חלופה לסמסונג 65MU9000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Ex7Reme פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם,
רכשתי לפני כמספר שבועות טלויזית סמסונג 65MU9000 בעלות של 9,600 ש"ח ולאחר ההתקנה גיליתי תקלה בפאנל של לפחות 20 פיקסלים בוהקים יתר על המידה.
האמת היא שהתרשמתי מהשירות המהיר של אלקטרוניקס פרו, ויום לאחר שיחת הטלפון (בה דרשתי טלויזיה חלופית חדשה) שלחו טכנאי שבדק את התקלה, ויום למחרת כבר התקשרו להודיע לי שיחליפו לי לטלויזיה חדשה, הטכנאי הסביר לי שיש משהו שנקרא 30 יום ראשונים לחיי המוצר ולכן יש סיכוי באמת לקבל טלויזיה חדשה.

בכל אופן, ביום שלישי אני מקבל את הטלויזיה החדשה ואני מודה שאני לא מרגיש בנוח עם הרכישה באופן כללי, במיוחד לאחר התקלה. אני מבין שלפעמים מקבלים Lemon, אבל כשזה נוגע לסמסונג, יש לי הרגשה שזאת לא תהיה התקלה האחרונה, גם בטלויזיה החדשה.

בשלב הזה המחשבות הן על רכישה של טלויזיה ממותג אחר בתוספת תשלום כי אני מבין שבאיזור ה10K אין לי יותר מדי אופציות חלופיות טובות.

בחנות בה רכשתי את הטלויזיה מסכימים לביטול עסקה למרות שעברו למעלה מ-14 יום. העלות להחזרה היא באיזור ה-380 ש"ח שהיא שולית, ביחס לאופציה שניתנה לי לקבל החזר כספי על מוצר שניסיתי בבית.

אחד הפרמטרים שלא התייחסתי אליהם יותר מדי הוא המרחק צפייה בסלון שלי העומד על 4.5 מטר.
ביום הראשון היה וואו מהגודל, לעומת פיליפס 42" הישנה שלי, אבל לאחר יום גם אני וגם אשתי הרגשנו שהטלויזיה גדולה, אבל לא נותנת את החוויה שלה ציפינו.

שאלתי היא, מה הייתם עושים במקומי?
"משדרגים" להייסנס 75 M7000
משדרגים ל-sony x900 65
או משדרגים ל-LG oled 65

מצד אחד הגודל הוא פקטור חשוב, במיוחד לאחר הנסיון עם 65, מצד שני, הנחת היסוד היא שהייסנס נחותה מבחינת איכות התמונה ואז עדיף להשאר באותו הגודל אבל מסך איכותי יותר.

האם יש אופציות נוספות ל-70 עד 75 אינץ' בלי לחרוג מאיזור ה- 15K?

תודה מראש!

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #2 

"אבל כשזה נוגע לסמסונג, יש לי הרגשה שזאת לא תהיה התקלה האחרונה, גם בטלויזיה החדשה. "
קצת הגזמת, לא ?

יש לי את הטלויזיה הזו , ומרוצה עד הגג !

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14362
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1221 פעמים

שליחה #3 

אל תשווה אפילו בצחוק להייסנס.
סה"כ עד 10k, ה mu8000/9000 הם מסכים טובים.
באופן אישי, אם כבר מגיעים לסביבות 10k, הייתי בוחר בסוני X900e שלדעתי טובה יותר ובמחיר קרוב מאוד להם.

Ex7Reme פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

@mayeast
·הטלויזיה אכן מדהימה, בעיקר בתכני HDR, והשחורים בהחלט טובים. כוונתי הייתה לסמסונג ככלל, כחברה. עם מעט הניסיון שיש לי עם מוצרים של סמסונג, ה- QA שלהם בינוני. דוגמת מסך מחשב שנשרף לו ספק הכוח לאחר שנתיים, מכשיר galaxy s3 ששווק חיים אחרי פחות משנה. עכשיו, תשאלו אותי למה למרות זאת קניתי גם עכשיו טלויזית סמסונג? התשובה הכי טובה שלי היא יחס מחיר לאיכות התמונה.

@טלHD
·לא סתם רשמתי במרכאות "שדרוג" בנוגע להייסנס. השאלה היא האם במקרה של מרחק צפיה העומד על 4.5 מטר, גודל הטלויזיה עדיף על פני איכות תמונה?

טלHD
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 14362
נתן תודות: 991 פעמים
קיבל תודות: 1221 פעמים

שליחה #5 

יש רף מסוים של איכות שממנו אני לא הייתי יורד...גם על חשבון הגודל.
הרף הזה באופן אישי הוא ה MU8000. לא פחות מזה.
השאר זה עניין אישי שלך וכמובן תקציב.
יש מסך מעניין ב 70" בפחות מ 10K...
לא ראיתי באופן אישי, אבל שווה בדיקה.
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=955311

NK
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1994
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 116 פעמים

שליחה #6 

תקציב סופי ? 4.5 מטר לא פחות מ-75 השאלה היא או גודל או איכות וזה רק לפי התקציב .

Ex7Reme פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

@טלHD
·תודה רבה טל,
נכון לעכשיו LG מרגישה לי כבחירה יותר נכונה (לפחות עבור השקט הנפשי) מאשר סמסונג, גם אם זה אומר מסך IPS.

@NK
·התקציב ההתחלתי היה 10,000 ש"ח, אבל מכיוון שאין חלופות ראויות בסכום הזה, התקציב עכשיו הוא עד 15,000 ש"ח.

רציתי רק לעדכן שמסתבר שאלקטרוניקס פרו היו יותר מבסדר איתי, למרות כל מה שקראתי עליהם בפורום. אין לי מושג איך שירות התיקונים שלהם, אבל השירות לקוחות היה מאוד אדיב וסובלני.
מה שכן, מסתבר שלסמליין יש שירות פשוט מחריד ולא מקצועי, נציגים שמנתקים את הטלפון ומאוד לא אדיבים.
החנות שממנה רכשתי את הטלויזיה הסכימה לביטול עסקה למרות שעבר כמעט חודש אבל סמליין שמו מקלות בגלגלים והסוכן של סמליין שעובד מול החנות לא הסכים לקבל את המסך חזרה (חדש בקרטון ומעולם לא היה בשימוש). מזל שהחנות עצמה הסכימה לקבל את המסך למחסנים שלהם מבלי לערב את הסוכן של סמליין.

עכשיו זה ברור לי שלעולם לא אקנה מותג כלשהו שמיובא ע"י סמליין, זה פשוט לא שווה את הכאב ראש.

mayeast
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1666
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #8 

Ex7Reme כתב:@טלHD
·תודה רבה טל,
נכון לעכשיו LG מרגישה לי כבחירה יותר נכונה (לפחות עבור השקט הנפשי) מאשר סמסונג, גם אם זה אומר מסך IPS.

@NK
·התקציב ההתחלתי היה 10,000 ש"ח, אבל מכיוון שאין חלופות ראויות בסכום הזה, התקציב עכשיו הוא עד 15,000 ש"ח.

רציתי רק לעדכן שמסתבר שאלקטרוניקס פרו היו יותר מבסדר איתי, למרות כל מה שקראתי עליהם בפורום. אין לי מושג איך שירות התיקונים שלהם, אבל השירות לקוחות היה מאוד אדיב וסובלני.
מה שכן, מסתבר שלסמליין יש שירות פשוט מחריד ולא מקצועי, נציגים שמנתקים את הטלפון ומאוד לא אדיבים.
החנות שממנה רכשתי את הטלויזיה הסכימה לביטול עסקה למרות שעבר כמעט חודש אבל סמליין שמו מקלות בגלגלים והסוכן של סמליין שעובד מול החנות לא הסכים לקבל את המסך חזרה (חדש בקרטון ומעולם לא היה בשימוש). מזל שהחנות עצמה הסכימה לקבל את המסך למחסנים שלהם מבלי לערב את הסוכן של סמליין.

עכשיו זה ברור לי שלעולם לא אקנה מותג כלשהו שמיובא ע"י סמליין, זה פשוט לא שווה את הכאב ראש.
...
·

לא מבין - חשבת שסמליין אמורים לקבל את המסך אחרי חודש (אפילו שהיה בקרטון) ?
האם את היית מוכנה לקבל מסך חדש שישב אצל לקוח אחר חודש ?

F18
טרול
טרול
תגובות: 15
קיבל תודות: 0

שליחה #9 

Ex7Reme כתב:@טלHD
·תודה רבה טל,

@NK

...
·
אם התקציב הוא 15K אז מה ההתלבטות? קח אולד.

Ex7Reme פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

@mayeast
·עכשיו כשהסיפור הזה מאחורי וקיבלתי החזר כספי, אסביר משהו ששכחתי לציין - כשרשמתי את ההודעה הקודמת שסמליין לא הסכימו לקבל את המסך חזרה, לא היה מדובר במסך בן חודש, ברור שלא הייתי מצפה מסמליין לקבל חזרה טלוויזיה בת חודש.
אבל כמו שציינתי, החליפו לי למסך חלופי חדש.
באותו היום שקיבלתי את המסך החלופי, פניתי לחנות (לאסטפרייס) שהודיעו לי מראש שהם מסכימים לבטל את העסקה.
בשלב הזה הם יצרו קשר עם סמליין כדי לתאם איסוף של המוצר בחזרה למחסנים של סמליין, אבל סמליין סירבו לקבל את המסך בטענה שעברו יותר מ-14 יום מקבלת המסך (למרות שהמסך החלופי היה בפועל לא יותר משעה אצלי).
נכון, סמליין לא חייבים לקבל את המסך חזרה ע"פ חוק, ועם זאת לאסטפרייס הסכימו לקבל את המסך חזרה למחסני החנות וזאת כדי למנוע ממני טרטור נוסף מול סמליין.

בסופו של יום, לאסטפרייס הוכיחו שאפשר גם להקשיב ללקוח שלא היה מרוצה מהעסקה שביצע (לקוח חוזר לצורך העניין) ולא להיות חזירים כמו סמליין שמבחינתם ברגע שהם קיבלו את הכסף, הלקוח כבר לא ממש מעניין אותם וזה התבטא בנציגי השירות שלהם עם היחס המזלזל וחוסר הרצון קצת להתאמץ ולחשוב ביחד איך לגרום ללקוח לצאת מרוצה מהסיפור.
שוב, זאת זכותם לא להתחשב בי, אבל אני מאמין שיהיו כמה שיקראו את השרשור הזה פלוס עוד כמה שרשורים אודות סמליין ולא יקנו מוצר שקשור אליהם בגלל היחס שלהם ללקוחות.

נכון לעכשיו אני מתכוון לחכות להורדת המחירים הצפויה לפני קנייה של טלוויזיה אחרת.
קרוב לוודאי שאת הטלוויזיה הבאה אקנה מלאסטפרייס בזכות השירות המצוין ובוודאות זאת לא הולכת להיות טלוויזיה מבית סמליין.

בוננזה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 655
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 57 פעמים

שליחה #11 

כל אחד והניסיון שלו.
זה לא ש-last price צדיקים, ממש לא..
לאח שלי היה ניסיון מאוד לא טוב עימם, ניסיון שנגמר בפניה לעמותה לצרכנות ששלחה להם מכתב אזהרה אשר אילץ אותם לבטל עיסקה (במקרה לגמרי גם כן של מסך 65 אינץ׳ אבל מחברת מדבקה).
באותו יום שקיבלו את הפניה מהעמותה לצרכנות חזרו לאח שלי וטיפלו בו כראוי, אך זאת לאחר שמשכו אותו במשך שבועיים עם שלל תרוצים וסינון טלפונים..

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”