התלבטות בין Partner , סלקום , Sting ו Smart ו\או נטפליקס

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Radiohead פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 58
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אני קרוב לשלוש שנים בלי טלוויזיה בכלל, הייתי צופה בהכל דרך המחשב, לאחרונה רכשתי טלוויזיה חדשה ואני מעוניין להתחבר לאחת מהחברות, אני מחפש תוכן אך ורק סרטים וסדרות, בלי ספורט, ילדים, טבע וכל שאר הדברים.

אז מה לדעתכם מספקת את תכני הסרטים והסדרות הטובה ביותר?

(כמו כן שיקולים כמו ממשק נוח, שרות טוב ומחיר באים בחשבון כמובן)

תודה (Y)

nir-vaknin
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 224
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 44 פעמים

שליחה #2 

מת על השאלה הזו.. למה?

כי כל אחד יענה לך לפי מה שהוא מרגיש ולא לפי מה שאתה צריך.

בסלקום וסטינג יש את המבחר הגדול ביותר. בפרטנר יש להם נטפליקס לסדרות
כמה טלויזיות אתה צריך? אם יותר מ 1 אז פרטנר תוריד מהפרק כי ממיר נוסף יעלה לך 29 ש"ח כל חודש.
בסטינג / סלקום אתה יכול להשתמש בטלויזיות חכמות / סטרימרים ולחסוך את העלויות של ה 29 הנוספים.

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #3 

המבחר הגדול ביותר הוא בנטפליקס - 2500 תכנים שהם חצי מכמות התכנים שבקטלוג האמריקאי. סלקום וסטינג לא מתקרבים לכמות הזו.

פורנימה
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

שליחה #4 

כעיקרון נטפליקס ב-29 ש״ח יתנו לך פיתרון לסרטים וסדרות. קח רק בחשבון שאתה צריך דרך להפעיל אותם על הטלויזיה - בין אם מדובר בטלויזיה חכמה שיש בה אפליקציית נטפליקס או שתקנה סטרימר (כדוגמת השיאומי מי-בוקס) ועליו תתקין את האפליקציה.

אם תרצה גם את ערוצי עידן פלוס - או שיש לך קליטה באזור ותקנה ממיר מתאים, או שתרשם לאחת החברות ואז תקבל גם את ערוצי עידן + וגם עוד סרטים וסדרות מהמבחר שלהן (שמשתנה בין חברה לחברה).

שתי האופציות היותר זולות לידיעתי הן ללכת על סטינג במסלול סרטים במסלול סרטים *או* סדרות (39 ש״ח לחודש) או סמארט טי וי בעלות 50 לחודש (עם סרטים וסדרות, אבל בד״כ פחות מוכרים ופחות חדשים).

אם המחיר פחות חשוב לך, יש אופציה לסלקום ופרטנר שכבר באזור ה-100 ש״ח (פרטנר 69 אבל אחרי חצי שנה חינם תתחיל לשלם על נטפליקס אם תרצה להמשיך איתם).

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”