כיול מטחנת BEZZERA BB005
כיול BEZZERA
המכונה- רוקט צ'ליני.
מקבל אספרסו דלוח.
משתמש בפורטפילטר כפול.
דואג לשחרר מנה ראשונה לפח.
מקבל אספרסו דלוח.
משתמש בפורטפילטר כפול.
דואג לשחרר מנה ראשונה לפח.
Re: כיול BEZZERA
@zvilaz11
·
דלוח= אין קרמה? מים מעפנים בצבע חום?
איך הסלסה יוצאת אחרי זה? יבשנה ממש? רטובה? כמה שניתו השוט?
ולמה שוט ראשון הולך לפך? למה ׳ההקפדה׳ הזו? [סלח לי, אני לא מהאנשים שיכולים לאפשר לעצמם לזרוק כל יום 20 ג׳ קפה, מאמין שאפשר גם בלי]
·
דלוח= אין קרמה? מים מעפנים בצבע חום?
איך הסלסה יוצאת אחרי זה? יבשנה ממש? רטובה? כמה שניתו השוט?
ולמה שוט ראשון הולך לפך? למה ׳ההקפדה׳ הזו? [סלח לי, אני לא מהאנשים שיכולים לאפשר לעצמם לזרוק כל יום 20 ג׳ קפה, מאמין שאפשר גם בלי]
אין קרמה, מיימי, סלסה רטובה, זורק פחות מ-7 גרם ישן.
אין קרמה, מיימי, סלסה רטובה, זורק פחות מ-7 גרם ישן.
@zvilaz11
·
יכול להוסיף סרטון של החליטה?
ויותר פרטים כגון משקלה הקפה בסלסה, זמן חליטה וכד'.
@tzvielbd
איך מישהו אמר לי פעם: ''אתה בריסטה טוב, וההבדל בין בריסטה טוב לבריסטה מצויין הוא שבריסטה מצויין לא מגיש שוט לא טוב...''
·
יכול להוסיף סרטון של החליטה?
ויותר פרטים כגון משקלה הקפה בסלסה, זמן חליטה וכד'.
@tzvielbd
איך מישהו אמר לי פעם: ''אתה בריסטה טוב, וההבדל בין בריסטה טוב לבריסטה מצויין הוא שבריסטה מצויין לא מגיש שוט לא טוב...''
@chomergir
·
איך מישהו אמר לי פעם: ״אתה מתמתחה, אתה מרוויח כלום ושום דבר, אתה לא יכול להרשות לעצמך לזרוק כסף לפח...״
אז למרות שאני מסכים... גם השוט הראשון אמור להיות מספיק טוב, אם הראשון דלוח, גם השני ייצא ככה. בהנחה ששניהם היו ארי במכונה מספיק התחממה והטחינה טובה + שאר משתנים למינהם
·
איך מישהו אמר לי פעם: ״אתה מתמתחה, אתה מרוויח כלום ושום דבר, אתה לא יכול להרשות לעצמך לזרוק כסף לפח...״
אז למרות שאני מסכים... גם השוט הראשון אמור להיות מספיק טוב, אם הראשון דלוח, גם השני ייצא ככה. בהנחה ששניהם היו ארי במכונה מספיק התחממה והטחינה טובה + שאר משתנים למינהם
@tzvielbd
·
תקרא שוב את התגובה שלי, בייחוד את תחילת הציטוט. אשמח להבהיר אבל זה יהרוס את הבדיחה...
·
תקרא שוב את התגובה שלי, בייחוד את תחילת הציטוט. אשמח להבהיר אבל זה יהרוס את הבדיחה...
בזרה ביבי 005 הינה סטפלס,
הפסיעה במטחנה הזאת הינה מאד עדינה
לכן צריך סיבובים רבים
הפסיעה במטחנה הזאת הינה מאד עדינה
לכן צריך סיבובים רבים
דבר ראשון, תבצע כיוון עם סלסלה כפולה.zvilaz11 כתב:שלום,
כבר סובבתי פעמיים X25 לכיוון צמצום הסכינים + שיחקתי עם הטיימר לכל כיוון אפשרי ועדיין אינני מצליח לקבל אספרסו ( מפולים של קפה רות ) מוצלח.למרות סרטוני ההסבר- מישהו יכול להכווין? תודה מראש....
תכוון טיימר ל 1.4 מנות בערך ותעשה 2 מנות טחון.
תמשיך לסובב עד שמכונה ״נחנכת״.
אז תחזור כמה סיבובים אחורה עד שתקבל 60 מ״ל ב-30 שניות.
המטחנה היא מצויינת!!!
לדעתי הטובה ביותר לשימוש ביתי (לאחר שהחלפתי מספר מטחנות)