התקנה אסטית באמצעות מתקן "מרחק אפס" והאפשרות להסתיר את הכבלים באמצעות חיבור ONE CONNECT.
מצפייה בתוצגה בתכנים באיכות לא גבוהה ובתנאי תאורים גרועים נראה שמסכי הסמסונג מציגים תמונה טובה יותר לטעמי.
טלוויזיה קעורה (דגם 9000) - לטעמי נותן נקודת זכות בפן העיצובי
יתרונות בטלוויזית LG
המון ביקורות אוהדות כנ"ל מאנשים שכבר רכשו את הטלוויזיה.
מחיר מאוד תחרותי לסמסונג, 7990ש"ח כולל הובלה והרכבה עבור הדגם 55"
מחיר סמסונג 9000 55" ללא הובלה הרכבה ומתקן צמוד קיר 7100ש"ח.
האם לפי דעתכם, במידה ואבחר בדגם 9000 עדיף כבר להשקיע עוד קצת ולרכוש את ה 9500?
בנוסף מסיבה שאני לא מבין יש הבדלי מחיר כל כך גדולים בין 55" ל 65 ואני באמת שוקל האם באמת יהיה לשלם כל כך הרבה אקסטרה על ה 10" הנוספים האלו (מרחק צפייה 4 מטר) .
הדגם שייעדתי לחדר השינה נכון לעכשיו הוא MU7003 40" במחיר 2700ש"ח.
אשמח לעזרתכם בנושא ובנוסף האם אלו באמת מחירים כל כך אטרקטיבים כפי שהציג אותם המוכר?
תודה רבה!
אוקיי אז אני אבחר 65", תוכלו להמליץ לי בבקשה על טלוויזיה בסביבות ה 10K אם להתגמש במחיר אז מקסימום 11 אבל עדיף שלא.
* כרגע ההצעה היא 9600 עבור 65 אינצ' MU 9000.
* OLED 65 לצערי לא נכנסת למסגרת התקציב - המחיר שנאמר לי הוא בסביבות ה 14K והיום עלה המחיר של ה 55 בעוד אלף שקל.
תודה רבה.
יש סוני 810 ו-850 בחנות מתמחה בכרמיאל, יבוא מקביל. נראה לי מסכים לא רעים בכלל. גם הייסנס יכנס בתקציב הזה אבל אני לא מכיר אותם באופן אישי. אני אישית מאוד אוהב סמסונג אבל המסכים של השנה ובמיוחד ה mu מאוד מאכזבים, בנוסף קח בחשבון שהשרות הוא כמו לוטו יכול להיות שתזכה ויכול להיות שתפסיד...
בהצלחה
shaharfs כתב:יש סוני 810 ו-850 בחנות מתמחה בכרמיאל, יבוא מקביל. נראה לי מסכים לא רעים בכלל. גם הייסנס יכנס בתקציב הזה אבל אני לא מכיר אותם באופן אישי. אני אישית מאוד אוהב סמסונג אבל המסכים של השנה ובמיוחד ה mu מאוד מאכזבים, בנוסף קח בחשבון שהשרות הוא כמו לוטו יכול להיות שתזכה ויכול להיות שתפסיד...
בהצלחה
דווקא היום ראיתי את ה. 65 mu9000 בזאפ ב8200 עם אחריות סם ליין.
היה לי אותה רואים בה יפה המסך בצבע שחור מבריק מרשים.
אבל החזרתי אותה בגלל תקלה שהייתה לה.
מילה על השירות : אכלתי מרורים ועדיין לא הגיע פסח,
אבל לבסוף היא הוחזרה. לא מחייב שאם תקנה היא תהיה עם פגם המזל של היה נאחס.
אני בטוח שאם תקנה אותה והכל יהיה תקין אתה תהנה ממנה.
את הדגם הקעור לא מכיר