Denon AVC-A10SE
@ash_did
· לא רכשתי, קיבלתי אותו מבנאדם שעובד עם אח שלי, הוא שכב אצלו כמה שנים מפני שהוא עבר לסטיראו וינטאז. הוא אמר שהוא קנה אותו ב2500 לירות בזמנו.
עכשיו על פניו נראה כאילו המגבר נתפר לצרכים שלי, אבל בפועל הוא מאוד מסורבל בישבילי, אני מניח שאדם שמבין יהיה לו יותר קל לתפעל אותו. ובנוסף, גם חוסר בשלט.
· לא רכשתי, קיבלתי אותו מבנאדם שעובד עם אח שלי, הוא שכב אצלו כמה שנים מפני שהוא עבר לסטיראו וינטאז. הוא אמר שהוא קנה אותו ב2500 לירות בזמנו.
עכשיו על פניו נראה כאילו המגבר נתפר לצרכים שלי, אבל בפועל הוא מאוד מסורבל בישבילי, אני מניח שאדם שמבין יהיה לו יותר קל לתפעל אותו. ובנוסף, גם חוסר בשלט.
·ash_did כתב:@ash_did
עכשיו על פניו נראה כאילו המגבר נתפר לצרכים שלי, אבל בפועל הוא מאוד מסורבל בישבילי, אני מניח שאדם שמבין יהיה לו יותר קל לתפעל אותו. ובנוסף, גם חוסר בשלט....
לירות..??
·תראהash_did כתב:@itay123
·מה דעתך על600 700שח? נשמע סביר?...
צריך לקחת בחשבון עלות שלט.
דיי מעיק לתפעל ללא שלט.
ממה שראיתי הרסיבר הנ"ל נמכר ביד 2 כולל שלט סביב 100 יורו.
לא חושב שבמצבו הנוכחי ראוי לשלם מעבר ל 500 ש"ח.
יש לקחת בחשבון בנוסף עלות של השלט.
באיזה אתר, תאיר את עיניי? דבר אחר, מצאתי אתר שמוכר שלט חלופי ב80שח כולל משלוח:itay123 כתב:·תראה......
צריך לקחת בחשבון עלות שלט.
דיי מעיק לתפעל ללא שלט.
ממה שראיתי הרסיבר הנ"ל נמכר ביד 2 כולל שלט סביב 100 יורו.
לא חושב שבמצבו הנוכחי ראוי לשלם מעבר ל 500 ש"ח.
יש לקחת בחשבון בנוסף עלות של השלט....
https://www.remote-control-world.eu/rc- ... rol-p-3623
עכשיו בגדול, אתה אישית היית מוכר את המגבר או שומר? היתרון שלי היחיד בלמכור זה, שיתווסף לי תקציב לרכישה אחרת.
אני לא יכול לומר לך מה לעשות איתו.
בחירה שלך.
תרשום ב Google את שם הדגם ו sale ותקבל לינקים מכירה מ ebay למיניהם.
מודה לא התעמקתי בהודעות המכירה - רק ראיתי את הסכום המבוקש.
אם השלט אכן חלופי והמוכר מתחייב שהשלט יעבוד על הדגם הנל, כדאי בהחלט.
בהצלחה.
בחירה שלך.
תרשום ב Google את שם הדגם ו sale ותקבל לינקים מכירה מ ebay למיניהם.
מודה לא התעמקתי בהודעות המכירה - רק ראיתי את הסכום המבוקש.
אם השלט אכן חלופי והמוכר מתחייב שהשלט יעבוד על הדגם הנל, כדאי בהחלט.
בהצלחה.