המלצה או לא: מייבש כביסה

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
winer-r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1652
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 31 פעמים

שליחה #1 

שלום
לאחר שביתי התגייסה לצה"ל אישתי משגעת אותי לרכוש מייבש כביסה ( ואני לא ממש בעד....)
כמה תובנות שיש לי ( תקנו אותי אם אני טועה ):
1- מייבש חשמלי ( הרוב ) אוכל חשמל בטירוף.
2- מייבש הורס את הבגדים
3- כיום עדיף מייבש העובד על גז.

מה יש לכם להגיד?

האם מכירים מייבש מומלץ ?

תודה

Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4590
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #2 

1. יש מייבשים שעובדים בטכנולוגיה של משאבת חום, בדומה למזגן. חסכוניים פי 3-4. חסרונות: ייבוש איטי יותר, מחיר. בהפרש המחיר בהפעלה של 3 מכונות בשבוע, יקח קרוב ל-10 שנים להחזיר את ההפרש בעלות המכשיר בין מייבש רגיל למייבש עם משאבת חום.

2. אני מייבש בעיקר במייבש, לא הרס לי שום דבר. יש כמובן בדים כמו צמר שלא מתאימים למייבש. החולצות שלי מחזיקות 5+ שנים בכיף.

3. עלות יחידת חום בגז גבוהה יותר מאשר עלות יחידת חום בחשמל. זמן הייבוש במייבש העובד על גז יכול להיות קצר יותר.

שבלול
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1446
נתן תודות: 27 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #3 

1. לייבש בשמש לא לוקח חשמל בכלל.. אז כל ייבוש חשמלי הוא פי אינסוף יותר בזבזני. לגבי "טירוף" או לא .. מושג סובייקטיבי , בגדול זה בהחלט מכשיר חשמלי שדורש לא מעט חשמל, אבל הכל מדיד ובר חישוב ברמה העקרונית ..
2.בהחלט מקצר את חייהם והורס אותם .. אבל זה לא שאתה מכניס חולצה חדשה פנימה והיא יוצאת קרועה החוצה, זה תהליך שלוקח זמן (בהנחה שהבגד מתאים לייבוש) וגם על מכונת כביסה אפשר להגיד שהורסת בגדים. ואם כבר מדברים אז שמש ישירה הורסת בגדים הרבה הרבה הרבה יותר מהר
3. אם יש לך איך להתקין ברז גז איפה שתשים את המייבש אז כן, עדיף גז.. אם לא גז אז מייבש חשמלי עם משאבת חום (גוגל)

מה יש לי להגיד מעבר לזה ?

לתלות בגדים לייבוש זו משימה מייגעת ומציקה לטעמי.. אם אשתך משגעת אותך אז אולי כדאי שאתה תתלה את הבגדים (מנחש מזה שהיא משגעת אותך שאתה לא זה שתולה אותם) .. אני מאמין שאחרי תקופה קצרה מאוד שאתה תתלה את הבגדים באמצע התלייה אתה תעיף את האטבים לעזאזל, תסע בעצבים למחסני חשמל בלי שום בירור בפורומים ותוך כמה דק' תקנה את המייבש הראשון שיש במלאי

בהצלחה :)

verborn
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 235
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #4 

אם 2300 שקל הם לא בעיה בשבילך אז תקנה מייבש משאבת חום. יש כבר אחד כזה במחיר הזה אצל קריסטל. עכשיו ליבואני המותגים הגרמניים יש כאבי ראש מהמחיר הזול הזה הם יצטרכו לחשוב מחוץ לקופסה כדי להוריד מחירים לרמה דומה (למשל לייבא דגמים עם לוח פיקוד פשוט, וללא שום צג). בשנה שעברה המחיר המינימלי לטכנולוגיה הזו היה כ-3600...
מייבשי משאבת חום היום הם הפיתרון הכי טוב למי שיש לו בגדים עדינים וגם לא רוצה עומס על הפאזה בלוח החשמל, מאפשרים הפעלה של יותר מוצרים במקביל בגלל ההספק הנמוך שלהם.

amitbak
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4203
נתן תודות: 135 פעמים
קיבל תודות: 226 פעמים

שליחה #5 

קניתי לפני כחצי שנה מייבש חברת indesit ללא צינור
מייבש מעולה עד 8 קילו,הכבסה יוצאת יבשה ורכה,משתמשים בו כמעט כל יום חשבון החשמל נשאר אותו,לא יודע איך הסתדרנו עד עכשיו ללא מייבש.
ט

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”