TVIX ברשת????
טוב אז חיברתי את המכשיר באמצעות כבל והכל עובד טוב גם FTP וגם ספריה משותפת בכונן המחשב והכל עובד טוב.
רכשתי דונגל של D_LINK USB בכדי לעבוד ברשת האלחוטית, בכל מקרה אם לא מבטלים את האבטחה של הראוטר אז המכשיר לא מקבל בכלל IP ואי אפשר לעבוד, כשמבטלים את האבטחה אז כן מקבלים IP ראפשר להתחבר למכשיר ב- FTP אבל אי אפשר לראות את הספריה המשותפת במחשב. לכל העוזרים תודה.
רכשתי דונגל של D_LINK USB בכדי לעבוד ברשת האלחוטית, בכל מקרה אם לא מבטלים את האבטחה של הראוטר אז המכשיר לא מקבל בכלל IP ואי אפשר לעבוד, כשמבטלים את האבטחה אז כן מקבלים IP ראפשר להתחבר למכשיר ב- FTP אבל אי אפשר לראות את הספריה המשותפת במחשב. לכל העוזרים תודה.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
שלום
יש לי כוונה לרכוש מחר את הדונגל הזה עבור ה- TVIX.
מישהו פה יכול לאשר שהוא תומך WPA?
Giliboy
יש לי כוונה לרכוש מחר את הדונגל הזה עבור ה- TVIX.
מישהו פה יכול לאשר שהוא תומך WPA?
Giliboy
מנסיון מר שלי, אני לא הצלחתי להתחבר באלחוטי, רק בחוטי... עם אותו הדונגל.
אני מצליח גם לראות FTP, מצליח לכתוב לדיסק ולקרוא ממנו אבל לא מצליח לראות ספריית רשת.
הראוטר שלי הוא של 3COM,
כשפניתי לתמיכה של TVIX, ענה לי אריק שהבעיה לדעתו בראוטר שלי.
אני לא הצלחתי למרות שניסיתי לפתוח כל מיני פורטים להתחבר באלחוטי ובשורה התחתונה הרמתי ידיים.
מההבנה שלי, בכל מקרה קצב העבודה באלחוטי לא נותן זרימה חלקה אפילו של קבצי DVD שלא לדבר על HDMI - בניגוד לרשת שממנה הזרימה חלקה.
גיא
אני מצליח גם לראות FTP, מצליח לכתוב לדיסק ולקרוא ממנו אבל לא מצליח לראות ספריית רשת.
הראוטר שלי הוא של 3COM,
כשפניתי לתמיכה של TVIX, ענה לי אריק שהבעיה לדעתו בראוטר שלי.
אני לא הצלחתי למרות שניסיתי לפתוח כל מיני פורטים להתחבר באלחוטי ובשורה התחתונה הרמתי ידיים.
מההבנה שלי, בכל מקרה קצב העבודה באלחוטי לא נותן זרימה חלקה אפילו של קבצי DVD שלא לדבר על HDMI - בניגוד לרשת שממנה הזרימה חלקה.
גיא
גיא, אני ואתה ודי!
נו , גם אשתי ככה שרוצה עיצוב כמו בספרים אבל מצד שני גם לא מסכימה לראות תכנים נתקעים בזמן הצפיה . בגלל שעל איכות צפיה ירודה אני עלול לשלם ביוקר ,התפשרנו על חוט שמחבר PC-TVIX מעוצב לפי Armani.
guy_k כתב:כל הרעיון הוא שאם אין אפשרות לחיבור חוטי - אפשר להתחבר באלחוטי.
אני באופן אישי טוב - אישתי לא מתה על כל החוטים שרצים מאחורי המסך......
אני משתמש ב tvix 4000 עם חיבור אלחוטי של D-LINK .
עובד מצויין. ניתן לנייד את המכשיר מהמקרן במרתף לטלויזיה בסלון בקלות ולראות סרטים בכל הבית באיכות DIVX (סדרות וסרטים שמוריד מ emule ).
למי שיש סבלנות להוריד ב HD , חיבור אלחוטי זה לא הפתרון בשבילו.
שרון
עובד מצויין. ניתן לנייד את המכשיר מהמקרן במרתף לטלויזיה בסלון בקלות ולראות סרטים בכל הבית באיכות DIVX (סדרות וסרטים שמוריד מ emule ).
שרון
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

שרוןשרון- כתב:אני משתמש ב tvix 4000 עם חיבור אלחוטי של D-LINK .
שרון...
עם איזה נתב אתה עובד?
עם איזו הצפנה?
תודה,
Giliboy
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46403
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
DViCO אישרו כי הם תומכים ב WEP, כנראה שזה בעיה כלשהיא בהגדרות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46403
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
מספר משתמשים ב avs דיווחו שהצליחו.
ניסיתם להפעיל את הפלאג האלחוטי ב WEP דרך מחשב אחר, לנסות לבודד את הבעיה?
ניסיתם להפעיל את הפלאג האלחוטי ב WEP דרך מחשב אחר, לנסות לבודד את הבעיה?
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

על הנייר, לפחות, לא אמורות להיות בעיות:
ftp://ftp.dvico.com/Manual/TViX/wireless_network.pdf
מחר כנראה אקבל D-LINK ואעדכן.
לאלה ששאלו מקודם למה זה נחוץ, רק אסביר שאצלי, למשל, אין אפשרות למשוך CAT5 מבלי שזה יעבור לי מול העיניים. עכשיו נגיד ואני צריך לזרוק קבצים קטנים לדיסק (תרגומם של סרט, לשנות שם לקובץ התרגום כי במקרה שכחתי ודברים מהסוג הזה) אז לא ממש יש חשק להשתמש ב- USB client.. שווה רק בשביל המקרים האלו, לא..?
Giliboy
ftp://ftp.dvico.com/Manual/TViX/wireless_network.pdf
מחר כנראה אקבל D-LINK ואעדכן.
לאלה ששאלו מקודם למה זה נחוץ, רק אסביר שאצלי, למשל, אין אפשרות למשוך CAT5 מבלי שזה יעבור לי מול העיניים. עכשיו נגיד ואני צריך לזרוק קבצים קטנים לדיסק (תרגומם של סרט, לשנות שם לקובץ התרגום כי במקרה שכחתי ודברים מהסוג הזה) אז לא ממש יש חשק להשתמש ב- USB client.. שווה רק בשביל המקרים האלו, לא..?
Giliboy
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

מה הכוונה "רק עם מספר Mac?guy_k כתב:אני אשמח אם שרון יוכל להסביר כיצד הוא הצליח,
אצלי כאשר הראוטר היה ללא הצפנה רק עם מספר MAC עדיין הוא לא ראה את ספריית הרשת...
האם ביצעת exclude לפי Mac Address ברשת שלך, לרבות זה של הדונגל?
למי שקיימת אופציה כזו בנתב, אז אפשר להשתמש בה, בתוספת Wep שאמור לעבוד, וזה בהחלט מספיק.
צריך גם לבדוק אפשרות להזין בדונגל את ה- SSOID כפי שהיא בנתב, כך אפשר יהיה להימנע מלפרסם אותה ובכך להיחשף עוד פחות..
אבדוק את זה בסופ"ש.
Giliboy