- סרטים
- סדרות
- מדע וטכנולוגיה
- טבע
- ספורט
- הפקות מקור
hot או yes מבחינת התוכן
-
shmulik88
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 480
מה עדיף נכון לסוף שנת 2017 , hot או yes מבחינת התוכן לפי קטגוריות.
- nir-vaknin
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 224
סרטים זה אותו דבר פשוט בכל פעם יש סרט מסויים שהוא קצת באיחור (פעם פה ופעם שם)
סדרות זה מאוד תלוי לאיזה סדרות אתה מתחבר - השמועה אומרת שליס יש סדרות טובות יותר
מדע טבע טטכנולוגיה יש להם את אותם הערוצים
ספורט כנ"ל
הפקות מקור תלוי מה אתה אוהב , אם אתה אוהב פאודה ותאגד אז יס אם אתה אוהב הבורר עספור מתים לרגע פול מון, וכו' אז הוט.
סדרות זה מאוד תלוי לאיזה סדרות אתה מתחבר - השמועה אומרת שליס יש סדרות טובות יותר
ספורט כנ"ל
הפקות מקור תלוי מה אתה אוהב , אם אתה אוהב פאודה ותאגד אז יס אם אתה אוהב הבורר עספור מתים לרגע פול מון, וכו' אז הוט.
- ROCE
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 204
·עזוב שמעות תתייחס למציאות, ל HOT יש יותר סדרות זוכות אימי מאשר YES , יש ל HOT גם סדרות מאירופהnir-vaknin כתב:סרטים זה אותו דבר פשוט בכל פעם יש סרט מסויים שהוא קצת באיחור (פעם פה ופעם שם)
ספורט כנ"ל
הפקות מקור תלוי מה אתה אוהב , אם אתה אוהב פאודה ותאגד אז יס אם אתה אוהב הבורר עספור מתים לרגע פול מון, וכו' אז הוט....
רק בדצמבר יש סדרות מספרד -צרפת -שבדיה ועל הפקות מקור אין מה לדבר בכלל HOT בגדול ואיפה את חי בשנות
ה 90 ? הבורר ? עשו מאז אולי 50 סדרות חדשות כולל בערוצי הילדים שאין ב YES .
גם ש YES עושה הפקת מקור כמו פאודה זה רק 10 פרקים , HOT עושה לעונה 25 פרקים כמו לסדרת הקאלט מטומטמת ...
ויש את ערוץ 8 שבאמת יש לו דוקו עברית מעולה יותר טוב מ YES
וגם באנגלית אני ממליץ לכם לראות את הסדרה 1:1 או שם דומה אחר
סדרה שלוקחת 2 חברות גדולות במשק העולמי ועושה השוואה בינהם ,אני ראתי את איירבוס נגד בואינג היה מעולה .
נדמה שיש גם אנדרואיד מול IOS.
אבל כרגע חלק מהערוצים ב HOT כמו יורו ספורט ונשינול ג'אוגרקפיק ו WIILD אינם ב HD.
- בנישוורץ
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 416
- שם מלא: בני שוורץ
@shmulik88
·
זו השווה בין 2 דינוזאורים שעומדים להיכחד - לא רלוונטי לשנת 2017
מכל מקום, במשך שנים שהדואופול הזה נוקט באחיזת עיניים, הם מממנים יחדיו ערוצים כדי לחלוק בעלויות
אין באמת תחרות , לא בתוכן ולא מלחמת מחירים ולו בשל כך צריך להעניש את שתיהן ולהתנתק
אין אף ערוץ בעל משקל שמשודר בלעדית אצל מי מהן - שתיהן נמנעות מהבאת ערוצים חדשים ופורצי דרך בעולם
ההבדל היחידי/עיקרי הוא בהפקות מקור
·
זו השווה בין 2 דינוזאורים שעומדים להיכחד - לא רלוונטי לשנת 2017
מכל מקום, במשך שנים שהדואופול הזה נוקט באחיזת עיניים, הם מממנים יחדיו ערוצים כדי לחלוק בעלויות
אין באמת תחרות , לא בתוכן ולא מלחמת מחירים ולו בשל כך צריך להעניש את שתיהן ולהתנתק
אין אף ערוץ בעל משקל שמשודר בלעדית אצל מי מהן - שתיהן נמנעות מהבאת ערוצים חדשים ופורצי דרך בעולם
ההבדל היחידי/עיקרי הוא בהפקות מקור
-
shmulik88
-
- חבר פעיל מאוד

אם אני לא טועה רק לייס יש ממיר המקליט 4 ערוצים בו זמנית.
אני גר בבית משותף.
כאשר עוברים ל-hot פרט להחלפת הממיר,
הם צריכים לעשות בבית תשתית אחרת שקעים אחרים או משהו דומה?
אני גר בבית משותף.
כאשר עוברים ל-hot פרט להחלפת הממיר,
הם צריכים לעשות בבית תשתית אחרת שקעים אחרים או משהו דומה?
נערך לאחרונה על ידי shmulik88 ב 29/11/2017 11:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
shmulik88
-
- חבר פעיל מאוד

סדרה 1:1 או שם דומה אחר
ROCE כתב:·עזוב שמעות תתייחס למציאות, ל HOT יש יותר סדרות זוכות אימי מאשר YES , יש ל HOT גם סדרות מאירופה......
רק בדצמבר יש סדרות מספרד -צרפת -שבדיה ועל הפקות מקור אין מה לדבר בכלל HOT בגדול ואיפה את חי בשנות
ה 90 ? הבורר ? עשו מאז אולי 50 סדרות חדשות כולל בערוצי הילדים שאין ב YES .
גם ש YES עושה הפקת מקור כמו פאודה זה רק 10 פרקים , HOT עושה לעונה 25 פרקים כמו לסדרת הקאלט מטומטמת ...
ויש את ערוץ 8 שבאמת יש לו דוקו עברית מעולה יותר טוב מ YES
וגם באנגלית אני ממליץ לכם לראות את הסדרה 1:1 או שם דומה אחר
סדרה שלוקחת 2 חברות גדולות במשק העולמי ועושה השוואה בינהם ,אני ראתי את איירבוס נגד בואינג היה מעולה .
נדמה שיש גם אנדרואיד מול IOS.
אבל כרגע חלק מהערוצים ב HOT כמו יורו ספורט ונשינול ג'אוגרקפיק ו WIILD אינם ב HD....
באיזה ערוץ הסדרה 1:1 או שם דומה ?
·
- ROCE
-
- חבר פעיל מאוד

לסדרה קוראים פנים מול פנים ... VOD ---> תוכניות מערוצים ---> ערוץ 8 ----> לגלול למטה ... סדרות מהעולם
פנים מול פנים .
בכלל אני מוצא את עצמי יותר מאי פעם צופה ב VOD של ערוץ 8 ....מכל הסדרות שנמאס מהם .
פנים מול פנים .
בכלל אני מוצא את עצמי יותר מאי פעם צופה ב VOD של ערוץ 8 ....מכל הסדרות שנמאס מהם .
נערך לאחרונה על ידי ROCE ב 29/11/2017 15:41, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ROCE
-
- חבר פעיל מאוד

לסדרה קוראים פנים מול פנים ... VOD ---> תוכניות מערוצים ---> ערוץ 8 ----> לגלול למטה ... סדרות מהעולם
פנים מול פנים .
מסתבר שמי שהציל את איירבוס היא דווקא חברה מארה"ב , הם נתנו לה בתחילת שנות ה 80
כ 6 מטוסים לנסיון כמעט חינם ל חצי שנה .......והם היו חברה על סף פשיטת רגל ובסוף קנו את המטוסים
כי הם היו חסכוניים והמחיר נמוך ומשם זה פרץ להם דרך ...
פנים מול פנים .
מסתבר שמי שהציל את איירבוס היא דווקא חברה מארה"ב , הם נתנו לה בתחילת שנות ה 80
כ 6 מטוסים לנסיון כמעט חינם ל חצי שנה .......והם היו חברה על סף פשיטת רגל ובסוף קנו את המטוסים
כי הם היו חסכוניים והמחיר נמוך ומשם זה פרץ להם דרך ...
- ROCE
-
- חבר פעיל מאוד

צולם בנמל אשדוד מישהו מזהה את הרכב
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- berlad26
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 303
זה שאלה של טעם. אני אישית מעדיף את יס. באמת היום יש יותר אפשרויות לצפייה. אישית, אני מעדיף נוחות על מחיר זול יותר, אז אני לא אוהב להשתמש בקודי וכיו"ב. באמת שבזמן האחרון רמת הרכש ביס די התדרדרה. אבל עדיין יש להם סדרות וותיקות שאני אוהב כמו משפחה מודרנית,המפץ הגדול וכו'.
כאחד שרואה די הרבה טלוויזיה לטעמי אני מוצא ביס יותר מה לראות מאשר בהוט או סלקום. מכיוון שביס יש את הסדרות של FX ו-amc כמו המתים המהלכים וקוד שרוף שמאד אהבתי ועכשיו הסתיימה. מה גם שמשדרים ביס חלק מהסדרות בשידור חי ב-5:00 בבוקר ואני אוהב את זה. אני קם ב-5:00 כדי לראות המתים המהלכים.
ליס יש הסכם עם CBS ובתוכו נכללים גם תכנים מסוימים של ערוץ הבית של סי.בי.אס וזה Showtime שאמורים להגיע.
כאחד שרואה די הרבה טלוויזיה לטעמי אני מוצא ביס יותר מה לראות מאשר בהוט או סלקום. מכיוון שביס יש את הסדרות של FX ו-amc כמו המתים המהלכים וקוד שרוף שמאד אהבתי ועכשיו הסתיימה. מה גם שמשדרים ביס חלק מהסדרות בשידור חי ב-5:00 בבוקר ואני אוהב את זה. אני קם ב-5:00 כדי לראות המתים המהלכים.
ליס יש הסכם עם CBS ובתוכו נכללים גם תכנים מסוימים של ערוץ הבית של סי.בי.אס וזה Showtime שאמורים להגיע.
- NetanelAzu
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 458
אין מה לראות בהוט מבחינת סרטים...
הכל ישן...
אני חושב שגם מבחינת סדרות לא ישראליות יס עוקפים אותם...
הכל ישן...
אני חושב שגם מבחינת סדרות לא ישראליות יס עוקפים אותם...
- ROCE
-
- חבר פעיל מאוד

·אתה טועה בגדול זה אותם סרטים ..NetanelAzu כתב:אין מה לראות בהוט מבחינת סרטים...
הכל ישן...
אני חושב שגם מבחינת סדרות לא ישראליות יס עוקפים אותם......
- jade4u
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 397
אותם סרטים?
לא ממש.
בהוט אין לדוגמא סרטים של warner bros
לפחות לא חדשים ולא בערוצים הליניארים.
אין קולנוע בין לאומי.
כמות הסרטים המדובבים לעברית שואפת לאפס.
לא ממש.
בהוט אין לדוגמא סרטים של warner bros
לפחות לא חדשים ולא בערוצים הליניארים.
אין קולנוע בין לאומי.
כמות הסרטים המדובבים לעברית שואפת לאפס.
- Freedom
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
בתור לקוח הוט כמעט עשור, וחקרתי את זה לעומק בהשוואת תכנים לאורך השנים בין הוט ליס -
קטגוריית הסרטים בהוט שואפת לאפס, אולי כבר מתחת לאפס.
אם משווים ליס המצב בכלל עצוב...
יס מביאים סרטים מעולים, באמת משקיעים בסרטים מכל הסוגים.
נ.ב - אני עדיין לקוח הוט כי אמנם קטגוריית הסרטים חשובה, אבל יש הרבה מעבר
קטגוריית הסרטים בהוט שואפת לאפס, אולי כבר מתחת לאפס.
אם משווים ליס המצב בכלל עצוב...
יס מביאים סרטים מעולים, באמת משקיעים בסרטים מכל הסוגים.
נ.ב - אני עדיין לקוח הוט כי אמנם קטגוריית הסרטים חשובה, אבל יש הרבה מעבר
- ran241
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 678
לא נעים ליומר אבל נראה לי שהכי טוב זה להכנס לאתרי האינטרנט שלהם
ולראות את התכנים שהם משדרים
ולראות את התכנים שהם משדרים
-
shmulik88
-
- חבר פעיל מאוד

- avi081
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
הסרטים יש יס אכותיים יותר ללא ספק, גם לפי המיקום של הערוצים יס שמה דגש חזק יותר על הסרטים, לעומת זאת הוט חזקים יותר בסדרות ישראליות. זוכר סדרה אחת טובה "גולשי ספות".