מטען אלחוטי QI - הכי טוב ומומלץ ל IPHONE X
- nadavya
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 849
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
אין מטענים של 15ואט.
האייפון בכל מקרה תומך עד 7.5 ואט.
ישנם מספר אופציות זולות ויקרות. תעשה חיפוש זריז באתר, תוכל למצוא אותם ידי בקלות.
מהראש אני זוכר את הסמסונג שנראה לי עונה על הדרישות שלך.
האייפון בכל מקרה תומך עד 7.5 ואט.
ישנם מספר אופציות זולות ויקרות. תעשה חיפוש זריז באתר, תוכל למצוא אותם ידי בקלות.
מהראש אני זוכר את הסמסונג שנראה לי עונה על הדרישות שלך.
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
הטענה בכבל היא המהירה ביותר,
המטען שמגיע עם האייפון הוא לא המהיר ביותר אבל, וניתן לרכוש אחד רציני בהרבה בלא מעט כסף, לדעתי מיותר לחלוטין.
מהניסיון הקצר שלי עם ה- X הסוללה שלו מצוינת ונותנת פייט גם לדגם הפלוס, ולכן הטענה מהכבל הסטנדרטי במהלך הלילה מספיקה בוודאות ליום מלא של שימוש (ואפילו ליום וחצי-יומיים)
ולכן אני אישית לא ראיתי סיבה הגיונית להוציא מעל 250 ש"ח על מטען אלחוטי כרגע כאשר אין בכלל צורך בהטענה.
מגירסה 11.2 ואילך (שיצאה היום, תעדכן) - ניתן להטעין אלחוטית ב7.5W ולפני זה היה ניתן ב 5W
אני אישית ממליץ על מטענים אלחוטיים שמותאמים לאפל דוגמת בלקין המעולה, ואם לא אז לפחות סמסונג, ולא מטענים סינים זולים או חיקויים שיש באינטרנט.
לא חושב שיש בעיה למטען שמספק עד 15W לתת 7.5W לאייפון, עדיף לבדוק לפני אבל.
המטען שמגיע עם האייפון הוא לא המהיר ביותר אבל, וניתן לרכוש אחד רציני בהרבה בלא מעט כסף, לדעתי מיותר לחלוטין.
מהניסיון הקצר שלי עם ה- X הסוללה שלו מצוינת ונותנת פייט גם לדגם הפלוס, ולכן הטענה מהכבל הסטנדרטי במהלך הלילה מספיקה בוודאות ליום מלא של שימוש (ואפילו ליום וחצי-יומיים)
ולכן אני אישית לא ראיתי סיבה הגיונית להוציא מעל 250 ש"ח על מטען אלחוטי כרגע כאשר אין בכלל צורך בהטענה.
מגירסה 11.2 ואילך (שיצאה היום, תעדכן) - ניתן להטעין אלחוטית ב7.5W ולפני זה היה ניתן ב 5W
אני אישית ממליץ על מטענים אלחוטיים שמותאמים לאפל דוגמת בלקין המעולה, ואם לא אז לפחות סמסונג, ולא מטענים סינים זולים או חיקויים שיש באינטרנט.
לא חושב שיש בעיה למטען שמספק עד 15W לתת 7.5W לאייפון, עדיף לבדוק לפני אבל.
יש בעיה עם המטענים האלחוטיים, בעיקר למי שמשתמש במגנים בעובי שיותר מ-3mm (לדוגמה מגן Otterbox Defender).
הביקורות על מטענים של חברת בלקין, לא הכי טובות... אני גם מחפש מטען אלחוטי טוב שנותן 7.5w עם מגן של חברת Otterbox Defender.
לצערי לא מצאתי כזה, אולי ה-Air Power של אפל, שאמור לצאת ב-2018 ייתן את המענה.
חשוב לקחת בחשבון, ההספק של המטענים האלחוטיים עד 7.5w, ככל שהמגן עבה יותר, כך ההספק יורד (עדיף כבר להטעין עם המטען הרגיל).
הביקורות על מטענים של חברת בלקין, לא הכי טובות... אני גם מחפש מטען אלחוטי טוב שנותן 7.5w עם מגן של חברת Otterbox Defender.
לצערי לא מצאתי כזה, אולי ה-Air Power של אפל, שאמור לצאת ב-2018 ייתן את המענה.
חשוב לקחת בחשבון, ההספק של המטענים האלחוטיים עד 7.5w, ככל שהמגן עבה יותר, כך ההספק יורד (עדיף כבר להטעין עם המטען הרגיל).
- Shayosef
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5891
- נתן תודות: 443 פעמים
- קיבל תודות: 242 פעמים
שלי עובד מצויין ולפי הביקורות לא אמורה להיות לו בעיה עם Otterbox Defender.
https://www.amazon.com/gp/product/B075F ... UTF8&psc=1

https://www.amazon.com/gp/product/B075F ... UTF8&psc=1
שי
בדרך כלל אין בעיה בחלק מהמטענים לעובד עם מגנים עבים, כמו אוטרבוקס דיפנדר. הבעיה היא שרמת ההספק יורדת והטעינה הופכת לארוכה מהרגיל, לכן עדיף כבר להטעין עם המטען הרגיל.
קראתי את התגובה שזה עובד עם המגן שציינתי לעיל, אבל זה משאיר את המסך של האייפון דולק במשך כל הטעינה. אני עדיין חושב שאין מטען אלחוטי שנותן 7.5w או יותר מ-5w עם מגן כמו אוטרבוקס דיפנדר.
קראתי את התגובה שזה עובד עם המגן שציינתי לעיל, אבל זה משאיר את המסך של האייפון דולק במשך כל הטעינה. אני עדיין חושב שאין מטען אלחוטי שנותן 7.5w או יותר מ-5w עם מגן כמו אוטרבוקס דיפנדר.
בסוף רכשתי מטען אלחוטי של חברת Belkin דגם Belkin Boost up to 7.5W ועשיתי ניסוי.
הטענתי את המכשיר (אייפון X) מ-0% עד 100% ללא שום כיסוי, בזמן של 3:40 שעות,
והטענתי את המכשיר שלי עם כיסוי מסיבי של חברת Otterbox Defender. ההבדל שקיבלתי, יצא 3:47 שעות.
הבדל של 7 דקות :/ בקיצור, מעדיף להטעין את האייפון שלי עם הכיסוי.
הטענתי את המכשיר (אייפון X) מ-0% עד 100% ללא שום כיסוי, בזמן של 3:40 שעות,
והטענתי את המכשיר שלי עם כיסוי מסיבי של חברת Otterbox Defender. ההבדל שקיבלתי, יצא 3:47 שעות.
הבדל של 7 דקות :/ בקיצור, מעדיף להטעין את האייפון שלי עם הכיסוי.