סטינג טיוי מוסיפה לחבילת המשפחה (99 ש"ח) את ערוצי המדע והדוקו
עד עכשיו אחרי תקופת ההיכרות, לא כללה חבילת המשפחה את ערוצי הטבע והדוקו.
מיום ראשון ככל הנראה, בנוסף לסרטים סדרות וילדים תווסף גם החבילה הזאת במחיר 99 ש"ח. בימים האחרונים השתדרג ערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק בחבילה לאיכות HD אחרי שסטינג טיוי ניסתה לדחוף לצופים את הערוץ בגירסת SD .
נראה שכמות המצטרפים לשירות המוזל של YES המפעילה את סטינג טיוי מאכזבת ולכן הוסיפו לחבילה המשפחתית עוד תוכן שלא היה בה בתיכנון הראשוני ומאז ההשקה.
מיום ראשון ככל הנראה, בנוסף לסרטים סדרות וילדים תווסף גם החבילה הזאת במחיר 99 ש"ח. בימים האחרונים השתדרג ערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק בחבילה לאיכות HD אחרי שסטינג טיוי ניסתה לדחוף לצופים את הערוץ בגירסת SD .
נראה שכמות המצטרפים לשירות המוזל של YES המפעילה את סטינג טיוי מאכזבת ולכן הוסיפו לחבילה המשפחתית עוד תוכן שלא היה בה בתיכנון הראשוני ומאז ההשקה.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6115
- נתן תודות: 574 פעמים
- קיבל תודות: 994 פעמים
כל עוד יש העדר של ערוצי בידור החבילה הקיימת לא מציעה הרבה
אני עוד זוכר שהנהירה הראשונה לסלקום בזמנו התחילה מערוצי ויוה שנוספו ומאז הם רק גדלו...
טוב בכל אופן הכיוון חיובי שהם מנסים להצמד לסלקום ברמת ההיצע והמחיר
אני עוד זוכר שהנהירה הראשונה לסלקום בזמנו התחילה מערוצי ויוה שנוספו ומאז הם רק גדלו...
טוב בכל אופן הכיוון חיובי שהם מנסים להצמד לסלקום ברמת ההיצע והמחיר
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
מגניב.. כל הכבוד להם
(פחות רלוונטי עבורי שכן אני מחפש לשלם כמה שפחות רק בשביל תכני hbo וקשת/רשת וכרגע זה ב-39 שח בלבד שזה מעולה)
אגב, אני לא בטוח שהתמחור הוא בגלל כמות המצטרפים, הם עדיין לא יצאו בהשקה המונית ובפרסום נרחב.. אני מאמין שהם מחכים קצת להתייצב ואז לצאת בפרסום רציני
(פחות רלוונטי עבורי שכן אני מחפש לשלם כמה שפחות רק בשביל תכני hbo וקשת/רשת וכרגע זה ב-39 שח בלבד שזה מעולה)
אגב, אני לא בטוח שהתמחור הוא בגלל כמות המצטרפים, הם עדיין לא יצאו בהשקה המונית ובפרסום נרחב.. אני מאמין שהם מחכים קצת להתייצב ואז לצאת בפרסום רציני
אני לא יודע אם זה כל כך משנה
אבל אני לא מביו למה אסור לסטינג טיו להראות ללקוחות שלו את תכני ה 4K של נשיונל גאוגרפיק?
אני חושב שסטינג טיוי צריכים ללמוד מהפולנים שכן משדרים ועוד בלי תוספת תשלום תכני 4K של נשיונל גאוגרפיק
https://www.telecompaper.com/news/ipla- ... c--1219846
כי אם גם זה לא מקובל על סטינג טיוי אז בשביל מה הם מתגאים שהממיר שלהם תומך בתכני 4K?
אבל אני לא מביו למה אסור לסטינג טיו להראות ללקוחות שלו את תכני ה 4K של נשיונל גאוגרפיק?
אני חושב שסטינג טיוי צריכים ללמוד מהפולנים שכן משדרים ועוד בלי תוספת תשלום תכני 4K של נשיונל גאוגרפיק
כי אם גם זה לא מקובל על סטינג טיוי אז בשביל מה הם מתגאים שהממיר שלהם תומך בתכני 4K?
·ran241 כתב:אני לא יודע אם זה כל כך משנה
כי אם גם זה לא מקובל על סטינג טיוי אז בשביל מה הם מתגאים שהממיר שלהם תומך בתכני 4K?...
תכני 4K נועדו להצגה על מסכי 4K כך שאני לא מבין מה זה רלוונטי אליך. אתה פולני?
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
האמת שאם סטינג Tv יוסיפו מס' ערוצי 4k לחב' שלהם... אפילו בתוספת של 10-20 ₪ זה יבדל אותם מכולם וימשוך לקוחות עם מסכי 4k לבחור דווקא בהם ולא במתחרים.
איך מישהו בהנהלה/בשיווק שלהם לא חשב על זה?
איך מישהו בהנהלה/בשיווק שלהם לא חשב על זה?
·טלHD כתב:האמת שאם סטינג Tv יוסיפו מס' ערוצי 4k לחב' שלהם... אפילו בתוספת של 10-20 ₪ זה יבדל אותם מכולם וימשוך לקוחות עם מסכי 4k לבחור דווקא בהם ולא במתחרים.
איך מישהו בהנהלה/בשיווק שלהם לא חשב על זה?...
וזה מה שמדאיג שבזכות התחרות יכולה להייות הרגשה טובה
אבל בגלל שעדין שלצערי הרב יס בתחום שידורי ה 4K בישראל היא מונופול בתור חברה מסחרית ישראלית
אז בתחום ה 4K בינתים היא לא מתכוונת לתת הקלות או הוספת ערוצים ביס או בסטינג טיוי
אני מקווה שבמשך החודשים הבאים שתחום ה4K יגדל בהרבה יותר בעולם וששידור המונדיאל של התאגיד של באיכות 4K רק יוכיח ששידור של 4K זאת לא מילה גסה, שאז רובנו נהנה משידור כזה.
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4852
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
אסור
"You keep using that word. I do not think it means what you think it means."
"You keep using that word. I do not think it means what you think it means."
·Mistoffelees כתב:אסור
"You keep using that word. I do not think it means what you think it means."...
לדעתי
עדיף שגם החברות המסחריות בתחום הטכנולוגיה הבידורית שלא תשארנה רק בקצב התקדמות טכנלוגיה שהוא איטי
- tomer953
- חבר מכור קשה

הם יצאו היום בפרסומת ראשונה לטלויזיה...
כנראה מתחילים בגיוס המוני
כנראה מתחילים בגיוס המוני
·tomer953 כתב:הם יצאו היום בפרסומת ראשונה לטלויזיה...
כנראה מתחילים בגיוס המוני...
והיא לא מאוד שכנעה אותי
[fb]STINGTV/videos/299352690556425[/fb]/
הם טוענים בפרסומת שסטינג טיוי היא חברה טובה בכך ששם בוחרים מה שרוצים
אבל זה לא נכון שרק שם בוחרים המ שרוצים כי גם בחברות אחרות אפשר לבחור את מה שרוצים לראות
ואני לא מתכוון הפעם לזה שהם לא משדרים באינטרנט תכני 4K שבלא מעט מדינות יש את זה
אלא אני מתכוון לזה שאפילו ערוצים נבחרים כמו יס3 ויס קולנוע ישראלי וערוץ ויוה
שהם לא מוסיפים אפילו לא ערוצי טלוויזיה בשפה הרוסית שלא מזמן רק למענם הם הוסיפו ערוצים לינארים במיוחד לתושבע השפה הרוסית
אז אני מצטער, אני לא קונה את שיס לא משדרת את הערוצים שאני הזכרתי קודם כי בקושי צופים בהם, אלא כי היא רוצה שהלקוחות ישארו ביס, אבל ורק בגלל שהלקוחות כן עזבו אותה אז היא רוצה להוזיל את המחיר שמשלמים לה.
אני יודע מנסיון העבר שלי שאם באמת לפי בדיקה של יס שבקושי יש צפיה בערוץ ליניארי מסוים אז ביס עושים סקר קהל איזה ערוץ הקהל לקוחות שלהם היו רוצים שיהיה במקום הערוץ הזה וזה כבר קרה לא מעט פעמים במשך שנותיה של חברת יס.
כמו במקרה הזה
http://www.globes.co.il/news/article.as ... 00977074#/
נערך לאחרונה על ידי ran241 ב 03/12/2017 17:16, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- tomer953
- חבר מכור קשה

אם אתה מצפה שישימו את כל התכנים והערוצים של יס בסטינג, אז אולי היה יותר משתלם להם לשנות את השם לסטינג
·tomer953 כתב:אם אתה מצפה שישימו את כל התכנים והערוצים של יס בסטינג, אז אולי היה יותר משתלם להם לשנות את השם לסטינג...
אני לא פוסל את סטינג טיוי, במיוחד שגם בחברות אחרות של מיזמי טלוויזיה אינטרנט יש את החסרונות שלהם.
ויש בי תקווה שבהמשך הזמן שבזכות התחרות בנושא תכני טלווזייה שהצופים ירוויחו או מהסטינג או מחברה אחרת
שנת 2018 עוד מעט בפתח ואני מאמין שבמהלך השנה הזאת שתהיינה עוד הרבה הפתעות נעימות בתחום תכני הטלוויזיה.
.