האם יש מה לעשות עם Dune HD Base 3D
שלום חברים,
אני רוצה לעשות סדר בכל המכשירים שיש לי מחוברים לטלויזיה, והיות ויש לי מיניקס U8 שמריץ זרטים וכו' האם יש לי צורך בסטרימר Dune HD Base 3D שנקנה לפני 5 שנים?
האם יש יתרון לראות בו ולא במיניקס היות ושניהם מחוברים באותו חיבור של HDMI?
זה נראה על פניו שכל הסטרימרים האלו כגון Dune HD Base 3D עשו את זמנם.
האם זה נכון?
אשמח לקבל המלצות מה לעשות עם המכשיר הזה.
תודה רבה,
אני רוצה לעשות סדר בכל המכשירים שיש לי מחוברים לטלויזיה, והיות ויש לי מיניקס U8 שמריץ זרטים וכו' האם יש לי צורך בסטרימר Dune HD Base 3D שנקנה לפני 5 שנים?
האם יש יתרון לראות בו ולא במיניקס היות ושניהם מחוברים באותו חיבור של HDMI?
זה נראה על פניו שכל הסטרימרים האלו כגון Dune HD Base 3D עשו את זמנם.
האם זה נכון?
אשמח לקבל המלצות מה לעשות עם המכשיר הזה.
תודה רבה,
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
יש משהו שאתה מריץ דרך ה DUNE ולא דרך המיניקס? אם לא, אז כנראה שאין לך שימוש בו.
היתרון של ה DUNE הוא היכולת להריץ סרטי 3D בפורמט ISO (תלת מימד מלא), כולל הוספת תרגום חיצוני. זה משהו שאין להרבה מכשירים. השאלה אם אתה משתמש בזה?
פרט לכך יש לו מנגנון שיפור איכות תמונה.
היתרון של ה DUNE הוא היכולת להריץ סרטי 3D בפורמט ISO (תלת מימד מלא), כולל הוספת תרגום חיצוני. זה משהו שאין להרבה מכשירים. השאלה אם אתה משתמש בזה?
פרט לכך יש לו מנגנון שיפור איכות תמונה.
אני מדי פעם רואה סרטים מהDUNE כיוון שיש לי עליו כמה סרטים, אבל עכשיו שההעברתי את כל התוכן לNAS לא יהיה בו שימוש...
אני ממש אוהב את המכשיר שלא תבין אותי לא נכון, אבל זה נראה שהמיניקס (שעליו יש קודי)יודע להריץ הכל ולכן אני מתלבט מאיפה עלי לראות את הסרטים.
אני ממש אוהב את המכשיר שלא תבין אותי לא נכון, אבל זה נראה שהמיניקס (שעליו יש קודי)יודע להריץ הכל ולכן אני מתלבט מאיפה עלי לראות את הסרטים.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4811
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
אם ההבדל באיכות תמונה לא מפריע לך, אז לא יהיה לו שימוש. כמובן אם אתה לא צופה ב 3D-BD או סרטים עם סאונד HD.
פרט לפורמטים מיוחדים, כיום אין שום יתרון לסטרימרים הקלאסים על מכשיר שמריץ קודי כמו שצריך.
פרט לפורמטים מיוחדים, כיום אין שום יתרון לסטרימרים הקלאסים על מכשיר שמריץ קודי כמו שצריך.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8136
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 475 פעמים
אני לא מצאתי עדין תחליף טוב יותר לנגן שהוא לא 4k hdr
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי