נמכרו - רמקולים מעולים ואיכותיים של B&W דגם CM9S2 כחדשים
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
IlanHadar
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 32
- שם מלא: אילן הדר
- נתן תודות: 30 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
רמקולים ריצפתיים יוקרתיים של החברה האנגלית הידועה והפופולרית B&W.
הרמקולים זכו בפרסים רבים בקטגוריית המחיר שלהם, ויכולים למלא חללים גדולים במוזיקה עשירה. מעולים לשמיעת מוזיקה דינמית, קצבית, פופ, רוק וגם מוזיקה אקוסטית. הולכים מעולה עם הגברה חזקה ואיכותית שתוכל להביא לידי ביטוי וניצול את האיכויות שלהם.
הרמקולים יכולים לשמש גם כרמקולים קדמיים לקולנוע בייתי ברמה גבוהה.
הרמקולים כוללים 4 אלמנטים בתצורת 3 way, עם הטוויטר נאוטילוס הידוע של החברה, מיד קאוולר ארוג, 2 וואפרים, פורט באס אחורי, ומגיעים לעוצמה של 200 וואט ב-8 אוהם, נצילות של 89db. טווח תדרים יורד עד 30 הרץ !
צבע שחור מבריק פיאנו. נקנו לפני כשנתיים. עדיין באחריות. שמורים ובמצב קוסמטי כחדשים. יש סט של ספייקים ואריזות מקוריות.
מחיר בחנויות כ- 16 אלף ש"ח. מבקש 8,900 ש"ח. גמיש במעמד המכירה. במקום לקנות חדשים יש כאן חיסכון אדיר לעומת קניה בחנות. תמונות אמיתיות.
ניתן לשמוע אצלי.
אילן הדר 054-4408020
הרמקולים זכו בפרסים רבים בקטגוריית המחיר שלהם, ויכולים למלא חללים גדולים במוזיקה עשירה. מעולים לשמיעת מוזיקה דינמית, קצבית, פופ, רוק וגם מוזיקה אקוסטית. הולכים מעולה עם הגברה חזקה ואיכותית שתוכל להביא לידי ביטוי וניצול את האיכויות שלהם.
הרמקולים יכולים לשמש גם כרמקולים קדמיים לקולנוע בייתי ברמה גבוהה.
הרמקולים כוללים 4 אלמנטים בתצורת 3 way, עם הטוויטר נאוטילוס הידוע של החברה, מיד קאוולר ארוג, 2 וואפרים, פורט באס אחורי, ומגיעים לעוצמה של 200 וואט ב-8 אוהם, נצילות של 89db. טווח תדרים יורד עד 30 הרץ !
צבע שחור מבריק פיאנו. נקנו לפני כשנתיים. עדיין באחריות. שמורים ובמצב קוסמטי כחדשים. יש סט של ספייקים ואריזות מקוריות.
מחיר בחנויות כ- 16 אלף ש"ח. מבקש 8,900 ש"ח. גמיש במעמד המכירה. במקום לקנות חדשים יש כאן חיסכון אדיר לעומת קניה בחנות. תמונות אמיתיות.
ניתן לשמוע אצלי.
אילן הדר 054-4408020
נערך לאחרונה על ידי IlanHadar ב 21/01/2018 13:58, נערך 6 פעמים בסך הכל.
- royla
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2450
- שם מלא: רועי
- נתן תודות: 1026 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
רמקולים מעולים
בהצלחה!
בהצלחה!
כיף חיים.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
ציוד נהדר, אני מאוד אוהב את הצליל של B&W
בהצלחה במכירה
בהצלחה במכירה
- royla
-
- חבר ותיק

איזה רמקולים אלו?אני לא מזהה...
תתחדש !!
תתחדש !!
כיף חיים.
- royla
-
- חבר ותיק

·IlanHadar כתב:רמקולים של חברה אמריקאית בשם Zu Audio דגם Soul Supreme....
אין ספק שיש לך טעם טוב!
גם מה שאתה מוכר משובח ומומלץ לטעמי
בהצלחה!
כיף חיים.
·תתחדש ותהנהIlanHadar כתב:רמקולים של חברה אמריקאית בשם Zu Audio דגם Soul Supreme....
אכן עלית כמה (וכמה) רמות מעל, ZU AUDIO חברה נהדרת, עם VFM נדיר.
לא הרבה מכירים ונחשפו לחברה הזו ורמקולים שיש להם להציע.
בזמנו לפני כ 6-7 שנים, הייתי על הגדר בנוגע לדגם גבוה שלהם שפיספסתי את רכישתו בעקבות לבטים והחלטה ללכת על משהו אחר.
תהנה ממנו, סאונד שקוף ומיוחד.
-
IlanHadar
- חבר שרק התחיל

נצילות גבוהה שמתאימה למגברי מנורות ולמוזיקה אקוסטית, בניגוד ל- CM9 שדורש הגברה חזקה למוזיקה דינמית.
בסוף עוד יכירו את החברה הזו, ועד אז אפשר יהיה בטח להשיג מדי פעם יד שניה במחירים טובים ......
בסוף עוד יכירו את החברה הזו, ועד אז אפשר יהיה בטח להשיג מדי פעם יד שניה במחירים טובים ......
-
IlanHadar
- חבר שרק התחיל

הביקורת אכן מעניינת כי היא לא שיגרתית ומאוד מאוד ביקורתית, אבל כמה דברים: אכן זה רמקול שונה בגלל שיש לו דרייבר גדול שהוא פול ריינג, דהיינו אין לרמקול קרוסאובר. יש לו חיזוק בצורת טוויטר לצלילים הגבוהים, בעיקר מעל 10K.
הדגם הנסקר באותה ביקורת הוא דגם ישן שלא מיוצר יותר, כך שהביקורת נראית לי די ישנה ולא עדכנית, הוואפר והטוויטר עברו שינוי מאז,
לדגם שלי Soul Supreme יש ביקורת בסטריאופייל. לדעתי ברגע שהרמקול הגיע לשלב בו הוא מקבל ביקורת מהירחון הנחשב ביותר בתחום הוא כבר טוב.
חשוב להבין שהרמקול הזה לא מיועד להרעיד אולמות עם באסים מרטיטים. קניתי אותו בעיקר כי עם השנים אני שומע יותר רדיו, מוזיקה אתנית ואקוסטית ובזה אני מרגיש שיפור עצום. למרות שהרמקול הזה יכול לקבל עד 300 וואט הוא עובד מצויין עם עוצמות נמוכות של עד 50 וואט ולכן מתאים להגברה מנורתית או בעלת גוון אנלוגי.
אומרים שהעולם שייך לצעירים וכך גם הרמקול של B&W CM9S2......
הדגם הנסקר באותה ביקורת הוא דגם ישן שלא מיוצר יותר, כך שהביקורת נראית לי די ישנה ולא עדכנית, הוואפר והטוויטר עברו שינוי מאז,
לדגם שלי Soul Supreme יש ביקורת בסטריאופייל. לדעתי ברגע שהרמקול הגיע לשלב בו הוא מקבל ביקורת מהירחון הנחשב ביותר בתחום הוא כבר טוב.
חשוב להבין שהרמקול הזה לא מיועד להרעיד אולמות עם באסים מרטיטים. קניתי אותו בעיקר כי עם השנים אני שומע יותר רדיו, מוזיקה אתנית ואקוסטית ובזה אני מרגיש שיפור עצום. למרות שהרמקול הזה יכול לקבל עד 300 וואט הוא עובד מצויין עם עוצמות נמוכות של עד 50 וואט ולכן מתאים להגברה מנורתית או בעלת גוון אנלוגי.
אומרים שהעולם שייך לצעירים וכך גם הרמקול של B&W CM9S2......
נערך לאחרונה על ידי IlanHadar ב 04/01/2018 13:18, נערך פעם 1 בסך הכל.