שירות גרוע של באג (או אולי Fake" Black Friday"...)
סיפור שקרה לאחי וממש הכעיס אותי -
ביום חמישי 23.11, מעט לאחר פתיחת הבלאק פריידי בבאג, הזמין אחי מחשב נייד באתר של באג.
קיבל מספר הזמנה בצירוף הוראה כתובה שלא להגיע לסניף לאיסוף ולהמתין ליצירת קשר.
היום 30.11, התקשר אליו הנציג של BUG והודיע שהמחשב לא במלאי וגם לא יהיה.
הוצעו לאחי פתרונות חלופיים נחותים מבחינת המפרט ובמחיר זהה פחות או יותר למחשב שהזמין.
עכשיו, כשהסתיימו מבצעי בלאק פריידי במקומות אחרים אחי תקוע במצב מבאס...
מספר דברים מטרידים בהתנהלות של באג:
1. איך המלאי נגמר כה מהר מתחילת המבצע?
2. למה לא הופיע שנגמר המלאי במשך זמן רב גם לאחר שהוזמן המחשב?
3. מדוע לקח שבוע רק בכדי לעדכן לקוח שמוצר שהוזמן אינו במלאי?
4. תודעת השירות הלקויה שלא באה לקראת הלקוח, אלא רק ב"כאילו", בהצעת הנחה זניחה שעדיין גבוהה ממוצע השוק, על מוצרים פחות אטרקטיביים.
כמובן שלכל השאלות הללו ניתן לענות בתירוצים, כנהוג במחוזותינו. אנחש שבאמזון זה לא היה קורה.
בכל מקרה, אני מרשת באג כבר לא אקנה.
ביום חמישי 23.11, מעט לאחר פתיחת הבלאק פריידי בבאג, הזמין אחי מחשב נייד באתר של באג.
קיבל מספר הזמנה בצירוף הוראה כתובה שלא להגיע לסניף לאיסוף ולהמתין ליצירת קשר.
היום 30.11, התקשר אליו הנציג של BUG והודיע שהמחשב לא במלאי וגם לא יהיה.
הוצעו לאחי פתרונות חלופיים נחותים מבחינת המפרט ובמחיר זהה פחות או יותר למחשב שהזמין.
עכשיו, כשהסתיימו מבצעי בלאק פריידי במקומות אחרים אחי תקוע במצב מבאס...
מספר דברים מטרידים בהתנהלות של באג:
1. איך המלאי נגמר כה מהר מתחילת המבצע?
2. למה לא הופיע שנגמר המלאי במשך זמן רב גם לאחר שהוזמן המחשב?
3. מדוע לקח שבוע רק בכדי לעדכן לקוח שמוצר שהוזמן אינו במלאי?
4. תודעת השירות הלקויה שלא באה לקראת הלקוח, אלא רק ב"כאילו", בהצעת הנחה זניחה שעדיין גבוהה ממוצע השוק, על מוצרים פחות אטרקטיביים.
כמובן שלכל השאלות הללו ניתן לענות בתירוצים, כנהוג במחוזותינו. אנחש שבאמזון זה לא היה קורה.
בכל מקרה, אני מרשת באג כבר לא אקנה.
נערך לאחרונה על ידי yuval_fr ב 03/12/2017 10:35, נערך 2 פעמים בסך הכל.
אתה תמיד יכול לבקש החזר כספי.
קצת עצוב שלקח להם שבוע, אבל זה עדיין פייר מספיק להודיע שאין להם.
בעידן של ימינו, נגיד ב KSP כשהכל ספור ומלאי המחסן צמוד למלאי באתר אז לא ברור איך יכול להיות שיהיה חוסר.
אתה יכול לבקש שיתנו לך הנחה זהה על מחשב אחר, כי הם צריכים לתת מענה הולם ללקוח.
ספר בהמשך מה קורה.
קצת עצוב שלקח להם שבוע, אבל זה עדיין פייר מספיק להודיע שאין להם.
בעידן של ימינו, נגיד ב KSP כשהכל ספור ומלאי המחסן צמוד למלאי באתר אז לא ברור איך יכול להיות שיהיה חוסר.
אתה יכול לבקש שיתנו לך הנחה זהה על מחשב אחר, כי הם צריכים לתת מענה הולם ללקוח.
ספר בהמשך מה קורה.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
הם עשו עליך מבצע מצליח
כי ברור שהם ידעו כמה יש להם במלאי וכמה הזמנות הם קבלו כך שהם ידעו שכאשר הזמנת המלאי כבר התרוקן
לדעתי זו הונאה והטעייה מכוונת של ממש. אני חושב שהם יחוייבו לתת פיצויים אם דבר כזה מגיע לבית משפט
כי ברור שהם ידעו כמה יש להם במלאי וכמה הזמנות הם קבלו כך שהם ידעו שכאשר הזמנת המלאי כבר התרוקן
לדעתי זו הונאה והטעייה מכוונת של ממש. אני חושב שהם יחוייבו לתת פיצויים אם דבר כזה מגיע לבית משפט
עניין נוסף
דבר נוסף שלמדתי לאחר המקרה, מתוך אתר משרד הכלכלה, הוא שעל פי החוק,
חובה על מפרסם המבצע לפרסם את המלאי המינימאלי לכל פריט שיימכר במבצע.
כמובן שבאג (ולמען ההגינות, גם מספר חנויות נוספות) לא פרסמו כלל את המלאי המינימלי כנדרש,
כפי שאפשר לראות בתצלום המסך המצורף, של דף מכירת המחשב המדובר, כפי שהופיעה ביום תחילת המבצע.
כנראה שהמלאים של באג עבור מוצרים מסויימים היו כה נמוכים, שלו היו מפורסמים לעיניי כל, רבים היו תוהים לעצמם
באם לא מדובר ב Fake black friday...
חובה על מפרסם המבצע לפרסם את המלאי המינימאלי לכל פריט שיימכר במבצע.
כמובן שבאג (ולמען ההגינות, גם מספר חנויות נוספות) לא פרסמו כלל את המלאי המינימלי כנדרש,
כפי שאפשר לראות בתצלום המסך המצורף, של דף מכירת המחשב המדובר, כפי שהופיעה ביום תחילת המבצע.
כנראה שהמלאים של באג עבור מוצרים מסויימים היו כה נמוכים, שלו היו מפורסמים לעיניי כל, רבים היו תוהים לעצמם
באם לא מדובר ב Fake black friday...
·legopart כתב:אתה תמיד יכול לבקש החזר כספי....
ברור שהוא יכול.
אבל הם תקעו אותו עכשיו.
כי הוא יכל לקנות ממקום אחר בבלאק פריידי במחיר זול יותר למה שהוא יקנה עכשיו אם ייקח את הכסף.
בזמנו קרה לי מקרה דומה עם ksp בקניית SSD. אמרו שאין במלאי ולא יהיה יותר.
הם רצו להחזיר את הכסף.
אחרי שעמדתי על זה שישכחו מזה...
קיבלתי מהם SSD של חברה אחרת (שעלה הרבה יותר) בהנחה. הוספתי 50% מההפרש במחיר של 2 ה SSD
ולקחתי SSD עם ביצועים טובים יותר.
העדפתי את ההאפשרות הזאת על פני קנייה במקום אחר ביותר כסף...או....
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
@yuval_fr
·
בשנה שעברה קרה לי בדיוק אותו דבר עם מסך מחשב.
גם אני הזמנתי מהאתר של באג וגם אז לקח להם המון זמן עד שחזרו אלי והודיעו שאין ולא יהיה.
החזירו את הכסף וקניתי מסך ממקום אחר. הנחמה היא שגם ככה המבצעים בארץ הם לא להיט, אז לא היה צריך להוסיף הרבה...
·
בשנה שעברה קרה לי בדיוק אותו דבר עם מסך מחשב.
גם אני הזמנתי מהאתר של באג וגם אז לקח להם המון זמן עד שחזרו אלי והודיעו שאין ולא יהיה.
החזירו את הכסף וקניתי מסך ממקום אחר. הנחמה היא שגם ככה המבצעים בארץ הם לא להיט, אז לא היה צריך להוסיף הרבה...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
@yuval_fr,
השרשור שלך הסב את תשומת ליבם של קברניטי BUG. אודה אם תוכל להעביר לי בפרטי את פרטי ההתקשרות עם אח שלך על מנת שהחברה תדאג לו לפתרון שירצה אותו.
השרשור שלך הסב את תשומת ליבם של קברניטי BUG. אודה אם תוכל להעביר לי בפרטי את פרטי ההתקשרות עם אח שלך על מנת שהחברה תדאג לו לפתרון שירצה אותו.
אין פידבק יותר גדול לאתר, שחברות מתייחסות אל פוסטים ותלונות בו ומזהות את החשיפה של תלונות עליה כבעייתי.ziv_r כתב:@yuval_fr,
השרשור שלך הסב את תשומת ליבם של קברניטי BUG. אודה אם תוכל להעביר לי בפרטי את פרטי ההתקשרות עם אח שלך על מנת שהחברה תדאג לו לפתרון שירצה אותו....
כנראה שאתם עושים עבודה טובה