lg oled 65b7 ויוטיוב
-
dan1234554321
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 3
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
חברים יקרים,
התחדשתי בטלוויזיה חדשה ויש לי בעיה שאני לא ממש יודע איך לפתור.
אשמח לעזרה מהמומחים פה הפורום.
אני לא מצליח לראות תוכן ב- 4K....
הפעלתי את אפליקציית יוטיוב וכשאני מנסה להפעיל סרטונים ב- 4K זה נראה ממש רע. הכל מרוח.
בדקתי באפליקצייה את ה- statistics והיא מראה לי רוחב פס של מתחת ל-1M למרות שיש לי חיבור של 100M בבית.
גם כשאני נותן לקובץ להיטען ומתחיל אותו מההתחלה עדיין רואים רע...
אני מתכוון לעשות מנוי לנטפליקס 4K ואני מפחד שגם שם לא אראה כמו שצריך.
אני מחובר ב-Wifi לטלוויזיה (הראוטר נמצא בחדר אחר).
בגלישה בסלולארי אין לי בעיה של אינטרנט.
אין לי נקודת אינטרנט בקיר ליד הטלוויזיה.
האם זו בעיה של הטלוויזיה או שחיבור לקיר אמור לפתוח את זה?
אשמח לשמוע איך אתם מחוברים לטלוויזיה לצורך אינטרנט (קווי או WIFI).
תודה לעוזרים...
התחדשתי בטלוויזיה חדשה ויש לי בעיה שאני לא ממש יודע איך לפתור.
אשמח לעזרה מהמומחים פה הפורום.
אני לא מצליח לראות תוכן ב- 4K....
הפעלתי את אפליקציית יוטיוב וכשאני מנסה להפעיל סרטונים ב- 4K זה נראה ממש רע. הכל מרוח.
בדקתי באפליקצייה את ה- statistics והיא מראה לי רוחב פס של מתחת ל-1M למרות שיש לי חיבור של 100M בבית.
גם כשאני נותן לקובץ להיטען ומתחיל אותו מההתחלה עדיין רואים רע...
אני מתכוון לעשות מנוי לנטפליקס 4K ואני מפחד שגם שם לא אראה כמו שצריך.
אני מחובר ב-Wifi לטלוויזיה (הראוטר נמצא בחדר אחר).
בגלישה בסלולארי אין לי בעיה של אינטרנט.
אין לי נקודת אינטרנט בקיר ליד הטלוויזיה.
האם זו בעיה של הטלוויזיה או שחיבור לקיר אמור לפתוח את זה?
אשמח לשמוע איך אתם מחוברים לטלוויזיה לצורך אינטרנט (קווי או WIFI).
תודה לעוזרים...
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
וואיפי זה על הפנים... תשחיל כבל רשת לסלון, יעלה מה שיעלה,
אתה בליגה של הגדולים עכשיו, לא יכול לראות נטפליקס ב4k hdr ולצפות ש wifi יחזיק את זה...
אתה בליגה של הגדולים עכשיו, לא יכול לראות נטפליקס ב4k hdr ולצפות ש wifi יחזיק את זה...
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4937
- נתן תודות: 522 פעמים
- קיבל תודות: 690 פעמים
@dan1234554321
תתחדש
תתחבר באופן קווי !! לא מדובר בפרויקט "תעלת הימים"
זה שיש לך חיבור 100 (או 1000 לצורך הדיון) לא מלמד כלום על המהירות שמקבל המסך בפועל בחיבור אלחוטי.
תעשה ניסוי קטן --- תשיג . תשאיל כבל רשת ארוך וחבר את המסך קווית רק לצורך בדיקה של כמה תכנים.
תתחדש
תתחבר באופן קווי !! לא מדובר בפרויקט "תעלת הימים"
זה שיש לך חיבור 100 (או 1000 לצורך הדיון) לא מלמד כלום על המהירות שמקבל המסך בפועל בחיבור אלחוטי.
תעשה ניסוי קטן --- תשיג . תשאיל כבל רשת ארוך וחבר את המסך קווית רק לצורך בדיקה של כמה תכנים.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
·tomer953 כתב:וואיפי זה על הפנים... תשחיל כבל רשת לסלון, יעלה מה שיעלה,
אתה בליגה של הגדולים עכשיו, לא יכול לראות נטפליקס ב4k hdr ולצפות ש wifi יחזיק את זה......
כשאתה אומר שwifi לא מחזיק את זה אתה מדבר מנסיון?
תמיד כמובן עדיף לחבר קווי אבל לידע כללי wifi מחזיק גם מחזיק 4k hdr מנטפליקס בלי שום בעיה!
- tomer953
- חבר מכור קשה

אם מחזיק לך יציב ולאורך זמן - הרווחת.
אני התייחסתי לפותח השרשור שהראוטר אצלו בחדר אחר, ועובדתית הוא לא מקבל את הפס רוחב הדרוש, אש נסיוני לא רלוונטי פה למקרה שלו.
בכל מקרה, יותר מידי משתנים יש בנוסחת ההצלחה של וואיפי, אני אישית (מנסיוני לשאלתך), לא שם את מבטחי בוואיפי גם בביטרייט נמוך בהרבה מהמתואר בשרשור, וגם כאשר הראוטר אצלי נמצא חצי מטר מהמסך.
מי שרכש מסך כזה והולך לצפות באיכויות כאלו, לדעתי, לא צריך לקחת הימורים ולחבר קווית.
אני התייחסתי לפותח השרשור שהראוטר אצלו בחדר אחר, ועובדתית הוא לא מקבל את הפס רוחב הדרוש, אש נסיוני לא רלוונטי פה למקרה שלו.
בכל מקרה, יותר מידי משתנים יש בנוסחת ההצלחה של וואיפי, אני אישית (מנסיוני לשאלתך), לא שם את מבטחי בוואיפי גם בביטרייט נמוך בהרבה מהמתואר בשרשור, וגם כאשר הראוטר אצלי נמצא חצי מטר מהמסך.
מי שרכש מסך כזה והולך לצפות באיכויות כאלו, לדעתי, לא צריך לקחת הימורים ולחבר קווית.
@tomer953
·
ומה לגבי התקנת מגדיל טווח באותו החדר עם הטלוויזיה? יכול להיות כאלטרנטיבה לחיבור קווי?
אצלי למשל הבעיה שהראוטר מרוחק כמעט 7-8 מטר מהמסך בחדר אחר (עוד לא קיבלתי את המסך) אך בגלל שאני בדירה שכורה אני לא כל כך רוצה להעביר עכשיו קבל רשת עד המסך...
·
ומה לגבי התקנת מגדיל טווח באותו החדר עם הטלוויזיה? יכול להיות כאלטרנטיבה לחיבור קווי?
אצלי למשל הבעיה שהראוטר מרוחק כמעט 7-8 מטר מהמסך בחדר אחר (עוד לא קיבלתי את המסך) אך בגלל שאני בדירה שכורה אני לא כל כך רוצה להעביר עכשיו קבל רשת עד המסך...
- tomer953
- חבר מכור קשה

וואיפי ומגדילי טווח למיניהם זה פלסטר.. (בייחוד עבור מגדילי טווח שלא מחוברים קווית לראוטר, שם פס הרוחב יורד בחצי אוטומטית)
תנסה ותבדוק, אם עובד וטוב לך, הרווחת.
כמו שאמרתי, בהעברת מידע אלחוטית יש מלא משתנים, אצלך יכול לעבוד פיקס ומישהו אחר יכול להיות שלא יקלוט כלום.
ולכן הפיתרון היציב היחידי זה כבל רשת.
השחלות של כבלי רשת על-ידי איש מקצוע זה בערך 300-500 שקל, שלמשל לפותח השרשור לדעתי זו השקעה חובה.
אבל שכל אחד שיעשה את שיקוליו.
תנסה ותבדוק, אם עובד וטוב לך, הרווחת.
כמו שאמרתי, בהעברת מידע אלחוטית יש מלא משתנים, אצלך יכול לעבוד פיקס ומישהו אחר יכול להיות שלא יקלוט כלום.
ולכן הפיתרון היציב היחידי זה כבל רשת.
השחלות של כבלי רשת על-ידי איש מקצוע זה בערך 300-500 שקל, שלמשל לפותח השרשור לדעתי זו השקעה חובה.
אבל שכל אחד שיעשה את שיקוליו.