ייתכן שטושיבה U9650 לא תומכת בDLNA?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
shachar187 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

רכשתי את הטלוויזיה לפני שבוע והיום אני בא להזרים אליה סרט מהמחשב, והפלא ופלא נראה שהפיצ'ר הזה לא קיים.
חרשתי את אינטרנט ולא מצאתי משהו על כך.
אין בשום מקום מפרט נורמלי שמציין על התכונה הזאת, אבל בשנת 2017 וכשהטלוויזיה מוגדרת כסמארט זה נראה לי משהו בנאלי וראוי שיהיה.
רק לשם השוואה, כשעבדתי בLG הדבר הזה היה קיים בטלוויזיות פשוטות וגם לסמסונג שברשותי שהיא בת 10 בערך יש את זה.
אז אם למישהו יש פתרון לבעיה אני אשמח לשמוע.
אחרת כנראה שאתחיל מלחמה שיקחו אותה ממני, במיוחד אחרי שציינתי בפני המוכרן שכל הסמארט הזה לא מעניין אותי ואני בעיקר מחפש טלווייזיה עם WIFI להזרמת סרטים.

shaharfs
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #2 

אני אישית לא מכיר את המסך, אבל יש אפליקציות שמסוגלות לעשות את זה
סאונד טוב, מסך טוב, הכל טוב...

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7407
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #3 

תגיד טושיבה למי שייך היום מי קנה אותם כי ראיתי 75 שלהם מחיר לא בשמיים מעניין מי הם טושיבה היום
Sony 1040
Monitor mass

se1
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1294
נתן תודות: 73 פעמים
קיבל תודות: 185 פעמים

שליחה #4 

ה"סמארט" של המסך הזה הוא OPERA
שהינה מערכת הפעלה לא מוצלחת במיוחד עם חנות אפליקציות מאד דלה.
אם אתה יכול להוריד ממנה אפליקציה (או שאולי גם קימת במקרה) כמו PLEX
שמתקשרת עם המחשב ומשדרת את החומר על המסך. גם קודי יכול לעשות זאת.
לא נראה שיחליפו או יחזירו כסף בגלל הסיבה הזו כי מצב כזה קיים בעוד הרבה מסכים.

shachar187 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

מהחנות אמרו לי היום להוריד פלקס ואני אתמול לא מצאתי אותה אתמול בחנות של אפליקציות. התעקשו שם שלא צריך את האפליקציה על הטלוויזיה...
אני בטוח שהם טועים אבל בדיוק עכשיו מבצע בדיקה.
לגבי ההחזר, אם לא הייתי מציין את הדרישות שלי בפני במוכרים בחנות הייתי אומר שזאת בעיה שלי, אבל היות וכן ציינתי אז אני לא אחראי על כך שהם לא יודעים מה הם מוכרים.
הטעות שלי הייתה שלא עשיתי בדק שוק מעמיק כהרגלי כי כנראה שלא הייתי פוזל בכלל לטלוויזיה הזאת. מבחינת תצוגה אבל, מציגה תמונה לא רעה בכלל.
בסלון יש לי LGUH650 ואני לא שמתי לב להבדלים כלשהם.
בנוגע ל"סמארט" נוראי בצורה מטורפת. הבדל של שמיים וארץ לעומת הWEBOS.

shachar187 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #6 

כמובן שזה לא עובד. אבל גיליתי שהXBOX360 כן תומך בפלקס אז הבעיה כביכול נפתרה.
יחד עם זאת, אני הולך להתעקש איתם על החלפה. מקווה לטוב ותודה בכל מקרה לכל מי שטרח להגיב :)

shachar187 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

עדכון וכמה מילים על הבדל בין שירות גרוע לשירות טוב.
בסופו של דבר הכל הסתיים על הצד הטוב ביותר. החנות לקחה את הטלוויזיה בחזרה ובמקומה לקחתי טלוויזיה חדשה 49UJ630Y.
ראוי לציון השירות הטוב שקיבלתי מסוכן המכירות בחנות בשם קובי, שבדק כל אופציה אפשרית, דאג לעדכן ולבסוף החליף את הטלוויזיה ללא כל בעיה.
לעומת זאת, ניופאן צריכים ללמוד מה זה שירות.
מעבר לזה שאי אפשר להשיג אותם, מדהים כמה הם מתנערים מאחריות, אבל ממש.
בעת הרכישה נאמר לי שלטלוויזיה יש אחריות של 3 שנים אבל במעמד ההתקנה המתקין אמר לי שזה שנה+שנתיים. בשנתיים הנורות עלות כל ביקור זה 200 ש"ח ואין אחריות על הפאנל. חבל רק שהוא אמר את זה אחרי שהוא קדח לי בקיר והתקין אותה אחרת הייתי אומר לו שישאיר אותה סגורה ושיקח אותה איתו.
לאור הסיטואציה שילמתי על הרחבת אחריות 550 ש"ח. כמה ימים אחר כך אני מוצא בקרטון את תעודת האחריות ובה כתוב במפורש שיש אחריות ל-3 שנים לטלוויזיות לד. התקשרתי לשירות הלקוחות, שיגעו לי את השכל את קצת אבל לבסוף אמרו לי שיש אחריות ל3 שנים ויזכו. במצב זה הסכמתי להשאיר את הטלוויזיה אצלי ולא החליף, הייתי מרוצה. השמחה החזיקה מעמד 10 דקות - ניופאן התקשרו ואמרו שהטופס שאני מחזיק לא עדכני והאחריות היא שנה+שנתיים. וזה אחרי שכבר כל הנציגים לפני אמרו לי שכבר בדקו ואני צודק וזה 3 שנים. אז אחרי שירות כזה, מזל שקיבלתי שירות טוב מחשמל נטו ומזל שנפטרתי מהעונש הזה שנקרא ניופאן.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”