שדרוג Vera Edge לגירסה 1.7.3231
כבר תקופה מסויימת לא שדרגתי את הVera Edge שלי, וכרגע אני משתמש בגירסה 1.7.2348.
בתקווה שבקרוב אחליף את הEdge בבקר חדש, ואשלב אותו עם Alexa, האם מישהו נתקל בבעיות לאחר שדרוג לגירסה האחרונה 1.7.3231?
תודה מראש.
בתקווה שבקרוב אחליף את הEdge בבקר חדש, ואשלב אותו עם Alexa, האם מישהו נתקל בבעיות לאחר שדרוג לגירסה האחרונה 1.7.3231?
תודה מראש.
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
שתפו את הרעיונות שלכם בשרשור זה
- Grappa
- חבר ותיק

- תגובות: 2567
- שם מלא: Grappa
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 390 פעמים
@cafri
·
זה תלוי מה הולך אצלך בתוך הבקר מבחינת פלאגים וכאלה וכמה שאריות של דברים ישנים נמצאים שם.
להבנתי ככל שיש יותר בלאגן היסטורי כך יש סיכוי גדול יותר לבעיות שבדרך כלל נפתרות ע"י התמיכה שלהם די מהר.
למרות שאני לא ממש מבין בוודאות למה מציע לנקות את הבקר הקיים מקבצים ישנים ופלאגים שלא בשימוש, לבצע גיבוי מקומי ואז לשדרג לגירסה האחרונה, כל זה עוד לפני שאתה מחליף בקר.
·
זה תלוי מה הולך אצלך בתוך הבקר מבחינת פלאגים וכאלה וכמה שאריות של דברים ישנים נמצאים שם.
להבנתי ככל שיש יותר בלאגן היסטורי כך יש סיכוי גדול יותר לבעיות שבדרך כלל נפתרות ע"י התמיכה שלהם די מהר.
למרות שאני לא ממש מבין בוודאות למה מציע לנקות את הבקר הקיים מקבצים ישנים ופלאגים שלא בשימוש, לבצע גיבוי מקומי ואז לשדרג לגירסה האחרונה, כל זה עוד לפני שאתה מחליף בקר.
@cafri
לי נעלמו מספר devices בשדרוג אבל התמיכה החזירה אותם. הם נעלמו רק מהאינטרפייס של ורה אבל בhomewave למשל עדיין היתה לי שליטה עליהם והם עדיין היו חלק מכל התרחישים.
לדעתי זה בגלל שעשו שינויים בקבצי האייקונים של ה-devices ואם קובץ הxml שמפנים אליו אינו תקין זה גורם לdevice להיעלם מהממשק.
לי נעלמו מספר devices בשדרוג אבל התמיכה החזירה אותם. הם נעלמו רק מהאינטרפייס של ורה אבל בhomewave למשל עדיין היתה לי שליטה עליהם והם עדיין היו חלק מכל התרחישים.
לדעתי זה בגלל שעשו שינויים בקבצי האייקונים של ה-devices ואם קובץ הxml שמפנים אליו אינו תקין זה גורם לdevice להיעלם מהממשק.
היום שלחתי בקשה ל״ניקוי״.
אחרי שיטפלו אשדרג, בתקווה שלא יהיו בעיות.
עוד מישהו חווה העלמות מכשירים?
אחרי שיטפלו אשדרג, בתקווה שלא יהיו בעיות.
עוד מישהו חווה העלמות מכשירים?
נסו למצוא תשובות לשאלות הקשורות לZ-Wave בשרשור הדביק שבראש הפורום
- דומיקון
- עוסק בתחום

- תגובות: 886
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 146 פעמים
שים לב שהסיבה לא ברורה השורה הכחולה של ההודעות נעלמה וצריך להחזיר אותה מתפריט ה notifications
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/