חיבור AE A5+ לדאק ומגבר אוזניות
אני שוקל לקנות את ה-A5+. יש לי כרגע schiit magni2 ו-modi2. אני תוהה איך לחבר בין המגבר והדאק לרמקולים.
נניח שאני מחבר את הדאק ישירות לרמקולים, האם ניתן להשתמש ב-output של הרמקולים לכניסה של מגבר האוזניות? האם זה מומלץ? אפשר כמובן לחבר בין הדאק למגבר האוזניות ומשם לרמקולים, אבל הייתי רוצה שהדאק יהיה מחובר ישירות לרמקולים.
שורה תחתונה - איך אני משלב את מגבר האוזניות בכל הסיפור הזה?
תודה מראש לכולם!
נניח שאני מחבר את הדאק ישירות לרמקולים, האם ניתן להשתמש ב-output של הרמקולים לכניסה של מגבר האוזניות? האם זה מומלץ? אפשר כמובן לחבר בין הדאק למגבר האוזניות ומשם לרמקולים, אבל הייתי רוצה שהדאק יהיה מחובר ישירות לרמקולים.
שורה תחתונה - איך אני משלב את מגבר האוזניות בכל הסיפור הזה?
תודה מראש לכולם!
עקרונית לא צריך כלום.
אלו רמקולים מוגברים.
אבל מתוך האתר הישראלי, לשאלתך:
ש: איזה מגבר או רסיבר עובד הכי טוב עם הרמקולים של Audioengine ?
ת: לא צריך לחבר מגבר או רסיבר לרמקול מכיוון שמורכב בתוכו מגבר. אם זאת, במידה ואתה מעוניין לחבר את הרמקולים של Audioengine לרסיבר חיצוני ניתן לחבר את יציאת ה-preamp של הרסיבר לכניסת האודיו של ה-Audioengine (השתמש בכבל מתאם "Y " מ-RCA ל-1.8 הכלול עם הרמקולים).
אלו רמקולים מוגברים.
אבל מתוך האתר הישראלי, לשאלתך:
ש: איזה מגבר או רסיבר עובד הכי טוב עם הרמקולים של Audioengine ?
ת: לא צריך לחבר מגבר או רסיבר לרמקול מכיוון שמורכב בתוכו מגבר. אם זאת, במידה ואתה מעוניין לחבר את הרמקולים של Audioengine לרסיבר חיצוני ניתן לחבר את יציאת ה-preamp של הרסיבר לכניסת האודיו של ה-Audioengine (השתמש בכבל מתאם "Y " מ-RCA ל-1.8 הכלול עם הרמקולים).
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·אם מה? אלה היציאות שיש לך, אין לך הרבה אפשריות. רק שתיים. תנסה ותראה עם יש הבדל.Arinitz כתב:מישהו נוסף שיכול לעזור?...
לרוב הבעיה היא השליטה על הווליאום, הדאק יש לו יצציאות שהן pre out OR line out? כי אחת תתן לך ווליאום קבוע על מקסימום...