שאלה - שואב רובוטי שהוזמן מגירבסט

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
crabrocket פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 13
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום, ב11.11 הזמנתי שואב אבק רובוטי של שיאומי מגירבסט, לאחר שבוע השואב נשלח מגירבסט. 4 ימים לאחר שהוא נשלח קיבלתי סמס מexelot שנדרש תשלום מע"מ, שילמתי ישר(דרך הלינק בסמס). שבוע וחצי אחרי ועדיין לא קיבלתי את השואב.
מישהו יודע להגיד אם זה תקין? והאם אני אמור לקבל את השואב עם שליח עד הבית או בדואר?

תודה!

bamirb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 123
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #2 

אצלי סיפור דומה. שילמתי מיסים ב-21.11 אבל המוצר הגיע לארץ רק ב-30.11. ממתין למסירה.
אתה יכול לבדוק מה מצב המשלוח ב-http://my.exelot.com/public/track

crabrocket פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

@bamirb
·
תודה, אבל לא קיבלתי מספר מעקב

bamirb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 123
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #4 

בסמס שקיבלת לתשלום המיסים הופיע לינק לתשלום. אם תיגש אליו עכשיו, אמורה להופיע הודעה "תשלום עבור XLT....... הושלם בהצלחה!"

XLT...... זה מספר המעקב.

iy255
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #5 

crabrocket כתב:שלום, ב11.11 הזמנתי שואב אבק רובוטי של שיאומי מגירבסט, לאחר שבוע השואב נשלח מגירבסט. 4 ימים לאחר שהוא נשלח קיבלתי סמס מexelot שנדרש תשלום מע"מ, שילמתי ישר(דרך הלינק בסמס). שבוע וחצי אחרי ועדיין לא קיבלתי את השואב.
מישהו יודע להגיד אם זה תקין? והאם אני אמור לקבל את השואב עם שליח עד הבית או בדואר?

תודה!
...
·כמה שילמת מע״מ?

iy255
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #6 

crabrocket כתב:שלום, ב11.11 הזמנתי שואב אבק רובוטי של שיאומי מגירבסט, לאחר שבוע השואב נשלח מגירבסט. 4 ימים לאחר שהוא נשלח קיבלתי סמס מexelot שנדרש תשלום מע"מ, שילמתי ישר(דרך הלינק בסמס). שבוע וחצי אחרי ועדיין לא קיבלתי את השואב.

תודה!
...
·כמה שילמת מע״מ?

crabrocket פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

@iy255
·