מישהו ניתקל בזה ? HDCP

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
הטכנאיקרמר פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין
תגובות: 1283
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 27 פעמים

שליחה #1 

יש לי מקלט ROKU אני מנסה להגדיר אותו לHD והוא לא מיסתכרן. כוא כותה לי את המילה HDCP
מקריאה מפקיפדיה הבנתי שהTV צריכה לתקשר עם המקלט . זו שיטת הצפנה . שיש בבולי ריי . האים בTV פשוטת . אין את הHDCP/ רואים תמונה רק בSD הממיר לא מזה את ה1080 . יש פיתרון לסוגיה הזו ?
https://he.wikipedia.org/wiki/HDCP
רק הטכנאי קרמר

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20178
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

נראה לי שהיה לנו פעם דיון למה לא כדאי לקנות מסכי מדבקה. הנה סיבה אחת.
תבדוק אולי בכניסת HDMI אחרת זה יעבוד.

הטכנאיקרמר פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #3 

TV Compatibility HDMI port HDMI port HDMI port (4K video via HDCP 2.2 HDMI)

הממיר שהיזמנתי הוא השלשי מימין . ושם מצויינת השיטה הזו .
עניין המדבקה אז כך זה אצלי .
בחדרי הפרטי יש TV סוני 46' ליפני כ7 שנים עלתה 12 אלף ש"ח . ושם בטוח יש את זה . כי אני רואה בבלו רי סרטים
אני חושב להחליף בחדרי ל4K אז למדתי משהוא שידעתי על זה מיזמן ושכחתי מהעניין . אבל לעצמי אני תמיד קונה את הטוב ביותר

וניראה לי שגם הפעם אלך על סוני . כי אמרו שחלק מהמישחקים של המונדייל. יהיו ב4K . ואני מוכן ל4 קיי . מקלט לווינים/עידן 4K. רסיבר דנון 4K ניקנה לא מיזמן
הTV בדרך

לייתר בציבור . לא מעניין הCPHD . אז רק מדבקה ליקנות . מי שצופה ביס עידן +

אגב קראתי הרבה מיפרטים גם של TV מותגים . בשום מקום לא צויין עניין ה HDCP אני ישאל את המוכר הוא ידע ביכלל מה זה? הוא יגיד כן יש את זה בפנים . שרק אקנה
רק הטכנאי קרמר

Rekcuf
טרול
טרול
תגובות: 1098
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שליחה #4 

אם המסך לא תומך ב HDCP 2.2 אז אתה בבעיה להציג טכני 4k. אפשר לעקוף את זה עי מפצל HDMI שמסוגל לעקוף HDCP 2.2 אבל אחד כזה עולה כ אלף שח עד הבית, להבדיל ממפצלים לעקיפת HDCP 1.2 שיוצא כ 50 שח גג עד הבית. לפעמים הזול עולה ביוקר. אולי זו הזדמנות לרכוש מסך מחברה איכותית ולא מדבקה סוג ז'...

בהצלחה

הטכנאיקרמר פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #5 

חבל שלא קראתה . מה שכתבתי למעלה . מדובר על TV בסלון. לאישתי . היא קולטת ערוצים מתיילנד . הממיר מראה SD . היא לא מבדילה בין HD לSD . עים סטרימר כן רואים את הערוצים בHD K III בא לי ממיר ROKU כי איכות התמונה מעט יותר בשרית. גם בSD . כך שהאסון לא גדול .
לעצמי אקנה רק את הטוב ביותר . למדתי לבקש את התמיכה של 2.2 . אבל לא ראיתי את הנתון הזה בשום מיפרט. אולי לא שמתי לב לזה

לפשוטיי העם . אני ממליץ רק מדבקה . למי שרואה הוט/עידן +
תודה על המידע
רק הטכנאי קרמר

הטכנאיקרמר פותח השרשור
עובד כבלים/לויין
עובד כבלים/לויין

שליחה #6 

הממיר 4K בדרך . אולי יראו את הערוצים HD כן . ורק את הערוצים 4K לא. אז דיינו. כי הטלויזיה התיילנדית לא עברה עדיין ל4K . רוב בערוצים והסדרות הם HD
בקשר הזול יוצא יקר. לא צודק כי... אתן מתנה לאחד הנכדים שלי לחדרו את הTV ואקנה לסלון דגם עם הנתון הזה 2.2
תודה על המידע למדתי עוד משהוא
רק הטכנאי קרמר

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”