שאלה בקשר ל-EPG של אלון...
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
תשתמש באופציה של ה-CACHE מאיץ את כל התהליך מאד!
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

עדי צודק בהחלט!
זה מוריד את זמן הריצה, כמות המשאבים! והכי חשוב למה להוריד משהו שלא משתמשים בו...
אם אתה משתמש ב-CACHE קרא את ההוראות של אילן.
זה מוריד את זמן הריצה, כמות המשאבים! והכי חשוב למה להוריד משהו שלא משתמשים בו...
אם אתה משתמש ב-CACHE קרא את ההוראות של אילן.
חצי OFF TOPIC
יס שוב מפשלים בלוח בשידורים באתר - עכשיו הגיע תורו של ערוץ yesWeekend להיות ללא עדכון ובזה הוא מצטרף ליס דוקו ולעוד כמה...
מתי כבר יהיה לוח שידורים מעודכן? (שתהיה רכבת תחתית בת"א או ששמעון פרס יזכה בבחירות?
)
מתי כבר יהיה לוח שידורים מעודכן? (שתהיה רכבת תחתית בת"א או ששמעון פרס יזכה בבחירות?
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

רונן,
אתה מתכוון לחלוקה שיש ב-SKIN של CAYARS?
(רעיון טוב!) האם זה אפשרי אילן?
אתה מתכוון לחלוקה שיש ב-SKIN של CAYARS?
(רעיון טוב!) האם זה אפשרי אילן?
רק ליידע למי שמחובר ל YES - הלוח שבאתר YES לא מעדכן תכנים ל YesWeekend ולערוץ דוקו כבר יותר משבוע...
לעומת זאת הלוח של Ynet מעודכן ונכון - הוא רק מחביא את שני הערוצים מהתצוגה הרגילה
הקודים של הערוצים (למי שמשתמש ב TVxb) הם:
YesWeekend - 296776
Yes Docu - 539125
ולמי שסתם רוצה להתעדכן בתכנים באתר - ניתן לרשום בחיפוש שם של כל תכנית שמופיעה בערוץ - וכך להגיע אל הערוץ.
הארה אחרונה: ערוץ YesWeekend רשום עדיין תחת השם Yes Oscar אך התכנים בו עדכניים.
לעומת זאת הלוח של Ynet מעודכן ונכון - הוא רק מחביא את שני הערוצים מהתצוגה הרגילה
הקודים של הערוצים (למי שמשתמש ב TVxb) הם:
YesWeekend - 296776
Yes Docu - 539125
ולמי שסתם רוצה להתעדכן בתכנים באתר - ניתן לרשום בחיפוש שם של כל תכנית שמופיעה בערוץ - וכך להגיע אל הערוץ.
הארה אחרונה: ערוץ YesWeekend רשום עדיין תחת השם Yes Oscar אך התכנים בו עדכניים.
kouliben1 - הקוד של ערוץ התכלת הוא 296761.
להלן השיטה שבה אני מוצא את הקודים של הערוצים ה'נשכחים':
- אני נכנס ללוח השידורים שבאתר Yes ובוחר בערוץ אותו ארצה למצוא ב Ynet.
- משנכנסתי לרשימת התוכניות של אותו ערוץ - אני מחפש שם של תכנית מסויימת (לא משנה איזו תכנית).
- כעת אני נכנס ללוח של Ynet ושם מעל הלוח ישנה תיבה "חיפוש בטלוויזיה" - "חפש:" אני מכניס את שם התוכנית שלקחתי מהלוח של Yes ומבצע חיפוש. שם הערוץ יימצא בצד ימין.
rafid - היי רפי - מצטער שעוד לא חזרתי אליך. הצלחתי להפעיל את הלוח של Ynet עם MCE אחרי המון משחקים של ניסוי וטעיה. הצלחתי אפילו להפעיל את אופציית הוספת תיאורים לתוכניות (בעזרת גרסת בטא 1.0074) - אבל לצערי TVxb רק מוסיף תיאורים לערוץ הראשון ברשימת הערוצים בקובץ ה ini.
אני בקשר עם Bill ונראה אם יש לו פיתרון. ברגע שזה יימצא (אינשאללה) אשלח לך את קובץ ה ini שלי שתראה איך הוא בנוי.
להלן השיטה שבה אני מוצא את הקודים של הערוצים ה'נשכחים':
- אני נכנס ללוח השידורים שבאתר Yes ובוחר בערוץ אותו ארצה למצוא ב Ynet.
- משנכנסתי לרשימת התוכניות של אותו ערוץ - אני מחפש שם של תכנית מסויימת (לא משנה איזו תכנית).
- כעת אני נכנס ללוח של Ynet ושם מעל הלוח ישנה תיבה "חיפוש בטלוויזיה" - "חפש:" אני מכניס את שם התוכנית שלקחתי מהלוח של Yes ומבצע חיפוש. שם הערוץ יימצא בצד ימין.
rafid - היי רפי - מצטער שעוד לא חזרתי אליך. הצלחתי להפעיל את הלוח של Ynet עם MCE אחרי המון משחקים של ניסוי וטעיה. הצלחתי אפילו להפעיל את אופציית הוספת תיאורים לתוכניות (בעזרת גרסת בטא 1.0074) - אבל לצערי TVxb רק מוסיף תיאורים לערוץ הראשון ברשימת הערוצים בקובץ ה ini.
אני בקשר עם Bill ונראה אם יש לו פיתרון. ברגע שזה יימצא (אינשאללה) אשלח לך את קובץ ה ini שלי שתראה איך הוא בנוי.