קבלתי את ההייסנס 55m7000
-
סמארטפון_אכזרי
-
- חבר פעיל

- תגובות: 66
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
לאחר קריאת ההמלצות בפורום קניתי את הm7000 ויש לי מספר שאלות
בצד ימין של המסך יש מעין פס של אור שעולה מפינה ימנית למטה עד בערך חצי מגובה המסך. הדבר נראה במסך שחור בעיקר אך גם בתמונה רגילה ניתן לראות את זה.
כאשר אני מעלה תמונה שחורה יש מעין גוש שחור כהה באמצע המסך למעלה.
ישנם מספר פיקסלים כחולים מתים בצד העליון של המסך בערך 10 פיקסלים.
מתלבט אם לבקש אחת חדשה או לקבל את הפגמים . מה אתם הייתם עושים ?
ועוד דבר קטן- אשמח אם תציצו בתמונת הרקע הלבן ותחוו דעתכם אולי יש דברים שהעין הלא מקצועית שלי פספסה
תודה !
בצד ימין של המסך יש מעין פס של אור שעולה מפינה ימנית למטה עד בערך חצי מגובה המסך. הדבר נראה במסך שחור בעיקר אך גם בתמונה רגילה ניתן לראות את זה.
כאשר אני מעלה תמונה שחורה יש מעין גוש שחור כהה באמצע המסך למעלה.
ישנם מספר פיקסלים כחולים מתים בצד העליון של המסך בערך 10 פיקסלים.
מתלבט אם לבקש אחת חדשה או לקבל את הפגמים . מה אתם הייתם עושים ?
ועוד דבר קטן- אשמח אם תציצו בתמונת הרקע הלבן ותחוו דעתכם אולי יש דברים שהעין הלא מקצועית שלי פספסה
תודה !
- AVISHAIAR20
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
לדרוש חדשה, אין בכלל ספק.
שילמת ממיטב כספך , מגיע לך מוצר תקין , לא פחות.
בהצלחה
שילמת ממיטב כספך , מגיע לך מוצר תקין , לא פחות.
בהצלחה
-
סמארטפון_אכזרי
-
- חבר פעיל

בבדיקה נוספת יש המון פיקסלים שרופים ביום ראשון אני מתקשר אליהם לקבל אחת אחרת
-
סמארטפון_אכזרי
-
- חבר פעיל

http://jasonfarrell.com/misc/deadpixeltest.php
תלחץ f11 כדי שהדפדפן יהיה פול סקרין ותריץ כל צבע מה שכן תתקרב למסך כדי לבדוק כי הפיקסלים ממש פיציםאצליהכל טוב מלבד הכחול
תלחץ f11 כדי שהדפדפן יהיה פול סקרין ותריץ כל צבע מה שכן תתקרב למסך כדי לבדוק כי הפיקסלים ממש פיציםאצליהכל טוב מלבד הכחול
ביצעתי בדיקה בסרטון הזה-
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... sLZSnKdWaY
פיקסלים שרופים לא מצאתי.
אבל כן זיהיתי עננות כהה בעוצמה חלשה, אבל נראית, בכל מצבי הצבע שהם לא שחור, ובמספר מיקומים זהים על המסך.
השאלה היא, האם זה נורמלי למסך הזה, או שזו בעיה?
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... sLZSnKdWaY
פיקסלים שרופים לא מצאתי.
אבל כן זיהיתי עננות כהה בעוצמה חלשה, אבל נראית, בכל מצבי הצבע שהם לא שחור, ובמספר מיקומים זהים על המסך.
השאלה היא, האם זה נורמלי למסך הזה, או שזו בעיה?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20187
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2611 פעמים
- יצירת קשר:
תמונה תעזור (ותשתדל להעלות אותה לשירות כמו imgur, כי הפורום מכווץ את התמונות ואי אפשר לראות כלום)
@TheCoolest
·
אין לי אפשרות לצלם, אבל כדי להסביר- אין לי עוצמת עננות כמו בתמונות שהעלה פותח האשכול, אבל כשמסתכלים על צבעים בהירים בטסט, נראית עננות כהה, אבל מאד חלשה, במספר איזורים במסך, רובם בשוליים, אבל גם בחלק האמצעי של המסך, לדעתי, גם אם הייתי מצלם, התמונה לא היתה משקפת נכונה את המציאות, כי העננות חלשה מדי ( אולי רק ציוד צילום מקצועי ואיכותי, היה מצליח לצלם בלי לעוות ).
מיקום העננות זהה, במעבר בין כל הצבעים. העננות חלשה מאד, ונראית רק על רקע צבעי הטסט הבהירים. הורדתי גם תאורה אחורית ובהירות, אבל העננות החלשה עדיין קיימת.
האם זאת פשוט מגבלה של הפאנל במסך הזה, או שזה לא קשור, ובכל הצבעים אסור שתהיה שום עננות?
*תוספת- כשהסתכלתי כרגע על 2 התמונות שהעלה פותח האשכול, הייתי אומר שתמונה מספר שתיים, משקפת פחות או יותר את העננות שאצלי.
באותה תמונה על רקע לבן, ניתן לראות עננות חלשה.
·
אין לי אפשרות לצלם, אבל כדי להסביר- אין לי עוצמת עננות כמו בתמונות שהעלה פותח האשכול, אבל כשמסתכלים על צבעים בהירים בטסט, נראית עננות כהה, אבל מאד חלשה, במספר איזורים במסך, רובם בשוליים, אבל גם בחלק האמצעי של המסך, לדעתי, גם אם הייתי מצלם, התמונה לא היתה משקפת נכונה את המציאות, כי העננות חלשה מדי ( אולי רק ציוד צילום מקצועי ואיכותי, היה מצליח לצלם בלי לעוות ).
מיקום העננות זהה, במעבר בין כל הצבעים. העננות חלשה מאד, ונראית רק על רקע צבעי הטסט הבהירים. הורדתי גם תאורה אחורית ובהירות, אבל העננות החלשה עדיין קיימת.
האם זאת פשוט מגבלה של הפאנל במסך הזה, או שזה לא קשור, ובכל הצבעים אסור שתהיה שום עננות?
*תוספת- כשהסתכלתי כרגע על 2 התמונות שהעלה פותח האשכול, הייתי אומר שתמונה מספר שתיים, משקפת פחות או יותר את העננות שאצלי.
באותה תמונה על רקע לבן, ניתן לראות עננות חלשה.
-
סמארטפון_אכזרי
-
- חבר פעיל

היה אצלי טכנאי היום וכמובן ניסה לחרטט ולמרוח בסיפורים שאלו לא פיקסלים שרופים אלא אבק במסך ושבכלל לא רואים את זה ושלל קשקושים אך התעקשתי והוא צילם ואמר שיעביר הלאה
איך ייתכן שזה אבק במסך אם רק בצבע כחול זה מופיע ?
מה הבעיה לתת שירות הוגן במדינה הזאת ?
מה הבעיה לתת שירות הוגן במדינה הזאת ?
כרגיל,סמארטפון_אכזרי כתב:היה אצלי טכנאי היום וכמובן ניסה לחרטט ולמרוח בסיפורים שאלו לא פיקסלים שרופים אלא אבק במסך ושבכלל לא רואים את זה ושלל קשקושים אך התעקשתי והוא צילם ואמר שיעביר הלאה
מה הבעיה לתת שירות הוגן במדינה הזאת ?...
לדעתי מצאו אצלך יסוד טבע אבקי חדש, אבק אינפרא כחול.