שרות לקוחות של רטפון האם יש אמת מדברי הנציגה...?

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
Biyakuga פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 49
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

קניתי מגן ברקים של Qprotector V.D.P

הסדרה הכחולה אחרי שהבנתי מהרבה אנשים שזה המגן היחיד ששווה משהו עלה לי כ 200 שקלים + 50 שקלים משלוח כמו כן נאמר לי שהאחריות היא ל 3 שנים על המוצר והאחריות אצמה תגיע עם המוצר בתוך האריזה מה שלא היה נכון ולא קרה כי חוץ מהמוצר לא הייתה אחריות בקופסה.

ביום שני בוצעה ההזמנה הבטיחו שתוך 3 ימי עסקים יגיע המשלוח ואכן ביום חמישי הגיע המשלוח עד הבית כמובן אך התברר שנעשת טעות וקיבלתי מגן מהסדרה האדומה (וכמו שציינתי לעיל לא הייתה אחריות) כמובן שהחזרתי אותו באותו רגע לשליח ונאמר לי שהם צריכים להמתין עד שהשליח יגיע כדי לשלוח לי חדש מה שאמור לקרות עד יום שני הקרוב.

הבעיה היא שאני חושב ש 50 שקלים למשלוח מהיר שהתברר שהוא לא מהיר כמו שהובטח לי ובקשתי פיצוי על החלק היחסי של המשלוח אך הנציגה אמרה שהם סופגים את עלות המשלוח השני ואני לא שלמתי על משלוח מהיר אלה על משלוח עד הבית.

האם יש טעם להתווכח או שאני קטנוני מידיי כי כרגע כפי שזה נראה המוצר יגיע עלי ביום חמישי הקרוב מה שאומר 8 ימי עסקים ולא 3 כמו שנאמר במקור.

Biyakuga פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

משהו ?

gmb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #3 

אתה צודק, אבל לך תתחיל להתווכח איתם בשביל חלק מ50 שקלים

Biyakuga פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

@gmb
·
שמע לא בקטע של קמצנות אלה זה עניין עקרוני אצלי אני לא מוכן לתת לחבורת גנבים האלה לקחת כסף במירמה במיוחד אחרי שקראתי כמעט ורק ביקורות גרועות על השרות שלהם וההתנהגות הבזויה של החברה.

היית צריך לשמוע את הנציגה היא נתנה לי להרגיש שהיא עושה לי טובה וזה שהם לוקחים על עצמם את עלות המשלוח השני זה מחווה מצדם.

gmb
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 874
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 59 פעמים

שליחה #5 

לצערי אני יודע
חוויתי את זה גם כמה פעמים
הבעיה שזה כל כך מעצבן כמה שהם חושבים שהם צדיקים ועושים לך בכלל טובה שמדברים איתך
אני בעצמי עובד עם לקוחות בעבודה שלי, והייתי מאחל לעצמי להיות כל כך אמיץ ובטוח בעצמי שאתנהג איתם ככה והם עדיין יישארו לקוחות שלי.
זה פשוט בושה שיש להם מקום להתנהל ככה, ונשארים עדיין עם יחס שכזה גם אחרי שחטפו לבטח עשרות ביקורות וטענות כנגדם
רמי

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”