מעברת לאיכות תמונה - LG LB1R או Samsung LA32R71B

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Tg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 291
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

שלום לכולם :-)

אז לפני כמה ימיים החלטתי ללכת לראות את ה Samsung LA32R71B - ולשמחתי הוא לא אכזב :-)
לצערי לא ראיתי באמת איך רואים אותו ב 720p - קונסלות (השימוש העיקרי של הטלוויזה), אבל אני ינסה להגיע לחנות עם ה Xbox 360 פעם הבאה.
לאחר שהסברתי למוכר את השימוש העיקרי שלי בטלוויזה (שוב, קונסלות) או המליץ לי דווקא על ה LG32 LB1R שנראית גם די מדהים. אולי אפילו קצת יותר חדה.
מאחר ושניהם נראות מצוין - חשבתי להתעניין בכמה דברים חוץ מאיכות תמונה שיעזרו לי להחליט. .
לדוגמא - אחריות, טיב היבואן, איכות רמקולים וכו וכו.

האם אנשים שראו בפעולה את שני המסכים יכולים לתת לי השוואה קצרה בפרמטרים האלו?
אגב - גם אמרו לי שה LA לא בטוח במלאי וכנראה יש רק את ה LE. אני מעדיף את ה LA מאחר ושתי קומפונט עוזר לי יותר מ Scart מאחר ואני לא יראה כבלים דרך הטלוויזה.
האם ההבדל היחידי בין ה LE וה LA הוא רק היציאות מאחורה?

scsa
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 1428
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 122 פעמים

שליחה #2 

Tg כתב:שלום לכולם :-)

אז לפני כמה ימיים החלטתי ללכת לראות את ה Samsung LA32R71B - ולשמחתי הוא לא אכזב :-)
לצערי לא ראיתי באמת איך רואים אותו ב 720p - קונסלות (השימוש העיקרי של הטלוויזה), אבל אני ינסה להגיע לחנות עם ה Xbox 360 פעם הבאה.
לאחר שהסברתי למוכר את השימוש העיקרי שלי בטלוויזה (שוב, קונסלות) או המליץ לי דווקא על ה LG32 LB1R שנראית גם די מדהים. אולי אפילו קצת יותר חדה.
מאחר ושניהם נראות מצוין - חשבתי להתעניין בכמה דברים חוץ מאיכות תמונה שיעזרו לי להחליט. .
לדוגמא - אחריות, טיב היבואן, איכות רמקולים וכו וכו.

האם אנשים שראו בפעולה את שני המסכים יכולים לתת לי השוואה קצרה בפרמטרים האלו?
אגב - גם אמרו לי שה LA לא בטוח במלאי וכנראה יש רק את ה LE. אני מעדיף את ה LA מאחר ושתי קומפונט עוזר לי יותר מ Scart מאחר ואני לא יראה כבלים דרך הטלוויזה.
האם ההבדל היחידי בין ה LE וה LA הוא רק היציאות מאחורה?
...
קודם כל בשביל XBOX 360 לך רק על סמסונג כי באמת תראה בו הכי טוב את הקונסולה.
בדקתי המון לפני שקניתי בסוף את LA32R71.

לגבי היבואן :
הLG זה של קבוצת ח.י ולא יכול להגיד לך שום דבר אליהם.
סמסונג של סם ליין ודווקה דיברו פה על זה שהשירות שלהם לא משהו
וכמה אנשים התכזבו מהם.
יש על זה טופיק , תחפש.

להגיד לך מה אני חושב, לדעתי זה עניין יותר של מזל

Tg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

אכן עניין של מזל, אבל במקרה שיש מזל רע - אתה כן רוצה שהחברה תטפל בך :-)
מה בנוגע לאיכות שמע? יצא לך לשמוע את שניהם עם הרמקולים שמגיעים איתם?

אגב, גם אני קראתי דברים מצוינים על ה 71R, אבל קראתי גם המון דברים טובים על המעבד תמונה של ה LG.

solidroy
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

גם לי היתה את ההתלבטות הזאת עד לא מזמן ובסוף החלטתי ללכת על הסמסונג מכמה סיבות:
1. לסמסונג יש שיטת שידור NTSC ולLG לא, אם את\ה הולכ\ת לשחק בקונסולות זה יפריע עם משחקים אמריקאיים\יפנים.
2. בחיבור למחשב הסמסונג מנצחת. את זה בדקתי לאחר שהייתי עם הלפטופ שלי באיזה חנות ובדקתי בעין.
3. שוב לנושא הקונסולות, לסמסונג קיים GAME MODE מה שמגביר (בצורה מלאכותית כמובן) את ביצועי המסך- סטאפ שמחדד את הזמן תגובה, ניגודיות, סאונד וכו'.

על הנייר הLG מנצחת בכמה תחומים:
1. הניגודיות הטבעית יותר גבוהה 1:1600 בLG מול 1:1000 בסמסונג. (במפרט של סמסונג הניגודיות נמדדת כדינמית 1:5000, אך בפועל הניגודיות הטבעית של המסך היא 1:1000).
2. בתור אחד שיש לו כמה מוצרים של ח.י אני יכול להעיד שהשירות שלהם טוב מאד ולפי התגובות פה סמליין די לא משהו...

לקונסולות הסמסונג מנצחת.

ההבדל בין הLE לLA זה אכן רק בחיבורים מאחור. בLE יש שתי כניסות SCART שאחת מהן תומכת גם בRGB. מומלץ מאד אם אתה מתכוון לחבר את הטלביזיה לYES\HOT!!! תמונה אחרת לגמרי.

Tg פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

העלית פה כמה נקודות מענינות. למרות שאני מעדיף לקנות קונסולות של PAL - יכול להיות שבשלב מסוים אני כן יקנה NTSC ואז ה LG תעשה בעיה.
דווקא בגלל ש ב LA יש שתי יציאות קומפוננט אני מעדיף אותו. כניסה ל PS2 וכניסה ל Xbox.
בשביל לראות טלוויזה יש לי את ה CRT 29 אינץ שלי, ככה שאני לא מאמין שאני ישתמש ב Scart.

עריכה: קראתי קצת על *השירות* של סיםלין, והוא קצת מפחיד אותי למען האמת.

solidroy
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

מדובר על קומץ אנשים שהם לא מרוצים, אני בטוח שלכל חברה יש כאלה, אפילו לניופאן ויורוקום.

יהיה בסדר! :wink:

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”