוון ל LG?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@Nba
·
סדרות 6 גם של LG וגם של סמסונג. ב- LG אלו כנראה ה- 630Y וה- 670Y ובסמסונג זה יהיה ה- MU7000 (כן, זה נראה שזו סדרה 7 אבל זה בפועל סדרה 6). ויש כמובן גם את ה- M7000 האלמותית של הייסנס שמסרבת להיעלם מהעולם בכל תוקף.
מה עדיף לך? לא יודע. זה אתה צריך להחליט. כל אחד מתחבר למשהו אחר. אחד שולל IPS למשל בכל תוקף ואילו לאחר זה הדבר הכי טוב שהוא מכיר. מערכות הסמארט גם בסמסונג וגם ב- LG טובות ונוחות (אפרופו נטפליקס ושות') ובערך באותה רמה ואילו ההייסנס עדיין "לא שם". תשקלל כמובן גם את נושא האחריות והשירות.
בסופו של יום, תאלץ ללכת לבחון מסכים בעיניים שלך ולהחליט. אתה בסוף הוא זה שמשלם..
עריכה,
סתם נכנסתי לרגע לאולסייל כדי לראות באמת בכמה המסכים שציינתי מתומחרים כרגע. באמת נראה שהם ממוצבים בדיוק להילחם אחד בשני על הסקטור הזה. כולם כרגע עם הצעות מחיר של "החל מ- 5678 ש"ח".. נחמד.
http://www.olsale.co.il/Cat.aspx?CatID= ... rder=price
·
סדרות 6 גם של LG וגם של סמסונג. ב- LG אלו כנראה ה- 630Y וה- 670Y ובסמסונג זה יהיה ה- MU7000 (כן, זה נראה שזו סדרה 7 אבל זה בפועל סדרה 6). ויש כמובן גם את ה- M7000 האלמותית של הייסנס שמסרבת להיעלם מהעולם בכל תוקף.
מה עדיף לך? לא יודע. זה אתה צריך להחליט. כל אחד מתחבר למשהו אחר. אחד שולל IPS למשל בכל תוקף ואילו לאחר זה הדבר הכי טוב שהוא מכיר. מערכות הסמארט גם בסמסונג וגם ב- LG טובות ונוחות (אפרופו נטפליקס ושות') ובערך באותה רמה ואילו ההייסנס עדיין "לא שם". תשקלל כמובן גם את נושא האחריות והשירות.
בסופו של יום, תאלץ ללכת לבחון מסכים בעיניים שלך ולהחליט. אתה בסוף הוא זה שמשלם..
עריכה,
סתם נכנסתי לרגע לאולסייל כדי לראות באמת בכמה המסכים שציינתי מתומחרים כרגע. באמת נראה שהם ממוצבים בדיוק להילחם אחד בשני על הסקטור הזה. כולם כרגע עם הצעות מחיר של "החל מ- 5678 ש"ח".. נחמד.
http://www.olsale.co.il/Cat.aspx?CatID= ... rder=price
תודה שחר , תודה עידן
נראה שה 670 נכנסת לתקציב, אני אלך לראות אותה.
ראיתי את ה60U630, אני מניח שזה כמו ה65U630 לטעמי זה מספיק לי, הדבר שלא אהבתי במיוחד זה את ההחלקת תנועה,
אני מקווה שאפשר לבטל את הפיצ'ר הזה.
יש הבדלים מהותיים בין ב630 ל670?
נראה שה 670 נכנסת לתקציב, אני אלך לראות אותה.
ראיתי את ה60U630, אני מניח שזה כמו ה65U630 לטעמי זה מספיק לי, הדבר שלא אהבתי במיוחד זה את ההחלקת תנועה,
אני מקווה שאפשר לבטל את הפיצ'ר הזה.
יש הבדלים מהותיים בין ב630 ל670?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

@Nba
·
לפי מינוחים של יצרן/יבואן - הדגמים אמורים להיות דומים באיכות התמונה שלהם.
לי אין נסיון עם הדגמים כך שאני לא יכול לאשר או לשלול, פשוט תבדוק את זה.
לגבי כיבוי החלקת תמונה - בקש שלט של המסך. כנס להגדרות תמונה - אפשרויות תמונה וכבה את ה- Trumotion.
טיפ קטנטן מהנסיון האישי שלי עם מספר מסכי LG - כבוי יכול להראות מעט קופץ/מרצד ולא חלק עם הרבה תכנים.
פשרה נחמדה לטעמי להחלקת תנועה היא לבחור מצב "משתמש" ואז להגדיר Dejudder על 1 ו- Deblur על 10. זה עוזר מעט עם תנועה חלקה יותר מבלי להכניס את כל המגרעות של החלקת התנועה האוטומטית של המסך (ארטיפקטים, הילות ותנועה מלאכותית/מהירה).
·
לפי מינוחים של יצרן/יבואן - הדגמים אמורים להיות דומים באיכות התמונה שלהם.
לי אין נסיון עם הדגמים כך שאני לא יכול לאשר או לשלול, פשוט תבדוק את זה.
לגבי כיבוי החלקת תמונה - בקש שלט של המסך. כנס להגדרות תמונה - אפשרויות תמונה וכבה את ה- Trumotion.
טיפ קטנטן מהנסיון האישי שלי עם מספר מסכי LG - כבוי יכול להראות מעט קופץ/מרצד ולא חלק עם הרבה תכנים.
פשרה נחמדה לטעמי להחלקת תנועה היא לבחור מצב "משתמש" ואז להגדיר Dejudder על 1 ו- Deblur על 10. זה עוזר מעט עם תנועה חלקה יותר מבלי להכניס את כל המגרעות של החלקת התנועה האוטומטית של המסך (ארטיפקטים, הילות ותנועה מלאכותית/מהירה).
תודה רבה, עזרת לי מאוד.
אבדוק את זה(Y)
אבדוק את זה(Y)