evgenetic כתב:@BUGY
למה עשו פרצוף בהחלפה הראשונה? ממה שאני זוכר היא עשתה brick לעצמה. הם רצו לפרק אותה ולהחליף איזשהו לוח במקום להחליף את כל המסך לחדש?
בכל מקרה אני כן הולך לבקש החלפה דווקא בגלל חוסר האחידות בגוונים, הbanding הפך ל-non-issue. יש לי פס אופקי עבה של גוון צהוב, מתחתיו יש פס עבה של גוון כחול, ומתחתיו שוב פס עם גוון צהוב. זה די בולט בשוטים עם רקע אחיד ובהיר, כמו שמיים אפורים או שלג.
...
·רגע, בוא ניישר קו, לא עשו שום בעיה לא אמור מילה אחת רעה ולא התחילו בכל מני תרוצצים. הורידו את המסך הישן והתקול ושמו בקרטון. ואז הפרצצופים התחילו בקטע של לא מתקינים על זרוע שלך וכדומה (כאילו הזרוע הסינית שלהם טובה יותר מהברקן)...אז היו פרצופים...אמרתי תתקינו על הרצפה...והכל נגמר בסדר גמור.
אבל שוב, השרות היה מעולה, הגיעו אחרי יום להחליף את המסך התקול בלי שעלות בכלל בלי טכנאים לביקור קודם בלי נסיון לתת כל מני דילים, אבל גם פה, לא ממש תיאמו איתי, פשוט שלחו הודעה מתי הם מגיעים אז היתי צריך לעזוב את העבודה, יום שני ברציפות ואז להמתין בחלון של ה4 שעות בלי לדעת עם אכן מישהו יגיע או לא.
אבל אני מרגיש שהם לא מרוצים ממשהו...לא יודע, אולי אני רגיל לעבוד עם שרות לקוחות בחו"ל ויש לי סטנדרתי שונים. במקום שאני ירגיש לא טוב שקיבלתי מסך חדש, אני מרגיש לא טוב שאני מבקש החלפה.
בכל מקרה, זה שיפור ניכר לעומת מה שאני רגיל לקבל בארץ ויש לומר כל הכבוד על הרצון לשיפור של ח.י.
למקרה שלך, אכן, בעיה בצבעים נשמע לי מרגיז במיוחד ולא היתי מתעלם מזה. יש תמונות?
נתת לה מספיק זמן לעבוד?