קניתי שלשום 55B7 לאור הבעיות שיש במסך הזה שרושמים פה, כדאי לבטל את הקניה?
האם יש לך חלון של שבועיים בו אתה יכול להחזיר את הB7 ולקבל את הכסף בחזרה? אם כן אז נראה לי התשובה ברורה - תראה אם בפועל יש בעיות עם הטלוויזיה שתקבל.
לסדרה הזאת יש רק שתי בעיות לפי דעתי. 1 - פסים אנכיים, קהים או בהירים, שנראים בעיקר על רקע אפור קהה. 2 - בעיות של אחידות מסך, גוונים שונים באזורים שונים של המסך. את זה רואים בעיקר על רקע לבן או בהיר אחיד. אם יש לך מזל ולא יהיו לך את הבעיות הללו בטלוויזיה שתקבל או שיהיו אבל בצורה שלא תפריע לך בצפייה - זכית.
לסדרה הזאת יש רק שתי בעיות לפי דעתי. 1 - פסים אנכיים, קהים או בהירים, שנראים בעיקר על רקע אפור קהה. 2 - בעיות של אחידות מסך, גוונים שונים באזורים שונים של המסך. את זה רואים בעיקר על רקע לבן או בהיר אחיד. אם יש לך מזל ולא יהיו לך את הבעיות הללו בטלוויזיה שתקבל או שיהיו אבל בצורה שלא תפריע לך בצפייה - זכית.
·evgenetic כתב:האם יש לך חלון של שבועיים בו אתה יכול להחזיר את הB7 ולקבל את הכסף בחזרה? אם כן אז נראה לי התשובה ברורה - תראה אם בפועל יש בעיות עם הטלוויזיה שתקבל.
לסדרה הזאת יש רק שתי בעיות לפי דעתי. 1 - פסים אנכיים, קהים או בהירים, שנראים בעיקר על רקע אפור קהה. 2 - בעיות של אחידות מסך, גוונים שונים באזורים שונים של המסך. את זה רואים בעיקר על רקע לבן או בהיר אחיד. אם יש לך מזל ולא יהיו לך את הבעיות הללו בטלוויזיה שתקבל או שיהיו אבל בצורה שלא תפריע לך בצפייה - זכית....
בחנות אמרו שברגע שאני פותח את הטלוויזיה אי אפשר להחזיר ואם יש בעיה זה לדבר עם LG שיטפלו בבעיה.
אתה אומר שיש לי שבועיים להשתמש במסך? ואם אני לא מרוצה LG מתחייבת להגיד לחנות שאני יכול לקחת מהם איזה טלוויזיה של איזו חברה שאני רוצה?
כשהמתקין יהיה פה מה אני צריך לעשות בדיוק כדי לבדוק אם יש בעיה? כי אני רוצה שלמקרה שתהיה את הבעיה הוא יראה במקום ולא יילך ואחכ אני אבדוק.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20183
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
רק אם הוא נקנה מאתר סחר שמופיע באתר של ח.י. כמשווק מורשה.
·tomeryyy כתב:אתה אומר שיש לי שבועיים להשתמש במסך?.........
לא! אני שואל, לא אומר. פשוט למי שקנה באתרי הסחר האינטרנטי המומלצים של ח.י. יש אפשרות כזאת.
תוריד את שני הקבצים לדיסק און קי, תכניס אותו לטלוויזיה, ותנגן את שניהם. ואז תראה אם יש את הבעיות עליהן דיברתי. הנה הקבצים:כשהמתקין יהיה פה מה אני צריך לעשות בדיוק כדי לבדוק אם יש בעיה? כי אני רוצה שלמקרה שתהיה את הבעיה הוא יראה במקום ולא יילך ואחכ אני אבדוק....
http://www89.zippyshare.com/v/FPULYeFr/file.html
http://www89.zippyshare.com/v/5Rs9g9Jy/file.html
העניין עם הפסים האנכיים קצת יותר טריקי כי הם יכולים לעבור מעצמם אחרי כמה שעות של שימוש לפי העדויות שקראתי וגם במקרה שלי משהו דומה עבר מעצמו.
·קניתי באלמ שהיא משווקת מורשה.evgenetic כתב:תוריד את שני הקבצים לדיסק און קי, תכניס אותו לטלוויזיה, ותנגן את שניהם. ואז תראה אם יש את הבעיות עליהן דיברתי. הנה הקבצים:......
http://www89.zippyshare.com/v/FPULYeFr/file.html
http://www89.zippyshare.com/v/5Rs9g9Jy/file.html
העניין עם הפסים האנכיים קצת יותר טריקי כי הם יכולים לעבור מעצמם אחרי כמה שעות של שימוש לפי העדויות שקראתי וגם במקרה שלי משהו דומה עבר מעצמו....
את הטלוויזיה אני אקבל שבוע הבא אין לי מושג איך להפעיל את הקובץ עם הדיסק און קי, כשיביאו להרכיב לי את הטלוויזיה מ LG אני אשאל אם הם יכולים לעשות את זה כדי שלא נראה שיש בעיה במסך ואז נצטרך לקרוא להם שוב, אני אראה להם גם את כל הבלאגן שהולך פה בפורום אולי זה ישכנע אותם לעשות את הבדיקה.
לפי הנציג של ח.י מדובר על קנייה אינטרנטית.
גם אצלי היו פסים שלא נראו בהצגת תוכן "אמיתי" ואחרי 4-5 שעות צפייה והרצת פיקסלים של הטלויזיה נעלמו.
אני חושב שסתם אנשים נלחצים בהתחלה ובגלל זה יש הרבה באזז.
אתמול שמתי כמה תכני 4k hdr של בע"ח, אין דברים כאלה...
גם אצלי היו פסים שלא נראו בהצגת תוכן "אמיתי" ואחרי 4-5 שעות צפייה והרצת פיקסלים של הטלויזיה נעלמו.
אני חושב שסתם אנשים נלחצים בהתחלה ובגלל זה יש הרבה באזז.
אתמול שמתי כמה תכני 4k hdr של בע"ח, אין דברים כאלה...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
משהו שמדהים אותי מקריאה של כל השירשורים האחרונים לגבי רכישת ה OLED של LG במבצעים האחרונים הוא שלא מעט מהרוכשים נראים לי (בהתבסס על השאלות הבסיסיות שהם שואלים) לא-וידיאופילים בעליל (לא שזה דבר שלילי חלילה) כך שאני לא מבין את הנהירה הזו ל OLED מצדם...
אלא אם באמת המחירים כל כך נמוכים שמצדיקים את הרכישה.
אלא אם באמת המחירים כל כך נמוכים שמצדיקים את הרכישה.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14362
- נתן תודות: 991 פעמים
- קיבל תודות: 1221 פעמים
גם מי שלא מבין במכוניות יכול לקנות פורשה...
אין בזה פסול.
אין בזה פסול.
·oris74 כתב:משהו שמדהים אותי מקריאה של כל השירשורים האחרונים לגבי רכישת ה OLED של LG במבצעים האחרונים הוא שלא מעט מהרוכשים נראים לי (בהתבסס על השאלות הבסיסיות שהם שואלים) לא-וידיאופילים בעליל (לא שזה דבר שלילי חלילה) כך שאני לא מבין את הנהירה הזו ל OLED מצדם...
אלא אם באמת המחירים כל כך נמוכים שמצדיקים את הרכישה....
לא מבין מה הקשר לוידאופילים?
המחיר של האולד עכשיו נגיש לכולם אז איזו סיבה יש לרכוש טכנולוגיה נחותה יותר או מסך פחות טוב באותו מחיר?
אף אחד באמת לא צפה שהסדרה הזו של הB7 תהיה דפוקה ועובדה שכל רוכשי הC7 בחודשים האחרונים מבסוטים עד השמיים ולא מתלוננים.
לא יודע מה הקריטריונים לוידאופיל ובטוח שלא הייתי מתקבל למועדון אבל גם אני קניתי את ה b7 אחרי שהבחנתי באיכויות של הדור הקודם מול כול השאר והמתנתי שנה למחירים סביריםoris74 כתב:משהו שמדהים אותי מקריאה של כל השירשורים האחרונים לגבי רכישת ה OLED של LG במבצעים האחרונים הוא שלא מעט מהרוכשים נראים לי (בהתבסס על השאלות הבסיסיות שהם שואלים) לא-וידיאופילים בעליל (לא שזה דבר שלילי חלילה) כך שאני לא מבין את הנהירה הזו ל OLED מצדם...
אלא אם באמת המחירים כל כך נמוכים שמצדיקים את הרכישה....
סתם שאלה, אם לא האולד מה היית ממליץ למי שלא ויאופיל לרכוש ב 13K ולמה?
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
חברה לא להעלב - גם אני ממש לא וידאופיל ובגלל זה תהיתי.
אם אכן הפרש המחירים לא גדול מ LED אז באמת שאין הצדקה לרכוש משהו אחר
אם אכן הפרש המחירים לא גדול מ LED אז באמת שאין הצדקה לרכוש משהו אחר
·bb2019 כתב:·......
לא מבין מה הקשר לוידאופילים?
המחיר של האולד עכשיו נגיש לכולם אז איזו סיבה יש לרכוש טכנולוגיה נחותה יותר או מסך פחות טוב באותו מחיר?![]()
אף אחד באמת לא צפה שהסדרה הזו של הB7 תהיה דפוקה ועובדה שכל רוכשי הC7 בחודשים האחרונים מבסוטים עד השמיים ולא מתלוננים....
מישהו פירסם פה שהפורומים של avs מלאים בתלונות דומות על אותה תופעה ב c7, לדעתי פשוט לא מספיק אנשים פה קנו את ה c7 וכנראה עד שמישהו פה לא פרסם את הבעיה עם הבדיקה של האפור הרוב לא ביצעו את הבדיקה הזו ובצפייה רגילה זה לא נראה.
- טלHD
- גורו

·mrraz111 כתב:מזכיר לי שבתקופה הראשונה עם B6 הייתי רואה פס ירוק דק בשוליים של התצוגה
אחרי עדכון קושחה כלשהי זה נעלם לנצח...
תן לי לנחש, ממיר של יס? (קואטרו או אולטרה)
אז הפעלתי את הוידאו עם הבדיקה של 5% grey שמישהו שם פה באחד מהשירשורים. כן, ראיתי כל מיני קווים ודברים כאלו. בהתחלה חששתי, מה ? הטלוויזיה דפוקה ??
אתמול במקרה הפעלתי DOOM דרך המחשב ב 4K 60FPS ומה אני אגיד לכם ? המשחק נראה מדהים !!!
ראיתי deadpool בגרסת HDR - מדהים !
אז מה אני אומר ??
המסך הזה מדהים.. האיכות היא לא נורמלית, ולא מפריעים כל מיני בדיקות וכו'.
אתמול במקרה הפעלתי DOOM דרך המחשב ב 4K 60FPS ומה אני אגיד לכם ? המשחק נראה מדהים !!!
ראיתי deadpool בגרסת HDR - מדהים !
אז מה אני אומר ??
המסך הזה מדהים.. האיכות היא לא נורמלית, ולא מפריעים כל מיני בדיקות וכו'.
- טלHD
- גורו

·mrraz111 כתב:נכון, בקיצור זה הגיע ממנו ?......
·...
בדיוק