למה כולם פה אומרים שאיכות התמונה בטלוויזיה MU8000 של סמסונג לא משהו???
אצלי רואים טוב בחושך, כרגע הבעיה שמפריעה לי זה שהתנועה לא חלקה (ניסיתי עם תוכן באיכות נמוכה בסטרימינג באינטרנט)tomeryyy כתב:קניתי ואני מחכה לקבל אותה האם לבטל ולקחת את הטלוויזיה SJ800YLG?
רושמים פה שבצפיה בחושך לא רואים טוב וגם שהתנועה לא חלקה......
הטלוויזיה נותנת איכות מדהימה בתכני 4K מיוטיוב.
בסצינות חשוכות האיכות לא משהו בכלל. בלי קשר לשחורים, יש מריחות (האפליקציה המובנת של נטפליקס - ULTRA HD)
אני עדיין חושב עם עצמי מה כדאי לעשות. בתאכלס הייתי לוקח את ה-MU9000 שעושה עבודה טובה יותר ושווה את ההפרש ממסך "פרימיום" למסך פרימיום.
מרגיש קצת מרומה ששילמתי עוד 1500 ש"ח מעל למחירי טלוויזיות הביניים (LG670 ושות) ולא קיבלתי את מה שציפיתי.
ה-SJ800 משמעותית פחות טובה, אל תתבלבל.
בסצינות חשוכות האיכות לא משהו בכלל. בלי קשר לשחורים, יש מריחות (האפליקציה המובנת של נטפליקס - ULTRA HD)
אני עדיין חושב עם עצמי מה כדאי לעשות. בתאכלס הייתי לוקח את ה-MU9000 שעושה עבודה טובה יותר ושווה את ההפרש ממסך "פרימיום" למסך פרימיום.
מרגיש קצת מרומה ששילמתי עוד 1500 ש"ח מעל למחירי טלוויזיות הביניים (LG670 ושות) ולא קיבלתי את מה שציפיתי.
ה-SJ800 משמעותית פחות טובה, אל תתבלבל.
·אני צופה הרבה בחדר חשוך דווקא קראתי שבחושך היא טובהidanh כתב:בקיצר תישאר עם הסמסונג.. זה נכון שהיא לא סוני X900E, אבל היא בסדר גמור - תראה טלוויזיה בעיקר עם אור בחדר ויהיה בסדר....
כרגע אני עם טלוויזיה ישנה שלפני 20 שנה ששם אין בעיה לראות בחושך במה ההבדל יהיה כזה נורא?
·tomeryyy כתב:·אני צופה הרבה בחדר חשוך דווקא קראתי שבחושך היא טובה......
כרגע אני עם טלוויזיה ישנה שלפני 20 שנה ששם אין בעיה לראות בחושך במה ההבדל יהיה כזה נורא?...
ההבדל הוא שבחושך תראה תופעות של: הילות,זליגות,עננויות, חוסר אחידות, וכו כו... בקיצר... עדיף שתשאיר את האור דולק
·דברתי עם חשמל נטו רעננה הם אומרים שאין הבדל מלבד המסגרת בן MU8000 ל.. MU9000Nauli כתב:הטלוויזיה נותנת איכות מדהימה בתכני 4K מיוטיוב.
ה-SJ800 משמעותית פחות טובה, אל תתבלבל....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@tomeryyy
אז אין מצב שלא תהיה הבעיה.
אבל עם טלוויזיות FALD כמו סוני X900E או X940E הבעיה הרבה פחות חמורה.
אבל עם טלוויזיות FALD כמו סוני X900E או X940E הבעיה הרבה פחות חמורה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20177
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@g77
·
נכון, אבל אלה האופציות האחרות שהן לא OLED
·
נכון, אבל אלה האופציות האחרות שהן לא OLED
מה עםTheCoolest כתב:@tomeryyy
אבל עם טלוויזיות FALD כמו סוני X900E או X940E הבעיה הרבה פחות חמורה....
KD55XE7005BAEP של סוני?
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=955291