חושחאש כתב:חברים לי יש כרגע כולל הכל חוץ מvod וצרלטון 200מגה ממיר פייר בוקס +3ממירים מיני +הוט בוקס חיבור אם חיבור למחשב שלמתי עד עכשיו 285 מבקשים לחידוש המסלול עוד 20 שקל בחודש .אמרתי להם שאני מוכן לשלם 280 כוללvod או 270 בלי .הם לא הסכימו צריכים לקבוע תאריך לניתוק אבל לפני כן צריכים להתקשר אלי מקשרי לקוחות .איך לדעתכם אני צריך לנהוג להתעקש על מה שאני מבקש למרות שזה יכול לעלות לי בניתוק
...
·תקרא את התגובה שהגבתי למעלה עכשיו
תבין מה שעשיתי היום, העבירו אותי ישר לקשרי לקוחות, מה זה לחזור אליך?
זה תלוי אם המחיר שהצעת הגיוני, קשה לי לעשות חישוב, תעמוד על שלך ותוציא כמה שיותר
אני לא הצעתי להם מחיר, אמרתי שיקר לי והם הציעו 188 , מבקש להתנתק, מה הסיבה? יקר לי מדי זה המון כסף "יש לך הצעות יותר טובות?" "יש ב יס אחלה ממירים וכל מיני הצעות, יש פרטנר TV " "אבל בפרטנר אתה מקבל חבילה מצומצמת" " אז מה? יש לי שם הקלטה לשבועיים חינם , ואחלה ערוצים" ... טוב אני מעבירה אותך לבקשת ניתוק .......... "שלום מדברת ***** מקשרי לקוחת, הבנתי שאתה רוצה להתנתק " "כן , יקר לי " "בוא נראה איך אפשר להוזיל לך את החבילה" "לא שווה לי אם תוזילי לי לכמה חודשים, או תורידי לי ערוצים" "לא לא, הכל קבוע" "יש לי בשבילך אותה חבילה ב188" ........... "תשלחי לי סיכום עסקה למייל"
חיכתה איתה עד שהגיע המייל, אישרתי , תודה ולהתראות
צרלטון זה ספורט 1 2 3 4 כן?