TVIX- טבלה השוואתית של כל המודלים כולל ה-4100\5100
חברת DVICO פרסמה טבלה השואתית של תכונות בין כל המודלים של TVIX .
זה כולל את הדגמים החדשים 4100/5100 . תשימו לב שהם יהיו זמינים בחודש מאי 2007 לפי האתר , כלומר , בצורה רשמית .
הלינק :
http://www.tvix.co.kr/Eng/products/productCompare.aspx
HAGI
זה כולל את הדגמים החדשים 4100/5100 . תשימו לב שהם יהיו זמינים בחודש מאי 2007 לפי האתר , כלומר , בצורה רשמית .
הלינק :
http://www.tvix.co.kr/Eng/products/productCompare.aspx
HAGI
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
יש גם משהו שלא כל כך ברור לי עם נושא ה-HDMI .
הרי ה-HDMI מעביר גם קול , בניגוד ל-DVI . אז הכבל HDMI-HDMI יהיה מחובר בצד אחד ב-TVIX ובצד השני בטלויזיה . זה יספק גם AUDIO לרמקולים של הטלויזיה , אם נרצה וגם אם לא נרצה .
אבל אם מישהו רוצה לשמוע איכותית 5.1 או DTS חייב מגבר וה-TVIX יכול להתחבר לזה דרך חיבור אחר , כמו חיבור אופטי שהוא נפרד .
אז מה יעשה מישהו שיש לו AUDIO גם דרך חיבור אופטי למגבר וגם דרך HDMI לרמקולים של הטלויזיה ? יצטרך להשתיק את הרמקולים של הטלויזה כדי שלא יפריע ל-AUDIO שמגיע מהמגבר ...
לא חושב שהוספת ה-HDMI תוך כדי הורדת ה-DVI זה כזה יתרון . אם היו משאירים גם את ה-DVI וגם מוסיפים את ה-HDMI זה היה כבר הרבה יותר נוח כי זה היה מאפשר למשתמש לבחור את החיבור שנוח לו יותר .
חוץ מזה , למי שיש לו כבר מכשיר TVIX בבית ורוצה להחליף הוא צריך לקנות כבל חדש HDMI-HDMI שזה גם עולה 200 שח ...איפה ההיגיון ?!?!?
הרי ה-HDMI מעביר גם קול , בניגוד ל-DVI . אז הכבל HDMI-HDMI יהיה מחובר בצד אחד ב-TVIX ובצד השני בטלויזיה . זה יספק גם AUDIO לרמקולים של הטלויזיה , אם נרצה וגם אם לא נרצה .
אבל אם מישהו רוצה לשמוע איכותית 5.1 או DTS חייב מגבר וה-TVIX יכול להתחבר לזה דרך חיבור אחר , כמו חיבור אופטי שהוא נפרד .
אז מה יעשה מישהו שיש לו AUDIO גם דרך חיבור אופטי למגבר וגם דרך HDMI לרמקולים של הטלויזיה ? יצטרך להשתיק את הרמקולים של הטלויזה כדי שלא יפריע ל-AUDIO שמגיע מהמגבר ...
לא חושב שהוספת ה-HDMI תוך כדי הורדת ה-DVI זה כזה יתרון . אם היו משאירים גם את ה-DVI וגם מוסיפים את ה-HDMI זה היה כבר הרבה יותר נוח כי זה היה מאפשר למשתמש לבחור את החיבור שנוח לו יותר .
חוץ מזה , למי שיש לו כבר מכשיר TVIX בבית ורוצה להחליף הוא צריך לקנות כבל חדש HDMI-HDMI שזה גם עולה 200 שח ...איפה ההיגיון ?!?!?
- ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6607
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
- יצירת קשר:
המכשירים מבוססים על צ'יפ 8623 ועפ"י סיגמה הם לא אמורים לתמוך ב BD ו HD-DVD
http://www.sigmadesigns.com/public/Prod ... guide.html
http://www.sigmadesigns.com/public/Prod ... guide.html
- oferlaor
- מנהל

נתחיל מזה שאפשר לשרשר HDMI דרך הרסיבר (מה שיאפשר השתקת הקול בדרך זו).
דבר שני, אפשר לכוון את האודיו ב-HDMI שיעבוד בפורמטים שונים ובד"כ זה גורם לכך שהמסך ישתתק.
לבסוף, מרבית המסכים מאפשרים כיבוי האודיו מה-HDMI לפי הצורך.
בקיצור, לא כצעקתה...
לגבי הכבל, מי שיש לו TVIX קיים צריך מתאם, זה נכון.
מה לעשות, העולם מתקדם...
דבר שני, אפשר לכוון את האודיו ב-HDMI שיעבוד בפורמטים שונים ובד"כ זה גורם לכך שהמסך ישתתק.
בקיצור, לא כצעקתה...
מה לעשות, העולם מתקדם...
יש רסיברים עם כניסת HDMI ? הם איכותיים כמו האופטי ?
לא מספיק שצריך להחליף את ה-TVIX , את הכבל שלו , עכשיו צריך גם את הרסיבר ?!?!?!
לא מספיק שצריך להחליף את ה-TVIX , את הכבל שלו , עכשיו צריך גם את הרסיבר ?!?!?!
oferlaor כתב:נתחיל מזה שאפשר לשרשר HDMI דרך הרסיבר (מה שיאפשר השתקת הקול בדרך זו).
בקיצור, לא כצעקתה...
מה לעשות, העולם מתקדם......
אז ההבדל הוא רק בהוספת ה-H264 והחלפת ה-DVI ב-HDMI ?
את ה-X264 ניתן להמיר במחשב ל-MPEG . לא אומר שזה נוח לעשות את זה , אבל אם היתה תמיכה ב-HD-DVD וגם ב-BLU RAY זה היה UPGRADE של ממש ...
את ה-X264 ניתן להמיר במחשב ל-MPEG . לא אומר שזה נוח לעשות את זה , אבל אם היתה תמיכה ב-HD-DVD וגם ב-BLU RAY זה היה UPGRADE של ממש ...
ride כתב:המכשירים מבוססים על צ'יפ 8623 ועפ"י סיגמה הם לא אמורים לתמוך ב BD ו HD-DVD
http://www.sigmadesigns.com/public/Prod ... guide.html...
- oferlaor
- מנהל

hagi,
אף אחד לא מכריח אותך לקנות...
אני מעריך שמרבית בעלי ה-STREAMERS הקיימים לא ירוצו על המציאה. קהל הלקוחות של המוצרים הללו הוא בעיקר חדש ולא לקוחות משדרגים.
אף אחד לא מכריח אותך לקנות...
אני מעריך שמרבית בעלי ה-STREAMERS הקיימים לא ירוצו על המציאה. קהל הלקוחות של המוצרים הללו הוא בעיקר חדש ולא לקוחות משדרגים.
Re: H264
כל זה נכון אבל מה לגבי האיכות ?
יש כאלה שלא מוכנים להתפשר על איכות אז יעדיפו TS או MPEG או כל דבר אחר שהוא מקורי ולא מקודד ב-BITRATE נמוך יותר !
יש כאלה שלא מוכנים להתפשר על איכות אז יעדיפו TS או MPEG או כל דבר אחר שהוא מקורי ולא מקודד ב-BITRATE נמוך יותר !
dukasgon כתב:לא הייתי מזלזל בתמיכה ב-H264 כל כך...
אם תסתכל בתכנים רבים ברשת, כל מי שמגיע כ-H264 הרבה יותר קטן.
יותר מהר להוריד אותו, וגם הרבה פחות מקום בדיסק לשמור אותו.
ניתן לשמור הרבה יותר תוכן על אותו גודל דיסק ב-STREAMER....
- oferlaor
- מנהל

hagi,
ראיתי דברים ב-H264 שגרמו לי לדמוע דמעה ו-BLURAY היה רוצה להיות כמוהם כשיהיה גדול...
בכל קצב נתון H264 נותן תמונה טובה יותר מ-MPEG2 המיושן יותר.
השאלה מתי H264 יהפוך סטנדרטי ופשוט כמו MPEG2.
קח בחשבון ש-MPEG2 כבר קיים 20 שנה כמעט (לא זוכר, תקנו אותי אם אני טועה), ועדיין יש קשיים לעשות FFWD ו-REWIND...
ראיתי דברים ב-H264 שגרמו לי לדמוע דמעה ו-BLURAY היה רוצה להיות כמוהם כשיהיה גדול...
קח בחשבון ש-MPEG2 כבר קיים 20 שנה כמעט (לא זוכר, תקנו אותי אם אני טועה), ועדיין יש קשיים לעשות FFWD ו-REWIND...
עופר,
אין שום קושי לעשות FWD ו-RWD לקובץ MPEG2 במחשב . הקושי הוא רק ב-STREAMERS . זה רק מראה שלמרות שהפורמט הזה קיים 20 שנה עוד לא הצליחו לבנות מכשיר שהוא לא PC ושידע להתמודד איתו כמו שצריך .
אם זה ייקח אותו הדבר עם הפורמט H264 נצטרך להיות סבלניים כלפי יצרני ה-STREAMERS בדיוק כמו שהיינו בשנים האחרונות .
אני לא רואה במחשב הבדל בין קובץ X/H264 לבין אותו קובץ לאחר המרה ל-MPEG2 חוץ מהנפח שהוא גדול יותר . האיכות פשוט נשארת ללא שום שינוי .
אין שום קושי לעשות FWD ו-RWD לקובץ MPEG2 במחשב . הקושי הוא רק ב-STREAMERS . זה רק מראה שלמרות שהפורמט הזה קיים 20 שנה עוד לא הצליחו לבנות מכשיר שהוא לא PC ושידע להתמודד איתו כמו שצריך .
אם זה ייקח אותו הדבר עם הפורמט H264 נצטרך להיות סבלניים כלפי יצרני ה-STREAMERS בדיוק כמו שהיינו בשנים האחרונות .
אני לא רואה במחשב הבדל בין קובץ X/H264 לבין אותו קובץ לאחר המרה ל-MPEG2 חוץ מהנפח שהוא גדול יותר . האיכות פשוט נשארת ללא שום שינוי .
oferlaor כתב:hagi,
קח בחשבון ש-MPEG2 כבר קיים 20 שנה כמעט (לא זוכר, תקנו אותי אם אני טועה), ועדיין יש קשיים לעשות FFWD ו-REWIND......
- oferlaor
- מנהל

יש stramers שכן מסוגלים לכך.
גם ב pc יש קבצים שקשה לעשות להם ffwd.
הבעיה נובעת ממבנה הקבצים, במיוחד ts.
גם ב pc יש קבצים שקשה לעשות להם ffwd.
הבעיה נובעת ממבנה הקבצים, במיוחד ts.