אחרי LG הזניחו את הסאונד , בדגם הבא 2017 - E7 יש סאונד בר ...
אני אקנה אותו בקיץ וכנראה לא מהזכיין ח י
כי האחריות זה בלוף ..
ואגב דבר חשוב , בעלי חניות וכאלה שיש להם קשרים מחלפים את LED שברשותם ...
לפי מה שהבנתי יש דבר כזה שנקרא החזרות אז כל בעל חנות פרטית יכול לקחת דגם לשים בבית
ואחרי שנה להחזיר ולהתחדש ,מה שאני ואתם לא יכולים לעשות ....
http://www.lg.com/uk/tvs/lg-OLED55E7N
כי האחריות זה בלוף ..
ואגב דבר חשוב , בעלי חניות וכאלה שיש להם קשרים מחלפים את LED שברשותם ...
לפי מה שהבנתי יש דבר כזה שנקרא החזרות אז כל בעל חנות פרטית יכול לקחת דגם לשים בבית
ואחרי שנה להחזיר ולהתחדש ,מה שאני ואתם לא יכולים לעשות ....
http://www.lg.com/uk/tvs/lg-OLED55E7N
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
@ROCE
לא הבנתי מה הנקודה שלך?
גם בסדרה של שנה שעברה סדרות B ו-C כללו רמקולים בסיסיים בלבד.
מה קשור ההחזרות? ולמה האחריות בארץ זה בלוף? (כאילו כן, אנחנו מכירים את הסיפורים על אלק' פרו)
החזרות יש רק אם רכשת אצל ספק אינטרנטי ולא חנות פיזית, ורק תוך 14 יום. ואפילו אם היית יכול להחזיר מסך לחנות, אתה מקבל זיכוי או החזר, אז מה איכפת לך מה המוכר עושה עם המסך? בכל אופן, אני מניח שהוא צריך להחזיר אותו ליבואן כדי שהוא יזכה אותו.
@acker16
עד כמה שזכור לי זאת תוספת חדשה בקושחה, כך שאם יש לך מסך מסדרה 2017 אז כבר יש לך את האופציה הזו.
לא הבנתי מה הנקודה שלך?
גם בסדרה של שנה שעברה סדרות B ו-C כללו רמקולים בסיסיים בלבד.
מה קשור ההחזרות? ולמה האחריות בארץ זה בלוף? (כאילו כן, אנחנו מכירים את הסיפורים על אלק' פרו)
החזרות יש רק אם רכשת אצל ספק אינטרנטי ולא חנות פיזית, ורק תוך 14 יום. ואפילו אם היית יכול להחזיר מסך לחנות, אתה מקבל זיכוי או החזר, אז מה איכפת לך מה המוכר עושה עם המסך? בכל אופן, אני מניח שהוא צריך להחזיר אותו ליבואן כדי שהוא יזכה אותו.
@acker16
עד כמה שזכור לי זאת תוספת חדשה בקושחה, כך שאם יש לך מסך מסדרה 2017 אז כבר יש לך את האופציה הזו.
נערך לאחרונה על ידי TheCoolest ב 26/11/2017 14:29, נערך 3 פעמים בסך הכל.
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
אשמח בבקשה אם מישהו יתרגם לי את השרשור הזה לעברית כי אין לי שמץ של מושג על מה הם מדברים.
תודה.
תודה.
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
ערכתי את ההודעה שלי למעלה 
לגבי ההחזרות רק רצית לומר שיש בעלי חניות ורשתות ועוד שמחזירים LED מתצוגה למחסנים של היבואנים ....
אז תהיתי לעצמי בטח יש כאלה שמחלפים LED כמו .... כי יש להם אפשרות ,מה אני אעשה עם 4 LED תקינים ....
הלוואי והיה אפשר להחזיר ולשדרג ....
לגבי האחריות , יש לי LG LED כי האמנתי במותג וגם ב ח י , ה LED התקלקל , רצו (טלפונית) 300 שקל לקחת אותו ואז אחרי
זיהוי התקלה יקזזו מהסכום אחרי בדיקה במעבדה ... אבל זה לא הכל , לקחת את ה LED כעבור שבועיים והחזרה
אחרי עד שבועיים מרגע ההסכמה ... בקיצור חודש ללא LED....
התקשרתי לטכנאי טלווזיות ב 8:30 בבוקר ב 8:50 היה אצלי , לקח את LED התקשר ב 10:00 ביקש אישור על 500 שקל
לא התווכחתי איתו ב 12:00 ה LED היה אצלי אחרי תיקון ומה אגיד לכם ראו יותר טוב ,הוא הסביר לי שהחליף נורה או
משהו דומה ........
למי שתוהה ה LED היה מקולקל ,,שמעו קול ללא תמונה , החלפתי גם חיבור ....
עכשיו תבינו למה לא חשוב לי אחריות ח י .
ובכלל אני התלבהתי נורא מ LED של פנסוניק ...... אבל חבל שהם יקרים והעיצוב שלהם דוחה ל LG יש את העיצוב
הכי יפה ,זה לא רק אסטתי ,זה גם נעים לעין.
אז תהיתי לעצמי בטח יש כאלה שמחלפים LED כמו .... כי יש להם אפשרות ,מה אני אעשה עם 4 LED תקינים ....
הלוואי והיה אפשר להחזיר ולשדרג ....
לגבי האחריות , יש לי LG LED כי האמנתי במותג וגם ב ח י , ה LED התקלקל , רצו (טלפונית) 300 שקל לקחת אותו ואז אחרי
זיהוי התקלה יקזזו מהסכום אחרי בדיקה במעבדה ... אבל זה לא הכל , לקחת את ה LED כעבור שבועיים והחזרה
אחרי עד שבועיים מרגע ההסכמה ... בקיצור חודש ללא LED....
התקשרתי לטכנאי טלווזיות ב 8:30 בבוקר ב 8:50 היה אצלי , לקח את LED התקשר ב 10:00 ביקש אישור על 500 שקל
לא התווכחתי איתו ב 12:00 ה LED היה אצלי אחרי תיקון ומה אגיד לכם ראו יותר טוב ,הוא הסביר לי שהחליף נורה או
משהו דומה ........
למי שתוהה ה LED היה מקולקל ,,שמעו קול ללא תמונה , החלפתי גם חיבור ....
עכשיו תבינו למה לא חשוב לי אחריות ח י .
ובכלל אני התלבהתי נורא מ LED של פנסוניק ...... אבל חבל שהם יקרים והעיצוב שלהם דוחה ל LG יש את העיצוב
הכי יפה ,זה לא רק אסטתי ,זה גם נעים לעין.
נערך לאחרונה על ידי ROCE ב 26/11/2017 15:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אני ממליץ לך לקחת רגע ולקרוא את מה שאתה כותב, כי בלי פרשן אי אפשר להבין את מה שאתה מנסה להגיד.
הבנתי שהיתה תקלה (כנראה בטלוויזיה של LG?), הבנתי שחיכית חודש, חוץ מזה לא הבנתי יותר כלום.
ואז פנית לטכנאי פרטי שהחליף לך את הפס לדים בפאנל וסידר את הטלוויזיה?
הבנתי שהיתה תקלה (כנראה בטלוויזיה של LG?), הבנתי שחיכית חודש, חוץ מזה לא הבנתי יותר כלום.
ואז פנית לטכנאי פרטי שהחליף לך את הפס לדים בפאנל וסידר את הטלוויזיה?
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
לגבי הפוסט המקורי הראשון,
ל- E7 יש סאונד בר. "LG הזניחו את הסאונד" - אהה? באיזה הקשר זה נאמר בכלל?!
ה- E7 הוא אחד מהמסכים שהוצגו בלייאנפ כבר די מזמן. הוא לא דגם שמחליף את ה- B7 או C7 אלא דגם מעליהם בהיררכיה. אפשר היה לקנות אותו מהרגע שהושק פה באביב לפני כמה חודשים טובים. (הוא בליינאפ של 2017-2018 בדיוק כמו ה- B7 ה- C7 ה- G7 וה- W7).
"כי אחריות בארץ זה בלוף". נו מילא, נניח שזכותך לחשוב כך. (עם כי בהרבה מקרים זה אכן נכון).
ולא הבנתי מה אכפת לי (או לך) מה בעלי חנויות עושים או לא. שיחזירו גם כל חודש מסך ליבואן ויתחדשו בחדש. למען השם, איך זו בעיה שלי ומדוע זה מעניין אותי בכלל כצרכן ?!
ל- E7 יש סאונד בר. "LG הזניחו את הסאונד" - אהה? באיזה הקשר זה נאמר בכלל?!
ה- E7 הוא אחד מהמסכים שהוצגו בלייאנפ כבר די מזמן. הוא לא דגם שמחליף את ה- B7 או C7 אלא דגם מעליהם בהיררכיה. אפשר היה לקנות אותו מהרגע שהושק פה באביב לפני כמה חודשים טובים. (הוא בליינאפ של 2017-2018 בדיוק כמו ה- B7 ה- C7 ה- G7 וה- W7).
"כי אחריות בארץ זה בלוף". נו מילא, נניח שזכותך לחשוב כך. (עם כי בהרבה מקרים זה אכן נכון).
ולא הבנתי מה אכפת לי (או לך) מה בעלי חנויות עושים או לא. שיחזירו גם כל חודש מסך ליבואן ויתחדשו בחדש. למען השם, איך זו בעיה שלי ומדוע זה מעניין אותי בכלל כצרכן ?!
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
·ההסבר שלי פשוט ,רשמתי רצו ,כלומר אחרי ברור טלפוני לתנאים ,אחרי זה התקשרתי לטכנאי בשכונה ...TheCoolest כתב:אני ממליץ לך לקחת רגע ולקרוא את מה שאתה כותב, כי בלי פרשן אי אפשר להבין את מה שאתה מנסה להגיד.
ואז פנית לטכנאי פרטי שהחליף לך את הפס לדים בפאנל וסידר את הטלוויזיה?...
אחריות זה בלוף , זה גם יותר יקר ויותר זמן ,רוב התקלות טכנאי רגיל יכול לתקן מהר ובזול .
לגבי הדגמים , את C7 ו B7 עושים תחלופה כמו שכל חברה עושה כי 2017 זה E7 ומחליפים סחורה
,זה רשום באתר של UK אמנם C7 של 2017 אבל E7 הוא דגם באותו מחיר עם סאונד בר מובנה ופיצ'רים כמו HDR ACTIV ועוד .
נערך לאחרונה על ידי ROCE ב 26/11/2017 15:38, נערך פעם 1 בסך הכל.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
כל סדרה 7 היא של 2017. ה-E7 נמצא במיקום מעל ה-B7 וה-C7.
מה תגיד על ה-G7 ו-W7?
ה-E7 ממש, אבל ממש לא באותה דרגת מחיר.
מה תגיד על ה-G7 ו-W7?
ה-E7 ממש, אבל ממש לא באותה דרגת מחיר.
·צודק !, אבל אני מדבר על זה ש E7 יהיה לדעתי עוד כמה חודשים המחליף של C7 בקנייה העיקרית ,TheCoolest כתב:כל סדרה 7 היא של 2017. ה-E7 נמצא במיקום מעל ה-B7 וה-C7.
מה תגיד על ה-G7 ו-W7?
ה-E7 ממש, אבל ממש לא באותה דרגת מחיר....
כלומר המחירים ירדו ככה ש E7 יהיה 7,000 החדש ... ו C7 יהיה ה 5,500 .
אני תמיד סבלתי מסאונד גרוע ואני לא מעוניין בבלאגן ,אני אוהב כמה שיותר נקי ויותר פרקטי ,
הסואנד בר המובנה הוא בול מה שאני ואחרים צריכים ..
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
אם אתה חושב שהמחירים על האולדים יתרסקו אז אתה חיי בסרט. תראה את היסטוריית המחירים של סדרה 6.
·ROCE כתב:·צודק !, אבל אני מדבר על זה ש E7 יהיה לדעתי עוד כמה חודשים המחליף של C7 בקנייה העיקרית ,......
כלומר המחירים ירדו ככה ש E7 יהיה 7,000 החדש ... ו C7 יהיה ה 5,500 .
אני תמיד סבלתי מסאונד גרוע ואני לא מעוניין בבלאגן ,אני אוהב כמה שיותר נקי ויותר פרקטי ,
הסואנד בר המובנה הוא בול מה שאני ואחרים צריכים .....
כפי שנאמר אתה אכן קצת חי בסרט...